ΖΩΔΙΑ

Δίδυμε, ήρθε η ώρα να αποφορτιστείς

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας.

Κριός

Αγαπητοί Κριοί, σήμερα θα σας απασχολήσουν κάποια θέματα που έχουν να κάνουν με την επαγγελματική σας ζωή για τα οποία θα προσπαθήσετε να βρείτε λύσεις και να καταφέρετε να έχετε το αποτέλεσμα που εσείς επιθυμείτε. Κατά τα άλλα, η μέρα σας θα κινηθεί σε ήρεμα επίπεδα, θα θελήσετε να συναντήσετε τα φιλικά σας άτομα και γενικότερα να περάσετε καλά. Στα αισθηματικά σας, θα έχετε την τάση σήμερα να υπερβάλλετε και να μη βλέπετε αντικειμενικά και με καθαρή οπτική γωνία τις καταστάσεις που ζείτε. Θέλετε να μπορέσετε να μιλήσετε με το ταίρι σας και να πείτε όλα εκείνα που σας προβληματίζουν και να σας δείξει με τον τρόπο του το ταίρι σας ότι σας αγαπά. Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν υπάρχει κάποιο αντικειμενικό θέμα στη σχέση σας, είναι περισσότερο η τάση σας σήμερα να υπερβάλλετε κι αυτό θα το καταλάβετε αμέσως, με το που κάνετε συζήτηση με το ταίρι σας.

Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, η Σελήνη σήμερα εισέρχεται στους Ιχθύς κι εσείς έχετε την ευκαιρία να εμπιστευθείτε τη διαίσθησή σας σε επαγγελματικό επίπεδο και να χαράξετε μία νέα στρατηγική, προκειμένου να πετύχετε όσα θέλετε. Θα έχετε την ανάγκη σήμερα να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε με καλή παρέα και γενικά να αισθανθείτε κάπως πιο χαλαροί χωρίς να πιέζεστε από τίποτα. Στα αισθηματικά σας, για εσάς τους δεσμευμένους, θα επικρατήσει ο ρομαντισμός και οι πράξεις σας θα δείχνουν αγάπη και έρωτα απέναντι στο ταίρι σας. Αν θέλετε να μιλήσετε στο αγαπημένο σας πρόσωπο και να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας, τώρα είναι μια καλή στιγμή να το κάνετε, καθώς θα έχετε την ανταπόκριση που εσείς επιθυμείτε και που θα σας φέρει πιο κοντά.

Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα θα σας κάνει να μην έχετε ορθή κρίση απέναντι σε πρόσωπα και καταστάσεις και αυτό που θα πρέπει να κάνετε είναι να μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα. Οι καλλιτεχνικές σας ανησυχίες θα είναι έντονες και θα καταφέρετε να αποφορτιστείτε από την καθημερινότητα, ασχολούμενοι με δραστηριότητες που σας ευχαριστούν και σας χαλαρώνουν. Στα αισθηματικά σας, θα πρέπει να δείτε με ποιο τρόπο θα κάνετε καλύτερες τις συνθήκες στη σχέση σας και να ακούσετε μόνο τη φωνή της καρδιάς σας, θα έχετε ρομαντισμό και θα μπορέσετε να πετύχετε την καλυτέρευση της σχέσης σας. Εσείς οι αδέσμευτοι, τώρα μπορείτε να ξεκαθαρίσετε τα συναισθήματά σας και να είστε έτοιμοι να μπείτε σε μία νέα σχέση.

Καρκίνος

Με τη Σελήνη να εισέρχεται σήμερα στους Ιχθύς, αυτό που επιθυμείτε είναι να κάνετε όνειρα και σχέδια για τους τομείς που επιθυμείτε και να δείτε τη ζωή σας να κινείται σε πλαίσια πιο δημιουργικά. Εμπιστεύεστε σήμερα τη διαίσθησή σας όπου χρειάζεται και νιώθετε την ανάγκη να πάτε μια βόλτα κάπου για να χαλαρώσετε και να σκεφτείτε γενικότερα. Θα είστε βοηθητικοί απέναντι σε ανθρώπους που σας έχουν ανάγκη και θα τους συμβουλέψετε και θα τους πείτε τη γνώμη σας και τις ιδέες σας. Στα αισθηματικά σας, θα κινηθείτε απέναντι στο ταίρι σας με γλυκύτητα και θα νιώσετε την ανάγκη να είστε περιποιητικοί και να εκφράσετε την αγάπη σας στο ταίρι σας. Οι αδέσμευτοι, μέσα από τις φιλικές σας επαφές, ίσως καταλάβετε ότι ένα πρόσωπο ενδιαφέρεται για εσάς και θα σας κολακεύσει αυτή σας η διαπίστωση.

Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, σήμερα νιώθετε την ανάγκη να καλυτερεύσετε την καθημερινότητά σας και να ασχοληθείτε με ό, τι θα σας κάνει να νιώσετε όμορφα και άνετα. Στα επαγγελματικά σας θα υπάρξουν κάποιες εξελίξεις, που θα σας ενθουσιάσουν και θα καταλάβετε πως οι κόποι σας βρίσκουν ανταπόκριση και θα σας ικανοποιήσει το γεγονός ότι η εργασία σας εξελίσσεται. Σχετικά με τα αισθηματικά σας, η αλήθεια είναι πως θέλετε να είστε ειλικρινείς απέναντι στο ταίρι σας και να κάνετε μια κουβέντα που θα σας βοηθήσει να ανοιχτείτε συναισθηματικά και να έχετε μια όμορφη και δημιουργική σχέση. Είστε σε μία καλή φάση στα ερωτικά σας και χαίρεστε τις στιγμές που ζείτε με το ταίρι σας. Εσείς οι αδέσμευτοι θα μπορέσετε να βρείτε τον τρόπο να ξεκαθαρίσετε μέσα σας τι επιθυμείτε για την ερωτική σας ζωή, προκειμένου να καταφέρετε να είστε ευχαριστημένοι σε αυτόν τον τομέα.

Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα σας φέρνει μια ασάφεια στα όσα ζείτε σήμερα και ενδεχομένως να μην είστε σε θέση να αξιολογήσετε τις καταστάσεις που ζείτε με δίκαιο τρόπο, γιατί θα υπάρχει ένα θολό τοπίο. Στα επαγγελματικά σας, καλό θα είναι να μην προβείτε σήμερα σε αλλαγές και να περιμένετε έτσι ώστε να είστε πιο αντικειμενικοί και με καλύτερη κρίση. Στην αισθηματική σας ζωή, θέλετε να νιώσετε συναισθηματική ασφάλεια, θέλετε το ταίρι σας να είναι σε θέση να σας αποδεικνύει όλα όσα νιώθει και να μην έχετε καμία αμφιβολία, βέβαια περισσότερο είναι στη σκέψη σας η ανασφάλεια παρά στα αντικειμενικά γεγονότα. Το ταίρι σας προσπαθεί με κάθε τρόπο να είναι απέναντί σας εντάξει και να σας προσφέρει την ευτυχία που σας αξίζει.

Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, σήμερα μπορείτε να βάλετε σε τάξη όλα όσα επιθυμείτε και να οργανωθείτε, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, προκειμένου να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Θα θελήσετε επίσης να ασχοληθείτε με την οργάνωση του χώρου σας, την ανανέωση του σπιτιού σας και να κάνετε το χώρο σας ομορφότερο αλλά και λειτουργικότερο. Έχετε ανάγκη να συμμαζέψετε όλες σας τις εκκρεμότητες και να βάλετε σε μία τάξη την καθημερινότητά σας. Στα αισθηματικά σας, θέλετε να οργανώσετε ένα ρομαντικό δείπνο με το ταίρι σας, να παρακολουθήσετε μία ταινία και γενικότερα να κάνετε μαζί δραστηριότητες ευχάριστες και δημιουργικές. Οι αδέσμευτοι σήμερα έχετε διάθεση να το ρίξετε έξω με φιλικά σας πρόσωπα και να περάσετε στιγμές που θα σας κάνουν να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, η Σελήνη εισέρχεται στους Ιχθύς κι εσείς σήμερα αυτό που επιθυμείτε είναι να αξιοποιήσετε τη δημιουργικότητά σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Θέλετε να ασχοληθείτε με ό, τι σας χαλαρώνει, σας δημιουργεί όμορφες εικόνες και σας βοηθάει να ξεφύγετε από την απαιτητική καθημερινότητά σας. Τελειώνετε με τις επαγγελματικές σας εκκρεμότητες και αναζητάτε τη σωστή παρέα για να κάνετε μία βόλτα στη θάλασσα, να ασχοληθείτε με το αγαπημένο σας χόμπι και γενικότερα να ανανεωθείτε. Στα αισθηματικά σας, βρίσκετε χρόνο να περάσετε με το ταίρι σας εσείς οι δεσμευμένοι και με τη γενικότερη συμπεριφορά σας κάνετε τη σχέση σας πιο ενδιαφέρουσα και όμορφη. Επικρατεί ο ρομαντισμός και οι όμορφες στιγμές ενώ δεν λείπουν και οι αμοιβαίες εξομολογήσεις.

