ΖΩΔΙΑ

Δίδυμε, ένα αναπάντεχο δώρο σου επιφυλάσσει η τύχη

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας.

Κριός

Τι πιο ευχάριστο από το να γίνουν όλες σας οι επιθυμίες πραγματικότητα σήμερα, φίλοι μου Κριοί, με τον Κυβερνήτη σας Άρη σε τρίγωνο με το Δία, να σηματοδοτεί μια επαγγελματική συμφωνία με ευχάριστη κατάληξη και να σας παροτρύνει ταυτόχρονα σε αρμονικές συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα και φίλους. Είναι μια μέρα η σημερινή που μπορείτε να δρέψετε τους καρπούς των κόπων σας, δημιουργώντας ταυτόχρονα το χώρο και τις προϋποθέσεις στην κοινωνική και προσωπική σας ζωή, δείχνοντας ουσιαστικό ενδιαφέρον στις ανάγκες του δεσμού σας, εστιάζοντας σε μια ζεστή κουβέντα με τον άνθρωπό σας που σίγουρα αποδίδει τους καρπούς που προσδοκάτε.

Ταύρος

Καλό θα ήταν σήμερα, αγαπημένοι μου Ταύροι, ν’ αποφύγετε, όσο μπορείτε, τις βαριές ευθύνες, τις κουραστικές και ανιαρές συζητήσεις στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, τις ογκώδεις δραστηριότητες που υπονομεύουν την προσωπική σας υγεία και την ηρεμία σας και τις παρακινδυνευμένες ενέργειες στην προσωπική σας ζωή. Αν δεν μπορείτε να πάρετε μια αναρρωτική άδεια και ν’ αφιερώσετε χρόνο στις πραγματικές και ουσιαστικές σας ανάγκες, τότε χαλαρώστε καλμάροντας τα νεύρα σας, δείχνοντας καλοσύνη και τρυφερότητα στη σχέση σας, απελευθερώνοντας τον ερωτισμό και την ανάγκη σας για συντροφικότητα στο ταίρι σας.

Δίδυμοι

Το σημερινό τρίγωνο του Άρη με τον Δία, φίλοι μου Δίδυμοι, σηματοδοτεί τη βελτίωση στην επαγγελματική σας καριέρα και στις σχέσεις σας με ανωτέρους και συναδέλφους, με αποτέλεσμα να πλημμυρίζετε με θετική ενέργεια και καλή διάθεση για όλη τη μέρα, τέτοια ώστε να μπορείτε να εκπλήξετε το σύντροφό σας με την παιδικότητα των κινήσεων και της διάθεσής σας. Με τη φωτεινότητα της αύρας σας και την ενσυναίσθηση των ευθυνών σας στην ερωτική σας ζωή, απολαμβάνετε την εμπιστοσύνη και την αφοσίωση απ’ το ταίρι σας, αλλά και ένα αναπάντεχο δώρο που επιφυλάσσει η τύχη σας σήμερα.

Καρκίνος

Σήμερα καλείστε, αγαπημένοι μου Καρκίνοι, να βάλετε απτούς και σημαντικούς στόχους στην επαγγελματική σας καριέρα, προσπαθώντας να τους υλοποιήσετε με πίστη στον εαυτό σας και τις ικανότητές σας, αντικαθιστώντας την απαισιοδοξία σας με θάρρος και τόλμη που σας τροφοδοτεί η Σελήνη στο Σκορπιό. Δρομολογήστε συναντήσεις σε φιλικό αλλά και συναισθηματικό επίπεδο για απόψε, αξιολογήστε και εμπιστευτείτε λίγα πρόσωπα και καλά που έχουν δώσει δείγματα εμπιστοσύνης και καλής πίστης στη ζωή σας, ξεκαθαρίστε το τοπίο στον ερωτικό σας δεσμό, αγνοώντας τις στιγμιαίες διαφωνίες και τα μικροπροβλήματα.

