ΖΩΔΙΑ

Δίδυμε, μην εγκλωβίζεσαι σε εμμονές

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας.

Κριός

Φίλοι μου Κριοί,  ο Ερμής εισέρχεται στον Ταύρο και παρά το ότι θα είστε πρακτικοί, σταθεροί και αρκετά επίμονοι, ωστόσο θα υπάρξουν χρονικές καθυστερήσεις στην επίτευξη των στόχω σας. Θα χρειαστεί να ανασυγκροτήσετε τη μαχητικότητα σας και δεν θα σας κρύψω πως τελικά θα καταφέρετε να κερδίσετε αυτό ακριβώς που σας αξίζει. Με ένα πολύ ευχάριστο γεγονός θα κλείσει η μέρα σας, θα ανεβάσει για τα καλά την ερωτική σας λίμπιντο και θα γίνει βάση για δυνατές ερωτικές εξελίξεις.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιό σας, στην επικοινωνία σας, θα εμφανιστείτε προσιτοί και αρκετά σοβαροί και η σκέψη σας θα είναι αγκιστρωμένη σε επαγγελματικά ζητήματα. Δυσκολία που αντιμετωπίζετε μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον θα αργήσει λίγο να ταχτοποιηθεί, γι αυτό μην πέσετε στην παγίδα της απογοήτευσης και του άγχους. Για την ώρα, οι εξελίξεις θα έχουν ρυθμό χελώνας και όλα θα γίνουν σταδιακά, βήμα-βήμα. Ξαφνικός ερχομός ενός προσώπου από τα παλιά, θα κερδίσει την αποκλειστικότητα στην καρδιά και στη σκέψη σας.

Δίδυμοι

Αγαπητοί μου Δίδυμοι, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Άρη και με τον Ερμή στον  Ταύρο, ναι, μεν, θα ενισχυθεί το πείσμα σας και η αγωνιστικότητά σας, ωστόσο δεν θα λείψουν οι εκνευρισμοί, ίσως και οι άτακτες υποχωρήσεις. Κρατήστε τον έλεγχο των κινήσεών σας, περιορίστε τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που θα νιώσετε και διατηρείστε την ψυχραιμία σας. Σε περίπτωση που σας τύχουν αναποδιές να ξέρετε πως θα είναι περαστικές, γι’ αυτό μην εγκλωβιστείτε σε εμμονές. Ευχάριστο ερωτικό γεγονός θα δώσει στην καρδιά σας πνοή χαράς και αισιοδοξίας.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, εξοπλιστείτε με υπομονή, γιατί με την εμφάνιση του Ερμή στον Ταύρο, οι υποθέσεις σας θα έχουν κάποιες μικρές καθυστερήσεις. Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Άρη και τον Πλούτωνα δεν θα σας αφήσει να καταθέσετε τα όπλα όμως μην προβείτε σε βιαστικές πράξεις, γιατί η χρονική στιγμή δεν θα σηκώνει πιέσεις. Αφήστε το χρόνο να κάνει τη δουλειά του, θα είναι ο μοναδικός τρόπος για να βγείτε κερδισμένοι. Θα έχετε την ανάγκη να ξεσκάσετε, γι’ αυτό φανείτε δεκτικοί σε φιλικές και κοινωνικές συναναστροφές.

