ΖΩΔΙΑ

Δίδυμε, έχεις ευχάριστη και ανάλαφρη διάθεση

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας.

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητοί Κριοί, η Σελήνη που εισέρχεται σήμερα στους Διδύμους σας φέρνει κοντά στις επιδιώξεις σας και με τις νέες ιδέες που θα έχετε, θα κερδίσετε τις εντυπώσεις στην επαγγελματική σας ζωή. Θα είστε ιδιαίτερα επικοινωνιακοί και στις επικοινωνίες που θα έχετε θα προωθήσετε τα σχέδιά σας και τις επιδιώξεις σας. Σε συναισθηματικό επίπεδο, η μέρα σας θα είναι άκρως ενδιαφέρουσα, γιατί εσείς οι δεσμευμένοι καταφέρνετε να επικοινωνήσετε με το ταίρι σας με τον τρόπο που εσείς επιθυμείτε και νιώθετε όμορφα για αυτό. Εσείς που είστε αδέσμευτοι σήμερα, θα προσελκύσετε το ενδιαφέρον ενός παλιού έρωτα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα σήμερα σας καλεί να οργανωθείτε και να βάλετε σε μία τάξη τις αυξημένες σας υποχρεώσεις. Θέλετε σήμερα να καταφέρετε να έχετε σε έλεγχο όλα όσα θα προκύψουν στα επαγγελματικά σας και να κάνετε έναν σχεδιασμό σχετικά με τα σχέδιά σας. Αυτό που θέλετε είναι να ασχοληθείτε και με δραστηριότητες δημιουργικές που θα σας κάνουν να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Θέλετε να νιώσετε ανανεωμένοι και όμορφα με τις επιλογές σας, γι’ αυτό και ζητάτε από τα δικά σας άτομα να σας ακολουθήσουν στις ιδέες που θα έχετε. Στα αισθηματικά σας επιθυμείτε κι εκεί να σπάσετε τη μονοτονία και να ασχοληθείτε με το ταίρι σας με δραστηριότητες έξω από τα συνηθισμένα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη Σελήνη να εισέρχεται στο ζώδιό σας σήμερα, αγαπητοί Δίδυμοι, θα είστε ιδιαίτερα κοινωνικοί, θα θελήσετε να ασχοληθείτε με πιο χαλαρές δραστηριότητες και γενικότερα η διάθεσή σας θα είναι ανάλαφρη. Στα επαγγελματικά σας, θα έχετε κάποιες νέες ιδέες σχετικές με το αντικείμενο της δουλειάς σας ενώ οι διαπραγματεύσεις που θα κάνετε θα αποβούν άκρως δημιουργικές και βοηθητικές απέναντί σας. Θα συναντήσετε τους φίλους σας, θα κάνετε μαζί τους πράγματα κάπως πιο ασυνήθιστα, ενδεχομένως να ξεκινήσετε σήμερα μαζί τους ένα κοινό χόμπι. Και στα αισθηματικά σας, θα έχετε μία ευχάριστη και ανάλαφρη διάθεση που θα σας βοηθήσει με το ταίρι σας εσάς τους δεσμευμένους να περάσετε πρωτότυπες στιγμές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Από τη μία σήμερα, αγαπητοί Καρκίνοι, έχετε ανάγκη να κυνηγήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια και να ασχοληθείτε περισσότερο με το αντικείμενο της δουλειάς σας, από την άλλη με την άκρη του μυαλού σας σκέφτεστε πως μπορείτε να αξιοποιήσετε τη μέρα σας και σε άλλους τομείς πιο δημιουργικούς. Αναζητάτε σήμερα να ασχοληθείτε με ό, τι σας τονώνει την αυτοπεποίθηση και σας κάνει να περνάτε όμορφες στιγμές. Έχετε ανάγκη να αφήσετε τις σκέψεις σας κατά μέρος και να βγείτε με τους φίλους σας και να διασκεδάσετε. Στα αισθηματικά σας, θα έχετε μία τάση να υπερβάλλετε στη συμπεριφορά σας απέναντι στο ταίρι σας.

