ΖΩΔΙΑ

Δίδυμε, η αισθηματική σου ζωή είναι στο φόρτε της

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας.

Κριός

Με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιό σας, και την ταυτόχρονη αποχώρηση του Κυβερνήτη σας Άρη, φίλοι μου Κριοί, δεν χάνετε την ακτινοβολία και την ανεβασμένη σας διάθεση να κατακτήσετε τους επαγγελματικούς σας στόχους, αντίθετα, θα έλεγα, από σήμερα τα σχέδια και οι φιλοδοξίες σας αλλάζουν ταχύτητες, η επικοινωνία σας γίνεται άμεση και ξεκάθαρη σε τέτοιο βαθμό, που ίσως κινδυνεύετε να παρεξηγηθείτε απ’ τα κοντινά σας πρόσωπα, γιατί προσπαθείτε να «επιβάλλετε» με κάθετο τρόπο τη γνώμη, τις απόψεις και τα πιστεύω σας. Η δημιουργική διάθεση και ο αυθορμητισμός σας, αιχμαλωτίζουν το σύντροφό σας, αναδεικνύουν τα ερωτικά σας ταλέντα, προτρέπουν την καρδιά σας να μαγέψει ένα καινούργιο φλερτ, γεμίζουν την αγκαλιά σας με τους καρπούς του έρωτα.

Ταύρος

Αγαπημένοι μου Ταύροι, ο Άρης από σήμερα στο ζώδιό σας, αυξάνει και εμπλουτίζει τη διάθεσή σας να σταθεροποιήσετε την επαγγελματική σας καριέρα, να πεισμώσετε περισσότερο με την πραγματοποίηση των στόχων σας και να ρίξετε το βάρος σας στους τομείς της προσωπικής σας ζωής που το προηγούμενο διάστημα παρέμεναν στάσιμοι και βαλτωμένοι, πράγμα που είναι πολύ πιθανόν να δημιουργήσει ζήλεια και αντιπαλότητα στο περιβάλλον που κινείστε και να προκληθείτε ν’ απαντήσετε σε κακόβουλα σχόλια συναδέλφων ή κοντινών σας προσώπων. Αναλάβετε πρωτοβουλίες σήμερα στη συναισθηματική σας ζωή, γοητέψτε το σύντροφό σας με την πληθωρική σας ερωτική διάθεση και το αισθησιακό σας ταμπεραμέντο.

Δίδυμοι

Με τον Κυβερνήτη σας Ερμή, να μπαίνει στον Κριό σήμερα, φίλοι μου Δίδυμοι, ανοίγεται ευκολότερα ο δρόμος να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια, αλλά με μυστικό και συγκροτημένο τρόπο. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή σήμερα στην επικοινωνία σας με τους ανωτέρους σας και τους συνεργάτες σας, θα πρέπει να μην επιδεικνύετε τις περγαμηνές σας για τα επιτεύγματα και τα κατορθώματά σας, αλλά να συγκεντρωθείτε πιστά και αφοσιωμένα στους μακροπρόθεσμους στόχους σας. Η συναισθηματική σας ζωή σήμερα είναι στο φόρτε της, αφού το ενδιαφέρον σας επικεντρώνεται στο σύντροφό σας με αισιοδοξία και ενθουσιασμό, ενώ για τους αδέσμευτους, η σημερινή μέρα μπορεί να αποτελέσει το εφαλτήριο για μια θεσπέσια καινούργια γνωριμία.

Καρκίνος

Με τον Άρη να κάνει την είσοδό του σήμερα στον Ταύρο, αγαπημένοι μου Καρκίνοι, έρχεστε πολύ κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα και συνεργάτες, που στηρίζουν τις απόψεις και τη δημιουργικότητά σας, φέρνοντας τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας πολύ κοντά στην υλοποίησή τους. Μην ξεθαρρεύετε όμως με πρόσωπα και καταστάσεις που δεν ευαισθητοποιούνται στις πιο βαθιές σας επιθυμίες, που ίσως θέλουν να κλέψουν τη δόξα σας και να δημιουργήσουν ηθελημένα ή αθέλητα πρόβλημα στην πραγματοποίηση των σχεδίων σας. Είναι μια πολύ ευνοϊκή μέρα η σημερινή για ν’ ακουμπήσετε στην αγκαλιά του συντρόφου σας, να ξεφύγετε απ’ τα διλήμματα και τις ανησυχίες σας, κάνοντας μια ατέλειωτη, τρυφερή βόλτα σε μέρη που έχετε πολύ καιρό να επισκεφτείτε.

