ΖΩΔΙΑ

Δίδυμε, ήρθε η ώρα να λάμψεις

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας.

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, με τον ερχομό της Σελήνης στον Αιγόκερω και με τον Κρόνο στον Τοξότη σε ανάδρομη πορεία, θα έχετε τη διάθεση να ανοιχτείτε σε μεγάλα κυνήγια, οι διαθέσεις σας θα είναι μαχητικές και βασικός σας στόχος θα είναι η επιτυχία και η ολοκληρωτική κατάκτηση. Η Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη θα φέρει αισθήματα αγάπης και κατανόησης, οι αυστηροί τόνοι πέφτουν και έρχεται συμφιλίωση ή επανασύνδεση. Προσοχή στη διαχείριση των χρημάτων σας, δεν θα ευνοούνται αγορές μεγάλων χρηματικών ποσών.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, ο ερχομός της Σελήνης στον Αιγόκερω θα σας γεμίσει με ενθουσιασμό, ενέργεια και όρεξη για τολμηρά σχέδια. Δεν θα αφήσετε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη και πολύ καλά θα κάνετε, γιατί η τύχη θα είναι με το μέρος σας και θα σας προσφέρει γεγονότα ικανά να υλοποιήσουν επαγγελματικές σας ιδέες. Η Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και εξάγωνο με τον Ερμή και τον Ποσειδώνα, θα σας κάνουν φιλικούς, αγαπητούς και πολύ θερμούς, με αποτέλεσμα να σας πλησιάσουν νέα πρόσωπα που θα έχουν τη δυνατότητα να ανοίξουν καινούριους ορίζοντες στην ερωτική σας ζωή.

Δίδυμοι

Αγαπητοί μου Δίδυμοι, η εμφάνιση της Σελήνης στον Αιγόκερω θα σας βοηθήσει να διεκπεραιώσετε τις εργασίες σας με επιτυχία, θα σας κάνει πολύ εργατικούς και ταυτόχρονα θα σας ανοίξει καινούριους δρόμους δημιουργικότητας. Δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα επαγγελματική πρόταση και θα σας αποκαλύψω πως οι οικονομικές σας απολαβές θα φτάσουν σε υψηλό επίπεδο. Τολμήστε να ρισκάρετε, γιατί οι προοπτικές που θα σας παρουσιαστούν, θα σας οδηγήσουν σε επιτυχία και μάλιστα πολύ σταθερή. Μην απομακρυνθείτε από φίλους και αγαπητά σας πρόσωπα.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, η εμφάνιση της Σελήνης στον Αιγόκερω θα σας φέρει καινούργιες προτάσεις και θα σας ανοίξει νέους δρόμους επιτυχίας. Ο  ανάδρομος Κρόνος στον Τοξότη ίσως να σας θυμίσει παρελθοντικές αποτυχίες, ωστόσο δεχτείτε, με δημιουργικό πνεύμα, τα νέα ενδεχόμενα που θα σας παρουσιαστούν, γιατί θα έχουν τη δυνατότητα να σας απομακρύνουν από τη στασιμότητα και να σας φέρουν πολύ κοντά σε ένα ενδόμυχό σας όνειρο. Σήμερα μην κλειστείτε στον εαυτό σας, πείτε “ναι” σε προτάσεις φίλων, θα έχετε μια απρόοπτη και πολύ ευχάριστη συνάντηση.