Λέων

Φίλοι μου Λεοντές, με τον Ερμή στον Ταύρο, θα εμφανίσετε επιμονή και έντονη τη θέληση για διεκδίκηση, όμως προσοχή να μην εγκλωβιστείτε στις προσωπικές σας εμμονές και ξεφύγετε απ’ το στόχο σας. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη και τον Κρόνο, αντιφάσεις και αντιθέσεις θα υπάρξουν στην ερωτική σας συμπεριφορά, ίσως να χάσετε λίγο τον μπούσουλα και να σας κυριεύσει φόβος στο να εκδηλώσετε τα αισθήματά σας. Αποφύγετε τις αναλυτικές συζητήσεις και τα μελλοντικά σχέδια, για την ώρα, απλά φροντίστε να περάσετε ευχάριστα.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, συναισθηματικές εντάσεις και εσωτερικές συγκρούσεις θα σας προκαλέσει η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Κρόνο, γεγονός που θα συμβάλλει στο να σας δημιουργηθεί η ανάγκη για ριζικά ξεκαθαρίσματα. Ενδεχομένως να μην καταφέρετε να αποφύγετε εκνευρισμούς και εντάσεις, ωστόσο ο Ερμής στον Ταύρο θα σας βοηθήσει να κυνηγήσετε το αποτέλεσμα και να μη σταθείτε μόνο στην προσπάθεια. Αποφύγετε απαισιόδοξες σκέψεις και πεσιμιστικές τάσεις, στηριχτείτε στα θετικά στοιχεία του χαρακτήρα σας.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, η εμφάνιση του Ερμή στον Ταύρο θα αυξήσει τη δημιουργικότητά σας, θα νιώσετε την ανάγκη να σχεδιάσετε και να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας, ωστόσο μη φανείτε ανυπόμονοι, γιατί τα αποτελέσματα θα ‘ρθουν σταδιακά. Αν στον ερωτικό σας τομέα σκέπτεστε να περάσετε σε δυναμικές κινήσεις, να το κάνετε, αλλά μην πτοηθείτε, αν δεν βρείτε γρήγορη ή άμεση ανταπόκριση. Μείνετε σταθεροί στους στόχους σας, η επίμονη θα είναι το κλειδί της επιτυχίας σας.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, με τον ερχομό του Ερμή στον Ταύρο, θα υπάρξουν καθυστερήσεις  στα σχέδιά σας κι αν είστε στα σκαριά μιας νέας επαγγελματικής αρχής, τότε θα σας συμβούλευα να εξοπλιστείτε με υπομονή και αντοχή. Προτιμήστε τα σταθερά συνειδητοποιημένα βήματα κι αποφύγετε να πιέσετε ψυχολογικά τον εαυτό σας. Με την Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Κρόνο, αναπόφευκτη θα είναι η  ξαφνική ερωτική έκρηξη που θα υπάρξει, ωστόσο μην πτοηθείτε, γιατί μετά την μπόρα θα δείτε σύντομα και την ξαστεριά.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, με την εμφάνιση του Ερμή στον Ταύρο, ίσως να μην τρέξουν οι εξελίξεις με την ταχύτητα που θα επιθυμείτε όμως η πρακτικότητα των κινήσεών σας και η μεθοδική σας υπομονή, θα φέρουν πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα. Σε περίπτωση που περιμένετε απάντηση από πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, σας συμβουλεύω να δώσετε τον απαιτούμενο χρόνο, αποφεύγοντας  πιεστικές πράξεις ή βιαστικά συμπεράσματα. Συζητήσιμη και κοινωνική θα είναι η διάθεσή σας, αξιοποιήστε τις φιλικές προτάσεις που θα σας γίνουν.

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, ο Ερμής εισέρχεται στον Ταύρο, θα φέρει ομαλότητα στην επικοινωνία σας, τακτική και οργάνωση στο σκεπτικό σας, όμως θα υπάρξουν κάποια χρονικά εμπόδια που θα σας πείσουν πως όλα θα πρέπει να γίνουν σε μακροχρόνιο πλαίσιο. Σας συμβουλεύω να αδειάσετε το μυαλό σας από απαισιόδοξες σκέψεις, μελλοντικές έγνοιες και εντόνους προβληματισμούς. Για σήμερα, επιλέξτε ευχάριστες παρέες, επιδοθείτε σε κοινωνικές δραστηριότητες, η ζωτικότητά σας θα είναι ανεβασμένη και η διάθεσή σας πολύ δημιουργική.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, η Σελήνη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη και τον Κρόνο και σύνοδο με τον Ποσειδώνα, ίσως να σας δημιουργήσει αίσθηση φόβου, αρνητισμού ή ψυχικής ανασφάλειας. Επειδή ο χαρακτήρας σας δεν σας αφήνει να το βάλετε κάτω και σε συνδυασμό με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Άρη, θα αντισταθείτε σε καταστάσεις ή συναισθήματα που σας δυσκολεύουν, καταφέρνοντας τελικά να βρείτε την άκρη του νήματος. Ο Ερμής στον Ταύρο θα σας κάνει επικοινωνιακούς, ανοίγοντας ευκαιρία να λυθούν, έστω και σταδιακά, τυχόν παρεξηγήσεις.

Ιχθύς

Αγαπητοί μου Ιχθύες, με την Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Κρόνο, το νου σας να μην πέσετε με τα μούτρα στην απαισιοδοξία, στις αρνητικές εικασίες και στην έλλειψη αυτοεκτίμησης. Σας αποκαλύπτω πως ο χρόνος θα δουλέψει υπέρ σας, δείτε τις δυσκολίες σαν δοκιμασίες και όχι σαν τελεσίδικα γεγονότα. Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Άρη και τον Πλούτωνα θα σας δώσουν δύναμη και αντοχή, αξιοποιήστε αυτά τα στοιχεία και θα καταφέρετε να φτάσετε εκεί που επιθυμείτε. Ένα πρόσωπο θα τολμήσει να σας ανοίξει την καρδιά του, μην κλείσετε τα μάτια σας στις ερωτικές βλέψεις που θα διακρίνετε.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Ποια ζώδια ταιριάζουν απόλυτα σύμφωνα με την Αστρολογία!

Μυστικά για τον κατακτήσεις από το πρώτο ραντεβού!

Ερωτικές αριθμολογικές προβλέψεις Απριλίου 2015.