Λέων

Το τοπίο στην καθημερινότητά σας δυναμιτίζεται σήμερα, αγαπημένοι μου Λέοντες, με τον Ερμή απ’ τον Κριό, που εντείνει το δυναμισμό και τη δημιουργικότητά σας για καινούργια επιτεύγματα, για να πιάσετε τους επιθυμητούς σας στόχους, αλλά παράλληλα ανεβάζει το θερμόμετρο στις συζητήσεις με κοντινά πρόσωπα και συνεργάτες. Σημαντικό ρόλο στο να βρείτε την ισορροπημένη σας διάθεση σήμερα, παίζει η είσοδος του Άρη στον Ταύρο, που ενώ μπορεί να σας δημιουργεί περισσότερο άγχος, την ίδια στιγμή, σας παροτρύνει ν’ αφήσετε στην άκρη τις μικροπρέπειες και τις φλυαρίες και να ασχοληθείτε με τα ουσιαστικά και σημαντικά προβλήματα στη συναισθηματική σας ζωή. Σήμερα ο σύντροφός σας κρέμεται κυριολεκτικά απ’ τα χείλη σας κι απ’ τη ζεστή σας αγκαλιά, περιμένοντας την ερωτική σας πρωτοβουλία για ένα αξέχαστο τετ-α-τετ!

Παρθένος

Η δυναμική είσοδος του Άρη στον Ταύρο σήμερα, φίλοι μου Παρθένοι, σας αναγκάζει να βγείτε απ’ το καβούκι σας, να κάνετε περισσότερη υπομονή για να πραγματοποιηθούν τα σχέδια και οι προσδοκίες σας, αφού μπορείτε να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας, να προωθήσετε τις απόψεις και τις επιθυμίες σας, αλλά και να επανεξετάσετε τα έξοδα που έχετε σκοπό να κάνετε, για να μη βγείτε απ’ τον προϋπολογισμό σας. Ο ενθουσιασμός, το θάρρος και η τολμηρή σας διάθεση σήμερα, ανοίγουν το δρόμο στη συναισθηματική σας ζωή, που το τελευταίο διάστημα δεν σας ικανοποιούσε, να πλησιάσετε σε απόσταση αναπνοής το σύντροφό σας, συζητώντας με ήρεμο και καθησυχαστικό τρόπο τις ερωτικές σας προσδοκίες και τα όνειρά σας για το μέλλον!

Ζυγός

Με τον Ερμή στον Κριό, αγαπημένοι μου Ζυγοί, ακριβώς απέναντι απ’ το ζώδιό σας, να φέρνει ένα ζεστό κλίμα στις συνεργασίες σας, και με τον Άρη στον Ταύρο να δημιουργεί ένα αίσθημα κυριαρχίας στις επαγγελματικές και κοινωνικές σας σχέσεις, καλείστε σήμερα να συμμαχήσετε με έμπιστα πρόσωπα στη δουλειά σας για να πετύχετε τους στόχους σας, χωρίς να διακινδυνέψετε να χάσετε την οικονομική σταθερότητα και την εκτίμηση των ανωτέρων σας. Ίσως δυσκολευτείτε να ισορροπήσετε τα θέλω και τα πρέπει σας, πιθανόν να χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή στην έκφραση του λόγου σας, για να μη δυσαρεστήσετε το σύντροφό σας, αν δεν μπορεί να ικανοποιήσει τις ερωτικές σας ανάγκες, πράγμα που σημαίνει πως καλείστε να ρίξετε το βάρος σας στο πάθος και όχι στις συγκρούσεις.

Σκορπιός

Ένας αέρας ανεξαρτησίας αγκαλιάζει τη διάθεσή σας σήμερα, με την είσοδο του Άρη στον Ταύρο, φίλοι μου Σκορπιοί, που οπλίζει τις κινήσεις και την ενεργητικότητά σας, έτσι ώστε να καταφέρετε με θάρρος και τόλμη να πραγματοποιήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια, ταυτόχρονα όμως τονίζει την εγωιστική σας συμπεριφορά και τον έκρυθμο χαρακτήρα σας, γι’ αυτό χρειάζεται μεγάλη προσοχή στον τρόπο που εκφράζετε τις επιθυμίες σας, κυρίως στο συναισθηματικό τομέα. Ο έρωτας γίνεται σήμερα αυτοσκοπός στην καρδιά σας και σας καλεί να αφεθείτε στη μαγεία της αγκαλιάς του συντρόφου σας με ανιδιοτέλεια, δίχως επιφυλάξεις και εγκράτεια στον παρορμητισμό σας