Λέων

Μπορεί να βγείτε κερδισμένοι σήμερα, φίλοι μου Λέοντες, με το τρίγωνο Άρη-Δία, αν δεν ρισκάρετε με τις σταθερές σχέσεις και τις συνεργασίες σας κι αν ρίξετε νερό στο κρασί σας σε μια επαγγελματική διαφωνία κι αυτό γιατί πρέπει να βάλετε μια χαλαρή νότα στην καθημερινότητά σας, ν’ αποφύγετε σήμερα τον άδικο εκνευρισμό και την έντονη κτητικότητα στην ερωτική σας ζωή, για να διασφαλίσετε αρμονική και ισορροπημένη διάθεση που εκπέμπει σιγουριά στο ταίρι σας και συντροφικότητα στην ψυχή σας. Είναι μια καλή μέρα για να ξεκινήσετε το αγαπημένο σας σπορ για δύο, συμπεριλαμβάνοντας στην προσωπική σας ευεξία και την τόνωση του σεξαπίλ σας.

Παρθένος

Το αστρολογικό πλέγμα των πλανητών σήμερα, αγαπημένοι μου Παρθένοι, σας παροτρύνει να εμπιστευτείτε τα δημιουργικά σας ταλέντα και τους κόπους σας στην επαγγελματική σας καριέρα, προσπαθώντας να πλησιάσετε με ηρεμία και δίχως άγχος τους στόχους σας, συζητώντας τα προβλήματά σας με τον αγαπημένο σας σύντροφο, γιατί οι αλλαγές που επίκεινται από σήμερα και για τις επόμενες μέρες, είναι ικανές να ανατρέψουν θετικά τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας. Δείξτε αυτοπεποίθηση και αισιόδοξη διάθεση στη σχέση σας, μη σκέφτεστε τι «δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί» αλλά τι «μπορεί να σας προσφέρει» το ταίρι σας.

Ζυγός

Ένα θετικό και ίσως απρόσμενο κύμα καλής τύχης στα επαγγελματικά σας -και όχι μόνο- σήμερα, φίλοι μου Ζυγοί, είναι σίγουρα ικανό να ηρεμήσει τις αγωνίες και τις ανησυχίες σας, αλλά παράλληλα να δώσει ώθηση στα σχέδια και τις ιδέες σας για ένα καινούργιο ξεκίνημα. Εκμεταλλευτείτε τη σημερινή μέρα για να νιώσετε την ανιδιοτελή αγάπη των κοντινών σας προσώπων, τη φροντίδα και τη στοργικότητα στη σχέση σας, κάνοντας προσεκτικές και καλοδουλεμένες στο μυαλό σας κινήσεις, με τέτοιο τρόπο, ώστε ο άνθρωπός σας να σταθεί δίπλα σας, ικανοποιώντας τις προσδοκίες σας. Αν φλερτάρετε με μια νέα γνωριμία, παραμείνετε ανοιχτοί σ’ ένα ερωτικό θαύμα.

Σκορπιός

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σας σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και εξάγωνο με τον Πλούτωνα, αγαπημένοι Σκορπιοί, σήμερα μπορείτε να υπολογίζετε στη βοήθεια, την κατανόηση και την υποστήριξη κοντινών σας προσώπων ή συνεργατών ή μιας καινούργιας κοινωνικής γνωριμίας που ίσως σηματοδοτήσει την προσωπική σας ζωή με ειλικρινή συμπαράσταση στους στόχους και τις επιθυμίες σας. Η ιδανική εξέλιξη της ημέρας, όμως, αφορά στην ερωτική σας ζωή, όπου εκεί το έντονο πάθος και οι ζεστές ανθρώπινες στιγμές με το ταίρι σας, μεταμορφώνουν την αμφιβολία σε αυτοπεποίθηση και τη ρουτίνα σε τρυφερή διάθεση.