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, με την εμφάνιση της Σελήνης στον Αιγόκερω, θα φανείτε πρόθυμοι, εργατικοί και πολύ αποτελεσματικοί, με κατάληξη να κερδίσετε την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση φίλων αλλά και συνεργατών σας. Θα παραμείνετε σταθεροί στους προγραμματισμούς σας και δεν θα υπάρξει κάποιο γεγονός που να σας απογοητεύσει ή να σας εκτροχιάσει από τους στόχους σας. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και εξάγωνο με τον Ερμή, οι συνομιλίες σας θα είναι ευχάριστες μέσα σε κλίμα ηρεμίας, θα υπάρξουν συνεννοήσεις και υποσχέσεις που θα φέρουν συναισθηματική ισορροπία και δεσμούς αγάπης.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, συνειδητά προσγειωμένους θα σας κάνει ο ερχομός της Σελήνης στον Αιγόκερω και θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να ταχτοποιήσετε στόχους και όνειρα. Ο ανάδρομος Κρόνος στον Τοξότη θα σας βοηθήσει να συγκρίνετε παρελθοντικές καταστάσεις και να επαναπροσδιορίσετε στόχους και τακτική δράσης. Τώρα θα είστε σε θέση να επανεξετάσετε τα παλιά σας λάθη και να ξεκαθαρίσετε ποια κατεύθυνση επιθυμείτε να πάρετε στη ζωή σας. Απρόσμενο και ευχάριστο γεγονός θα φέρει προοπτική επανασύνδεσης με πρώην ερωτικό σας ταίρι.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, η εμφάνιση της Σελήνης στον Αιγόκερω θα βγάλει τη δυναμική πλευρά του χαρακτήρα σας, μαχητικότητα θα παρατηρηθεί τόσο στις διαθέσεις σας, όσο και στις πράξεις σας. Σήμερα θα έχετε έντονη την όρεξη να οργανώσετε, να σχεδιάσετε και να προγραμματίσετε, η στάση σας θα είναι δημιουργική και πολύ αποτελεσματική. Συμφιλίωση και αποκατάσταση σχέσεων θα φέρει το τρίγωνο της Σελήνης με την  Αφροδίτη και ο πολύ θερμός τρόπος προσέγγισής σας θα καταφέρει να καθιερώσει δίπλα σας σταθερό ερωτικό ταίρι.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, πολύ θετική και αρκετά εποικοδομητική θα είναι επάνω σας η επιρροή της Σελήνης στον Αιγόκερω. Αντοχή, σταθερότητα και διάθεση διεκδίκησης θα είναι τα τρία βασικά στοιχεία που θα κατευθύνουν τη στάση σας και παράλληλα ο ανάδρομος Κρόνος στον Τοξότη,  θα σας βοηθήσει να  κινηθείτε μέσα στα σωστά χρονικά όρια, χωρίς καθυστερήσεις. Ίσως να παρατηρηθεί στη συμπεριφορά σας μυστικοπάθεια και εσωστρέφεια, πάντως σας φανερώνω πως αν ανοίξετε την καρδιά σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, θα δημιουργηθεί προοπτική σταθερού δεσμού.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, με την εμφάνιση της Σελήνης στον Αιγόκερω, η αγωνιστικότητά σας θα παραμείνει ακμαία. Θα υπάρξει ορμητικότητα, στρατηγική και έντονη διάθεση για ρίσκο. Ο ανάδρομος Κρόνος στον Τοξότη θα σας βοηθήσει να μην ξεφύγετε από τα πλαίσια των πραγματικών σας δυνατοτήτων, θα σας κρατήσει προσγειωμένους και πιστούς στο ρεαλισμό σας. Ανανεώνεται ο κύκλος των γνωριμιών σας και ένα καινούργιο ξεκίνημα θα ανατρέψει αρνητικά δεδομένα. Περνάτε σε νέο κύκλο δράσης, με καινούρια πρόσωπα και με διαφορετικό τρόπο σκέψης.

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιό σας και σε συνδυασμό με τον ανάδρομο Κρόνο στον Τοξότη, θα σας δημιουργηθεί άρνηση να πέσετε σε παρελθοντικά λάθη, γεγονός που θα σας βοηθήσει να ενισχύσετε τη δυναμικότητά σας. Παίρνετε τολμηρές αποφάσεις και δεν αποκλείεται σήμερα να μπει η βάση για να εκπληρωθεί ένα μεγάλο σας όνειρο. Η πολύ θερμή στάση που θα έχετε σε πρόσωπο της καρδιάς σας θα δυναμώσει τον ψυχικό σας δεσμό, έρχονται αισθήματα εμπιστοσύνης και αμοιβαίας αγάπης.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, ο ανάδρομος Κρόνος στον Τοξότη, θα φέρει στη μνήμη σας ανεκπλήρωτα όνειρα και λάθη που κατέληξαν σε αστοχίες.  Συνειδητοποιώντας σε ποια σημεία πράξατε λάθος, θα καταφέρετε να πάρετε αποφάσεις που θα σας οδηγήσουν σε μια πιο σωστή προσέγγιση, με αποτέλεσμα να φέρετε αλλαγές που θα καταλήξουν σε επιτυχία. Ψυχολογική ισορροπία και κατανόηση θα σας φέρει το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη και  ο ερχομός της στον Αιγόκερω θα σας ενισχύσει με διορατικότητα, δύναμη και έντονη αυτοπεποίθηση.

Ιχθύς

Αγαπητοί μου Ιχθύες, ο ερχομός της Σελήνης στον Αιγόκερω θα σας δημιουργήσει ενθουσιασμό, εμπιστοσύνη και αυτοπεποίθηση. Ο  ανάδρομος Κρόνος στον Τοξότη σε συνδυασμό με το τρίγωνο Σελήνης-Αφροδίτης, θα ενισχύσει την αυτοσυγκράτησή σας, θα επιλέξετε κινήσεις οργανωμένες  και όχι σπασμωδικές. Με πολύ συνειδητές πράξεις, θα παραμελήσετε εγωισμούς και η κατανόηση που θα δείξετε θα σας βοηθήσει να οδηγήσετε τις σχέσεις σας επαγγελματικές ή ερωτικές σε επίπεδο σταθερό και πιο συναισθηματικό. Θα υπάρξει επανένωση φιλικών δεσμών, η συνάντησή σας με ένα πρόσωπο από τα παλιά θα αλλάξει πολλά.

 

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Τα ερωτικά μυστικά του συμπονετικού και ευαίσθητου Ιχθύ

Η ερωτική συμπεριφορά των 12 ζωδίων

Τα σεξουαλικά φετίχ…των ζωδίων