ΖΩΔΙΑ

Αυτά είναι τα 2 λιγότερο συναισθηματικά ζώδια

Δεν το μαθαίνεις εδώ πρώτη φορά, αλλά υπάρχουν κάποια ζώδια που δείχνουν το σκληρό τους πρόσωπο στις σχέσεις και έχουν κάνει συμφωνία με τον εαυτό τους να μη γίνονται συναισθηματικοί και μελό. Αν εσύ ανήκεις στο άλλο άκρο, ή που θα δημιουργηθεί τεράστιο χάσμα ή που ο ένα ςθα συμπληρώνει τον άλλο, αρκεί να υπάρχιε αμοιβαία αποδοχή. Ποια είναι τα 2 ζώδια που έχουν καρδιά από πέτρα (ή έτσι θέλουν να νομίζουμε);

 

Παρθένος

Το νούμερο ένα ζώδιο που αναλύει τα πάντα και δίνει τεράστια προσοχή στις λεπτομέρειες. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να γίνει πολύ αυστηρός με όλους, αλλά κυρίως με τον ίδιο του τον εαυτό. Δεν του αρέσει να ανοίγεται και να εκτίθεται στους άλλους, και το κάνει από συστολή, αλλά και για να μην καταλάβουν οι γύρω του πόσο ευάλωτος είναι. Δε θέλει να γίνεται βάρος στους άλλους και, σε καμία περίπτωση, δε θέλει να τον δεις να κλαίει ή να πέφτει ψυχολογικά. Αν ανοιχτείς εσύ πρώτη, μπορεί να πάρει μπρος και να σε ακολουθήσει σε αυτό.

Δες κι αυτό: Τα 3 ζώδια που είναι τέλειοι φίλοι αλλά κακοί σύντροφοι

Υδροχόος

Θα σε πιάσει σε πολύωρο μπίρι μπίρι αν η θεματολογία περιλαμβάνει τέχνες, μόδα, επιστήμη και εξωγήινου, αλλά αν πιάσετε κουβέντα για σχέσεις, αυτογνωσία και συναισθήματα, θα βρει αμέσως μία δικαιολογία για να φύγει τρέχοντας και θα αποφύγει με όποιον τρόπο μπορεί την πιθανότητα του να σου ανοιχτεί. Επιλέγει με κλειστά μάτια τα γέλια και τα γλέντια και μένει μακριά από συναισθηματισμούς και συζητήσεις που μπορούν να τον κάνουν να δακρύσει.