Τοξότης

Μπορείτε να προβάλλετε τις ακούραστες ικανότητές σας σήμερα, φίλοι μου Τοξότες, με το τρίγωνο Άρη-Δία, τονίζοντας τα χαρίσματά σας και καλύπτοντας τα τρωτά σας σημεία από πισώπλατες βολές στο χώρο της δουλειάς σας, βάζοντας μοναδικό σας στόχο να υπερνικήσετε μια κατάσταση που σας έβαλε σε έγνοιες και προβληματισμούς. Αισθάνεστε την ανάγκη να προβάλλετε τα ταλέντα σας, γοητεύοντας το ταίρι σας αλλά και μια καινούργια γνωριμία, έχοντας σήμερα στο πλευρό της ελκυστικότητας που εκπέμπετε τη σιγουριά πως όχι μόνο μπορείτε να κρατήσετε τη σχέση σας ζωντανή αλλά να διαγράψετε με ειλικρινή αισθήματα τα λάθη του παρελθόντος.

Αιγόκερως

Δεν είναι μόνο η Σελήνη στο Σκορπιό που σας δημιουργεί σήμερα, αγαπημένοι Αιγόκεροι, τη σοβαρή ανάγκη να είστε με έμπιστους συνεργάτες και κοντινά πρόσωπα, είναι η παιχνιδιάρικη διάθεσή σας, που σας κάνει περισσότερο κοινωνικούς, ευέλικτους στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, δημιουργώντας ένα ευχάριστο κλίμα στην καθημερινότητά σας. Μπορεί να μην είναι ξεκάθαρο το κλίμα στη συναισθηματική σας ζωή, ίσως γιατί δεν ικανοποιούνται οι ερωτικές σας απαιτήσεις όσο θα θέλετε απ’ το σύντροφό σας, ωστόσο δεν θα πρέπει να αγνοείτε πως η χαλαρή και ακτινοβολούσα προσωπικότητά σας μπορεί να δαμάσει τα προβλήματα και τις δυσκολίες.

Υδροχόος

Όσο περισσότερη θετική ενέργεια εκπέμπετε σήμερα, φίλοι μου Υδροχόοι, τόσο ευνοϊκότερα λύνονται οι διαφορές σας στον επαγγελματικό σας χώρο, τόσο πιο ανώδυνα περνούν από πάνω σας τα σημάδια μιας διαφωνίας στην προσωπική σας ζωή. Σήμερα, ίσως να μην υπάρχει τόσο μεγάλη κινητικότητα στις σχέσεις σας, επικρατεί όμως ένα κλίμα αισιοδοξίας και μία απίστευτα αρμονική διάθεση, που μπορείτε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για τη συναισθηματική σας ζωή, να κάνετε μια ζεστή κουβέντα με το καινούργιο σας φλερτ, έχοντας ορθή κρίση και ευελιξία στις επιλογές σας, ανακαλύπτοντας σταδιακά ερωτικούς θησαυρούς που δεν είχατε αγγίξει.

Ιχθύς

Μια θετική μέρα είναι η σημερινή, αγαπημένοι Ιχθύες, για να εστιάσετε στις επαγγελματικές σας επιθυμίες και τις κοινωνικές σας φιλοδοξίες, δείχνοντας περισσότερο ζήλο και αυτοπεποίθηση στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, χαλαρώνοντας από το άγχος και τα διλήμματα και επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον σας σε πιο απλές, λιτές επιλογές για να ικανοποιήσετε τα θέλω και τις προσδοκίες σας. Η διάθεσή σας να απελευθερωθείτε από εμπόδια και δυσκολίες που μαστίζουν την ερωτική σας ζωή γίνεται περισσότερο έντονη σήμερα, με αποτέλεσμα η έλξη για το ταίρι σας να διώχνει όλες τις άσχημες σκέψεις απ’ το μυαλό σας.

 

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Τα ερωτικά μυστικά του συμπονετικού και ευαίσθητου Ιχθύ

Η ερωτική συμπεριφορά των 12 ζωδίων

Astroday 1 Μαρτίου! Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ουρανό