ΛΕΩΝ

Αγαπητοί Λέοντες, τη σημερινή μέρα, που η Σελήνη εισέρχεται στους Διδύμους, εσείς θα έχετε μια καλή διάθεση και θα θελήσετε να περάσετε χρόνο με τα άτομα από το στενό οικογενειακό σας περιβάλλον. Έχετε τη διάθεση εκείνη που ό, τι κι αν κάνετε, με ό, τι κι αν ασχοληθείτε, θα περάσετε όμορφες στιγμές και θα χαρείτε τη μέρα σας. Στα επαγγελματικά σας, θα ακούσετε καλά λόγια από τους συνεργάτες σας και τους ανωτέρους σας σχετικά με τα αποτελέσματα των εργασιών σας. Σε αισθηματικό επίπεδο, το ταίρι σας, σας δείχνει έντονο ενδιαφέρον, σας μιλά με όμορφα λόγια και η επικοινωνία μεταξύ σας σήμερα θα είναι άριστη αλλά και πολύ δημιουργική. Εσείς οι αδέσμευτοι σήμερα με τόσο καλή διάθεση το μόνο σίγουρο είναι ότι στην ημερήσια σας διάταξη θα εντάξετε το φλερτ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητοί Παρθένοι, σήμερα είναι μία μέρα για εσάς που έχετε ως ζητούμενο τα επαγγελματικά σας και γενικότερα ό, τι σχετίζεται  με την καλυτέρευση της εργασίας σας. Με την οργανωτικότητά σας και με το δυναμισμό που διαθέτετε στην άκρη του μυαλού σας είναι μόνο η επιτυχία. Επιθυμείτε να έχετε τα αποτελέσματα που εσείς έχετε σχεδιάσει και γι’ αυτό τη σημερινή μέρα οργανώνεστε με τους συνεργάτες σας, προκειμένου να τα καταφέρετε. Στην αισθηματική σας ζωή, συναντιέστε εσείς οι δεσμευμένοι με το ταίρι σας και προσπαθείτε να έχετε ένα όμορφο και χαλαρό βράδυ, παρακολουθώντας μια ταινία και συζητώντας για τη σχέση σας. Οι αδέσμευτοι τη σημερινή μέρα θα επιλέξετε την παρέα καλών σας φίλων για να περάσετε όμορφες στιγμές.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη που εισέρχεται σήμερα στους Διδύμους, αγαπητοί Ζυγοί, σας κάνει έντονα δημιουργικούς με νέες ιδέες και πολλή όρεξη για καλοπέραση αλλά και για εργασία. Με τη δυναμική σας φύση και με τον αυθορμητισμό σας, τη σημερινή μέρα είστε η χαρά της παρέας σας και όλοι αποζητούν να περάσουν καλά μαζί σας. Αναζητάτε έξυπνους αλλά και πρωτότυπους τρόπους για να περάσετε καλά και προτείνετε στην παρέα και στους φίλους σας να κάνετε πρωτότυπες δραστηριότητες. Στα αισθηματικά σας, τη σημερινή μέρα, θέλετε να πρωτοτυπήσετε και γενικότερα να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα, ενδεχομένως να προτείνετε στο ταίρι σας να ξεκινήσετε μια δραστηριότητα μαζί. Οι αδέσμευτοι έχετε διάθεση σήμερα για νέες γνωριμίες και νέες περιπέτειες ερωτικές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητοί Σκορπιοί, σήμερα θα είστε κάπως εσωστρεφείς και δεν θα επιθυμείτε να μοιράζεστε τις ιδέες σας και τις σκέψεις σχετικά με τα επαγγελματικά σας. Αυτό που θέλετε είναι να καθίσετε μόνοι σας και να σκεφτείτε τα προσωπικά σας πλάνα, να δείτε τι αλλαγές μπορείτε και είστε σε θέση να κάνετε και γενικότερα να ασχοληθείτε με την προσωπική σας προβολή. Ενδιαφέρεστε τη σημερινή μέρα για τους δικούς σας ανθρώπους και φροντίζετε να έρθετε πιο κοντά τους και να τους καλύψετε τις ανάγκες. Ακούτε τι έχουν να σας πουν και γενικά κινείστε με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να σταθείτε βοηθητικοί απέναντί τους. Στα αισθηματικά σας, θα έχετε τις ευκαιρίες εκείνες για να κάνετε έναν ουσιαστικό διάλογο με το ταίρι σας, προκειμένου να βρείτε λύσεις για θέματα που σας απασχολούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητοί Τοξότες, σήμερα θα έχετε τις ευκαιρίες εκείνες σε επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο που θα σας φτιάξουν πολύ το κέφι, καθώς θα δείτε τις επιδιώξεις σας να προχωρούν και να εξελίσσονται. Θα έχετε διάθεση για διασκέδαση τη σημερινή μέρα και θα θέλετε να συναντήσετε αγαπημένα σας πρόσωπα, προκειμένου να περάσετε καλά. Αφήνετε για λίγο τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και φροντίζετε να περάσετε καλά με φίλους και άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Στα αισθηματικά σας, ζητάτε από το ταίρι σας εσείς οι δεσμευμένοι να είναι πιο εκφραστικό απέναντί σας και να σας δείχνει με πράξεις το ερωτικό του ενδιαφέρον. Εσείς οι αδέσμευτοι σήμερα επιθυμείτε να χαρείτε τον έρωτα όχι όμως και να προβείτε σε κάποιου είδους δέσμευση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητοί Αιγόκεροι, σήμερα μπορείτε να διαπραγματευτείτε στα επαγγελματικά σας και όσοι δεν έχετε εργασία να αναζητήσετε μία νέα εργασία και να κάνετε μία έρευνα γύρω από το αντικείμενό σας. Θέλετε να επεκτείνετε τις γνώσεις σας σχετικά με το αντικείμενό σας και να μάθετε περισσότερα. Αναζητάτε σήμερα επίσης την ηρεμία στις επαφές σας και στις συναναστροφές σας. Βρίσκεστε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και κάνετε μαζί δραστηριότητες που σας ευχαριστούν. Στα αισθηματικά σας, επιλέγετε να μιλήσετε με ειλικρίνεια στο ταίρι σας εσείς οι δεσμευμένοι για όσα νιώθετε και αυτή η διαδικασία σας φέρνει πιο κοντά. Οι αδέσμευτοι γοητεύετε με την παρουσία σας και νιώθετε όμορφα με τις ερωτικές επιλογές που θα σας παρουσιαστούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητοί Υδροχόοι, με τη Σελήνη σήμερα να εισέρχεται στους Διδύμους θα επεκτείνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους με τις νέες δημιουργικές ιδέες που θα έχετε και αυτό που θα καταφέρετε είναι να αναγνωριστεί η αξία σας. Δεν έχετε πλέον ανασφάλεια για τα επαγγελματικά σας, είστε πιο σίγουροι για τις επιδιώξεις σας και νιώθετε ότι πατάτε γερά στα πόδια σας. Στα αισθηματικά σας, η μέρα σας βρίσκει κάπως προβληματισμένους με το ταίρι σας και προσπαθείτε να ερμηνεύσετε τη συμπεριφορά που έχει το τελευταίο διάστημα απέναντί σας. Κάνετε διάλογο και εκφράζετε κάποια παράπονα σχετικά με τη συμπεριφορά του συντρόφου σας. Για τους αδέσμευτους, η μέρα προβλέπεται με έντονες επαφές σε φιλικό επίπεδο.

