ΖΩΔΙΑ

Δίδυμε, είσαι σκεπτικός σήμερα

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας.

Κριός

Αγαπητοί Κριοί, τη σημερινή μέρα μπορείτε να ασχοληθείτε με θέματα που έχουν να κάνουν με την οργάνωση των διακοπών του Πάσχα. Θέλετε να κλείσετε όλες σας τις εκκρεμότητες, προκειμένου να είστε απερίσπαστοι κατά τη διάρκεια των γιορτών του Πάσχα. Η μέρα σας καλεί να ασχοληθείτε επίσης με τη σωστή οργάνωση του χρόνου σας, προκειμένου να προλάβετε όλα όσα θέλετε να κάνετε. Στην αισθηματική σας ζωή, οι καταστάσεις που ζείτε λίγο σας πιέζουν εσάς τους δεσμευμένους και θέλετε να νιώσετε κάπως πιο ανεξάρτητοι, έτσι ώστε να σας βγει περισσότερο συναίσθημα απέναντι στο ταίρι σας. Οι αδέσμευτοι οργανώνετε με τέτοιο τρόπο το χρόνο σας, έτσι ώστε να έχετε ελεύθερο χρόνο για να βγείτε και να περάσετε καλά.

Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, η Σελήνη που εισέρχεται σήμερα στον Αιγόκερω σας ωθεί να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας και την οργάνωσή τους. Έχετε το ενδιαφέρον σας σήμερα στραμμένο σε κάποια θέματα που έχουν να κάνουν με την επαγγελματική σας ζωή και νιώθετε την ανάγκη να είστε πιο οργανωτικοί και δημιουργικοί. Επίσης, σήμερα θα ξεκινήσετε έναν κύκλο επαφών, προκειμένου να προωθήσετε κάποια σχέδια που έχετε για την επαγγελματική σας ζωή. Στα αισθηματικά σας σήμερα θα είστε σε μία καλή φάση εσείς που είστε δεσμευμένοι και θα καταφέρετε να έχετε με το ταίρι σας μια πολύ καλή επικοινωνία που θα σας φέρει και πιο κοντά. Νιώθετε την ανάγκη να μιλήσετε με το ταίρι σας για τα συναισθήματά σας και να τον κάνετε να νιώσει ασφάλεια.

Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, σχεδιάζετε σήμερα το πλάνο σας, προκειμένου αυτές οι γιορτές να σας μείνουν αξέχαστες και να περάσετε χαρούμενες στιγμές με τα δικά σας αγαπημένα άτομα. Βλέπετε σήμερα τους φίλους σας, συζητάτε μαζί τους τα νέα σας και η μέρα αναμένεται άκρως επικοινωνιακή και ενδιαφέρουσα. Στα αισθηματικά σας όμως, νιώθετε, κατά κάποιο τρόπο, λίγη μοναξιά και αυτό που ουσιαστικά επιθυμείτε εσείς οι αδέσμευτοι είναι να κάνετε μία νέα γνωριμία που θα έχει όλες εκείνες τις προδιαγραφές που εσείς επιθυμείτε. Οι δεσμευμένοι θα είστε περισσότεροι σκεπτικοί σήμερα και θα θελήσετε να κάνετε μία συζήτηση με το ταίρι σας, προκειμένου να πείτε όλα όσα σας ενοχλούν και σας προβληματίζουν.

Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, μπορείτε σήμερα να προγραμματίσετε να περάσετε τη μέρα σας άκρως δημιουργικά και χαρούμενα. Θέλετε να δείτε τα αγαπημένα σας πρόσωπα, να πάτε για ψώνια και δώρα για τους ανθρώπους που αγαπάτε, να ασχοληθείτε επίσης με τις δικές σας ανάγκες και να κακομάθετε τον εαυτό σας, μέσα από δραστηριότητες που σας ευχαριστούν και σας φτιάχνουν το κέφι. Θα είστε σε μία φάση όπου θα θελήσετε να απολαύσετε τον ελεύθερό σας χρόνο και να κάνετε με τους φίλους σας χαρούμενες δραστηριότητες. Στην αισθηματική σας ζωή, εσείς οι δεσμευμένοι σχεδιάζετε με το ταίρι σας το πώς θα αξιοποιήσετε μαζί τη μέρα σας και περνάτε χαλαρές αλλά και ευχάριστες στιγμές που σας ικανοποιούν.

Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, χαλαρή αναμένεται η μέρα σας σήμερα και ιδιαίτερα χαρούμενη, καθώς θα έχετε ευχάριστες επαφές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και θα οργανώνετε το πώς θα περάσετε τις μέρες του Πάσχα και τι ακριβώς θα κάνετε. Είστε χαρούμενοι, γιατί νιώθετε την ανάγκη να ξεκουραστείτε αυτές τις μέρες και χαίρεστε που θα έχετε χρόνο, προκειμένου να το καταφέρετε αυτό. Στα αισθηματικά σας, ξεκαθαρίζετε στο ταίρι σας ακριβώς τα όσα νιώθετε και προσπαθείτε σήμερα να τα αποδείξετε, μέσα από τις πράξεις σας, προκειμένου να μην υπάρχει κανένα θολό τοπίο στα όσα σκέφτεται για εσάς το ταίρι σας. Οι αδέσμευτοι είστε με το βλέμμα στραμμένο στη συντροφικότητα σήμερα και σκέφτεστε πως θα ήταν να είχατε μία σχέση.

Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, η Σελήνη που εισέρχεται σήμερα στον Αιγόκερω σας κάνει να ασχολείστε, ακόμα και αυτές τις μέρες, με τα επαγγελματικά σας. Θέλετε να οργανωθείτε, προκειμένου όταν τελειώσουν οι διακοπές του Πάσχα να είστε πιο οργανωμένοι και κατασταλαγμένοι σχετικά με τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Κάνετε έναν πιο σωστό προγραμματισμό για μετά τις γιορτές και οργανώνεστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στην αισθηματική σας ζωή σήμερα, αποζητάτε από το ταίρι σας μια έκφραση αγάπης και έρωτα, προκειμένου να νιώσετε εσείς καλά και να αυξηθεί η αυτοπεποίθησή σας. Συζητάτε με το ταίρι σας τις ανάγκες σας και δείχνετε τα κίνητρά σας για τη σχέση σας.

Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί ήρθε η στιγμή να χαλαρώσετε, να ξεκουραστείτε και να βγείτε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και των αυξημένων σας υποχρεώσεων και να ζήσετε στιγμές με την οικογένειά σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα περισσότερο χαλαρωτικές και όμορφες. Η αλήθεια είναι πως η ανάγκη σας για ξεκούραση είναι αυξημένη και γι’ αυτό το λόγο χαίρεστε ιδιαίτερα που θα το καταφέρετε αυτό με αφορμή τις γιορτές του Πάσχα. Στην αισθηματική σας ζωή, επιθυμείτε εσείς οι δεσμευμένοι να υπάρχει αρμονία και απόλυτη ισορροπία στη σχέση σας και το ταίρι σας να είναι ξεκάθαρο απέναντί σας σχετικά  με τα συναισθήματα και τις προθέσεις του. Οι αδέσμευτοι έχετε ανάγκη από επιβεβαίωση αλλά και από μια σχέση που θα φέρει στην ερωτική σας ζωή σταθερότητα και συναισθηματική κάλυψη.

Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, η Σελήνη σήμερα εισέρχεται στον Αιγόκερω κι εσείς θέλετε να τελειώνετε με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις, προκειμένου να χαρείτε τις διακοπές του Πάσχα και να καταφέρετε να έρθετε πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αγοράζετε τα δώρα σας σήμερα για τους αγαπημένους σας, κάνετε έναν προϋπολογισμό καλύτερο, προκειμένου να καταφέρετε να καλύψετε και τα δικά σας θέλω και γενικά η μέρα σας θα είναι κατά κάποιο τρόπο περισσότερο διεκπεραιωτική. Στην αισθηματική σας ζωή, εσείς οι αδέσμευτοι σήμερα θα σκέφτεστε έντονα ένα πρόσωπο από το παρελθόν σας και θα αναπολείτε στιγμές που περάσατε κατά το παρελθόν και θα σας πιάσει κατά κάποιο τρόπο μία νοσταλγία.

Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, σήμερα θα κινηθείτε σε ρυθμούς περισσότερο οργανωτικούς, γιατί το πρόγραμμά σας θα είναι αρκετά φορτωμένο με διάφορες υποχρεώσεις κι εσείς θα θελήσετε να τις προλάβετε όλες. Μπορείτε τώρα να κάνετε τα σχέδιά σας για τις διακοπές του Πάσχα, να οργανώσετε το ταξίδι που ενδεχομένως επιθυμείτε και γενικά να βρείτε τρόπους, προκειμένου να κάνετε αυτές τις διακοπές αξέχαστες. Στην αισθηματική σας ζωή, σήμερα απαιτείτε την πρωτοτυπία και τη φυγή από τη ρουτίνα της καθημερινότητας, εσείς οι δεσμευμένοι, γι’ αυτό ζητάτε από το ταίρι σας να ξεκινήσετε μαζί μία δραστηριότητα, να πάτε να φάτε σε ένα εστιατόριο που δεν έχετε ξαναπάει και γενικά να κάνετε μαζί ασχολίες που σας ευχαριστούν.

Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, η Σελήνη σήμερα εισέρχεται στο ζώδιό σας κι εσείς έχετε να ασχοληθείτε με κάποια θέματα στα επαγγελματικά σας και να οργανώσετε έτσι τις καταστάσεις, προκειμένου να ξεκινήσετε τις διακοπές του Πάσχα ήρεμοι και χαλαροί. Θέλετε αυτές τις γιορτές να τις περάσετε χαρούμενα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και δεν θέλετε να σκέφτεστε τα επαγγελματικά σας. Στην αισθηματική σας ζωή, εσείς οι δεσμευμένοι έχετε τον τρόπο σήμερα να κάνετε χαρούμενο το ταίρι σας με την παραδοχή των συναισθημάτων σας αλλά και τις πράξεις σας, που θα είναι ρομαντικές και όμορφες. Οι αδέσμευτοι σήμερα επιθυμείτε ένα νέο ξεκίνημα στα ερωτικά σας αλλά δεν θέλετε να κάνετε κανέναν συμβιβασμό στην επιλογή σας.

Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, σήμερα θα είστε ιδιαίτερα κοινωνικοί και θα νιώσετε την ανάγκη να συναντήσετε τους αγαπημένους σας φίλους, προκειμένου να περάσετε καλά μαζί τους και να ανταλλάξετε τα νέα σας. Θέλετε αυτές τις γιορτές να τις περάσετε με παραδοσιακό τρόπο και να έρθετε πιο κοντά στα άτομα της οικογένειάς σας. Στην αισθηματική σας ζωή, είστε σε μία κατάσταση ευτυχίας εσείς οι δεσμευμένοι, νιώθετε ότι το ταίρι σας σας καταλαβαίνει, ότι μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον τρόπο που εσείς θέλετε κι ότι γενικά δεν έχετε κάποιο παράπονο από τη σχέση σας, γι’ αυτό και θα έχετε μία γλυκύτητα σήμερα στον τρόπο που συμπεριφέρεστε αλλά και γενικότερα που αντιμετωπίζετε το ταίρι σας.

Ιχθύς

Αγαπητοί Ιχθύες, πλησιάζουν οι διακοπές του Πάσχα κι αυτό που ουσιαστικά επιθυμείτε είναι να περάσετε ευχάριστα και δημιουργικά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Θέλετε να είστε περιποιητικοί αλλά και δοτικοί απέναντι τους και να βρείτε τρόπους έκφρασης έτσι ώστε αυτή σας την επιθυμία να την εξωτερικεύσετε και να την δείξετε στους δικούς σας ανθρώπους. Στα αισθηματικά σας, φροντίζετε σήμερα να καλύψετε τις ανάγκες του συντρόφους σας εσείς οι δεσμευμένοι και θέλετε αυτές τις μέρες να έρθετε πιο κοντά και να ασχοληθείτε με τη σχέση σας αλλά και με την εξέλιξή της. Είστε χαρούμενοι, το δείχνετε και εκφράζετε το συναίσθημά σας με κάθε τρόπο και με κάθε ευκαιρία.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Έκλειψη Σελήνης Απριλίου 2015 στο Ζυγό: Η ειρήνη δεν μπορεί να διατηρηθεί με τη βία, μπορεί να επιτευχθεί μόνο με την κατανόηση

Μυστικά για τον κατακτήσεις από το πρώτο ραντεβού!

Ερωτικές αριθμολογικές προβλέψεις Απριλίου 2015.