Τοξότης

Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, αγαπητοί Τοξότες, σήμερα σας καθιστά περισσότερο ευάλωτους και επηρεάζεστε από τους ανθρώπους που υπάρχουν δίπλα σας. Η κρίση σας δε θα είναι τόσο ξεκάθαρη, γι’ αυτό καλό θα είναι να προσπαθήσετε να μην αδικήσετε με τη συμπεριφορά σας πρόσωπα αλλά και καταστάσεις. Έχετε ανάγκη να ασχοληθείτε σήμερα με ό, τι σας χαλαρώνει ενώ οι καλλιτεχνικές σας ανησυχίες θα είναι αυξημένες. Σε συναισθηματικό επίπεδο, ενδεχομένως να αδικήσετε το ταίρι σας σε μία συζήτηση που θα πραγματοποιήσετε αλλά μέσα από τον εποικοδομητικό διάλογο θα το καταλάβετε και θα κάνετε πίσω. Η αλήθεια είναι ότι έχετε κάποια παράπονα αλλά το θέμα είναι πως θα τα εκφράσετε χωρίς να υπερβάλλετε ή να είστε έντονα επικριτικοί απέναντι στο ταίρι σας.

Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, η Σελήνη που εισέρχεται σήμερα στους Ιχθύς δίνει μια γλυκύτητα στη μέρα σας και σας κάνει δημιουργικούς και ονειροπόλους. Στα επαγγελματικά σας σήμερα, έχετε αυξημένη ενεργητικότητα και προβάλλετε τον εαυτό σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ξέρετε πώς να φερθείτε, προκειμένου να έχετε το αποτέλεσμα που στοχεύετε. Και στα αισθηματικά σας θα είναι ενδιαφέρουσα η μέρα σας, καθώς θα μπορέσετε να βρείτε τις ισορροπίες στη σχέση σας και να επιτύχετε την εξέλιξη που κι οι δυο σας έχετε θέσει ως στόχο. Οι εξελίξεις αλλά και οι όμορφες στιγμές που θα έχετε στα ερωτικά σας, θα σας δώσουν την ώθηση για να είστε και πιο ρομαντικοί απέναντι στο ταίρι σας αλλά και πιο ανοιχτοί στη συζήτηση και στην ανταλλαγή ευχάριστων συναισθημάτων.

Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι σήμερα μπορείτε να θέσετε νέους στόχους στα επαγγελματικά σας και να κάνετε όλα όσα έχετε σχεδιάσει το τελευταίο διάστημα. Μπορείτε τώρα να δείτε τους στόχους σας να υλοποιούνται, η οργανωμένη και επίμονη εργατικότητά σας αρχίζει σιγά-σιγά να δείχνει τα θετικά αποτελέσματά της κι εσείς είστε ενθουσιασμένοι που οι κόποι σας αποφέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Σε συναισθηματικό επίπεδο σήμερα, δείχνετε ξεκάθαρα στο ταίρι σας τον τρόπο που σκέφτεστε, το πως βλέπετε τη σχέση σας, τι όνειρα κάνετε και γενικότερα εξωτερικεύετε τα σχέδιά σας στο ταίρι σας, κάτι που δημιουργεί στη σχέση σας ένα πολύ όμορφο και θετικό κλίμα. Οι αδέσμευτοι έχετε τώρα την ευκαιρία να γοητεύσετε και να φλερτάρετε με τον τρόπο που εσείς επιθυμείτε. Μπορείτε να είστε ανοιχτοί σε νέες γνωριμίες και να έχετε καθαρή κρίση για να αξιολογήσετε ποια από αυτές τις γνωριμίες μπορεί να εξελιχθεί σε σχέση.

Ιχθύς

Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα σήμερα, αγαπητοί Ιχθύες, μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα απέναντι στις καταστάσεις που βιώνετε στην καθημερινότητά σας και σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής σας. Καλό θα είναι σήμερα να μην προβείτε στη λήψη αποφάσεων για πρόσωπα και καταστάσεις και να φροντίσετε να είστε όσο μπορείτε αντικειμενικοί. Στα επαγγελματικά σας, κάποιες εξελίξεις που θα έχετε θα σας προβληματίσουν αλλά σήμερα θα καταλάβετε πως με τη μεθοδική εργασία σας μπορείτε να καταφέρετε όσα επιθυμείτε. Στα αισθηματικά σας, είναι στο χέρι σας και στη δική σας κρίση το πώς θα περάσετε τη μέρα σας, καθώς θα έχετε εσείς οι δεσμευμένοι κάποιες προτάσεις από το ταίρι σας τις οποίες θέλετε να αξιοποιήσετε για να βιώσετε μία ρομαντική μέρα.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Τι χρειάζεται να κάνουμε για να διατηρήσουμε τη σχέση μας σε βάθος χρόνου;

Η ερωτική συμπεριφορά των 12 ζωδίων

Νόμος της έλξης και ζώδια. Πόσο εύκολα μπορώ να έλξω αυτό που επιθυμώ;