Τοξότης

Ο Ερμής απ’ τον Κριό σήμερα, αγαπημένοι μου Τοξότες, ανοίγει διαύλους επικοινωνίας στον επαγγελματικό σας χώρο, σας προτρέπει να ζητήσετε βοήθεια από έμπιστα και κοντινά σας πρόσωπα, για να ξεπεράσετε πιο εύκολα το άγχος, τις ευθύνες και τα βάρη της καθημερινότητάς σας, εστιάζοντας στις ουσιαστικές και σημαντικές σας ανάγκες, γιατί είναι πολύ πιο εύκολο σήμερα να σπάσουν τα νεύρα σας με τις υποχρεώσεις που προστίθενται, ενώ ο Άρης απ’ τον Ταύρο, σας βεβαιώνει πως αν αδιαφορήσετε για τα επικριτικά σχόλια, ανακτάτε τη σταθερότητα στις σχέσεις σας. Σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα για να επικεντρωθείτε σε μια ζεστή κουβέντα με το σύντροφό σας, να λύσετε με συγκαταβατικό τρόπο «τα ζητήματα καρδιάς» που σας ταλαιπωρούν, βάζοντας εκρηκτικές πινελιές πάθους στο δεσμό σας.

Αιγόκερως

Η είσοδος του Άρη στον Ταύρο, αγαπημένοι μου Αιγόκεροι, σήμερα, ενδυναμώνει μεν ακόμα περισσότερο τη σταθερότητα και την επιτυχία στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις, δίνει λάμψη και ενεργητικότητα στα σχέδια και τις προσδοκίες σας, επαναφέρει όμως και σε τάξη τις επιθυμίες και τις συναισθηματικές σας επιδιώξεις, θυμίζοντας σας, πως έχετε μια ζεστή καρδιά που μπορεί να αισθάνεται μόνη της, λόγω της υπέρμετρης προσπάθειας να κατακτήσετε πλούτο και σταθερότητα στην καριέρα και την κοινωνική σας ζωή. Δώστε ό, τι καλύτερο αναβλύζει απ’ την καρδιά σας σήμερα στο σύντροφό σας, δεδομένου ότι η γοητεία σας, είναι πρόθυμη να διώξει τις αντιξοότητες και την ανταγωνιστική διάθεση που τις τελευταίες μέρες δημιουργεί εκρήξεις και προβλήματα στο δεσμό σας.

Υδροχόος

Συλλάβετε ιδέες και πραγματοποιήστε τις, σήμερα, φίλοι μου Υδροχόοι, αφού ο Ερμής απ’ τον Κριό δίνει θάρρος κι αισιοδοξία στα επαγγελματικά σας σχέδια, ενδυναμώνει τον αυθορμητισμό σας και την καλή χρήση του λόγου και της ευστροφίας σας, και σας προτρέπει να κατακτήσετε όχι μόνο τις καλύτερες αποδοχές στη δουλειά σας, αλλά να δείτε μακροπρόθεσμα τα συμφέροντά σας. Ασχοληθείτε σήμερα με το σύντροφό σας και τα προβλήματα της σχέσης σας, σας προτείνει ο Άρης απ’ τον Ταύρο, δίχως να επιβάλλετε, με απόλυτο κι εξουσιαστικό τρόπο, τις θέσεις σας, γιατί μπορεί να σκοντάψετε σε ύφαλο που είναι δύσκολο να ξεπεράσετε, δώστε απλόχερα τη φροντίδα και τη στοργή σας στο ταίρι σας, ίσως έχει μεγαλύτερη ανάγκη την αγάπη και τη ζεστασιά σας απ’ ό, τι φαντάζεστε

Ιχθύς

Πέφτουν οι τόνοι των εκρήξεων και των εντάσεων σήμερα, αγαπημένοι μου Ιχθύες, στις συνεργασίες και τις προσωπικές σας σχέσεις, με την είσοδο του Άρη στον Ταύρο να σας θυμίζει, πως τίποτα δεν μπορεί να κερδηθεί δίχως την ήρεμη συμπεριφορά σας, χωρίς τη συγκαταβατική σας προσέγγιση στα σημαντικά ζητήματα που σας απασχολούν. Δείξτε στο σύντροφό σας τα ειλικρινή σας αισθήματα, σχεδιάζοντας και προγραμματίζοντας ένα κοντινό αναζωογονητικό ταξίδι, μία φυγή για δύο που έχει μεγάλη ανάγκη η σχέση σας, ίσως γιατί ο μόνος τρόπος για ν’ αποδείξετε τα βαθιά σας συναισθήματα σήμερα είναι ο ατίθασος ερωτισμός και το ασυγκράτητο πάθος σας για να μείνει ο δεσμός σας ολοζώντανος!

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Τι χρειάζεται να κάνουμε για να διατηρήσουμε τη σχέση μας σε βάθος χρόνου;

Η ερωτική συμπεριφορά των 12 ζωδίων

Νόμος της έλξης και ζώδια. Πόσο εύκολα μπορώ να έλξω αυτό που επιθυμώ;