ΙΧΘΥΕΣ

Αγαπητοί Ιχθύες, τη σημερινή μέρα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε στα επαγγελματικά σας με ένα νέο σχέδιο, με μία νέα εργασία στο αντικείμενό σας που θα σας ενθουσιάσει και θα σας εξάψει το ενδιαφέρον. Νιώθετε απόλυτα δημιουργικοί κι αυτό που αποζητάτε είναι το νέο, αυτό που θα σας παρασύρει στην επιτυχία και αυτό που θα σας ξυπνήσει τη δημιουργική πλευρά του εαυτού σας. Δεν θέλετε να ασχοληθείτε με ένα αντικείμενο που θα είναι βαρετό και θα αναγκάζεστε να κάνετε τα ίδια και τα ίδια. Στα αισθηματικά σας, θα μιλήσετε με το ταίρι σας και θα θελήσετε να δείτε την εξέλιξη της σχέσης σας. Είστε σε ένα σημείο που χαίρεστε εσείς οι δεσμευμένοι με την ερωτική σας επιλογή η οποία, όσο περνάει ο χρόνος, καταλαβαίνετε ότι σας καλύπτει.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Τα ερωτικά μυστικά του συμπονετικού και ευαίσθητου Ιχθύ

Γάμος από έρωτα ή από ανάγκη; Ποια είναι τα πρωτογενή κίνητρα του κάθε ζωδίου;

Τα φανερά ή τα …κρυφά ατού των 12 ζωδίων