ΖΩΔΙΑ

Απρίλιος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για κάθε ζώδιο, από την Άση Μπήλιου

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την  Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει την τάση του μήνα για όλα τα ζώδια. Ακολουθούν οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Απρίλιο.

Ο Απρίλιος υπόσχεται να μη μας απογοητεύσει, ανεξάρτητα από το ζώδιο μας. Φυσικά κάποιους θα τους πριμοδοτήσει περισσότερο. Είναι από τους πιο αισιόδοξους μήνες αυτής της χρονιάς, ακόμη κι αν δεν το δείχνει από την αρχή του. Τα νέα ξεκινήματα, τις πρωτοβουλίες και τη δράση ευνοεί η δυναμική Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού την πρώτη του ημέρα. Μολονότι όμως θα νιώθουμε ανυπόμονοι για το καινούριο, πρέπει να είμαστε υπομονετικοί, καθώς ο Άρης, θα σχηματίσει σύνοδο με τον Κρόνο στις 5/4, την πιο σκληρή όψη του μήνα.

Στις 12/4 έχουμε τη θεαματική σύνοδο του Δία με τον Ποσειδώνα, μια όψη που βοηθά να εκφράσουμε τα συναισθήματα μας, να ανοίξουμε τις καρδιές μας στην αγάπη και να ψάξουμε πιο πνευματικές διεξόδους.  Η Πανσέληνος στις 16/4 στον Ζυγό μας ζητά να φέρουμε περισσότερη ισορροπία και αρμονία στη ζωή μας. Η παρουσία της Αφροδίτης, του Δία και του Ποσειδώνα στη διάρκεια του Απριλίου στο ζώδιο των Ιχθύων, οδηγεί είτε στην προσωπική είτε στην επαγγελματική επιτυχία τα ζώδια του νερού και δευτερευόντως της γης.

Ο Απρίλιος τελειώνει με μια Ηλιακή έκλειψη, την πρώτη του 2022 στο ζώδιο του Ταύρου. Μια νέα εποχή ξεκινά για όλους μας και σίγουρα, επειδή το ζώδιο του Ταύρου αφορά τις υλικές συνθήκες, την οικονομία, τη γη και το περιβάλλον, φαίνεται ότι θα έχουμε μια επικαιρότητα πάνω σε αυτά τα θέματα που επηρεάζει όλους μας.

Τα 3 ζώδια που ευνοούνται περισσότερο τον Απρίλιο είναι τα ζώδια του νερού: Ιχθύες, Καρκίνοι και Σκορπιοί ή όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες σε αυτά τα ζώδια.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου, για κάθε ζώδιο για τον Απρίλιο.

Κριός

Ο μήνας των γενεθλίων σας μπαίνει δυναμικά με μια Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας, που σας ενθαρρύνει να πάρετε πρωτοβουλίες και να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά.  Από τις 5/4 περνά στο ζώδιο των Ιχθύων η Αφροδίτη. Το ζώδιο των Ιχθύων θα είναι σε έμφαση όλο το μήνα, καθώς εκεί θα βρίσκονται και ο Δίας, ο Ποσειδώνας και μετά τις 15/4 ο Άρης. Όλοι αυτοί οι πλανήτες θα βρίσκονται στον 12ο Ηλιακό σας οίκο που σχετίζεται με την ψυχολογία σας, την υγεία, το παρασκήνιο και τα νέα σας σχέδια. Το διάστημα μετά τις 6/4 είναι ιδανικό για να περάσετε περισσότερο χρόνο με τον εαυτό σας. Επίσης, είναι ένα διάστημα που θα έχετε έντονα όνειρα, η διαίσθησή σας θα δουλεύει υπερεντατικά, ενώ μπορεί να σας πιάνουν και τάσεις φυγής. Η Πανσέληνος στις 16/4 στον Ζυγό ενεργοποιεί τον τομέα των σχέσεων και σας καλεί να βάλετε όρια. Η έκλειψη στο τέλος του μήνα, στις 30/4 μπορεί να δείξει μια σημαντική αλλαγή στα επαγγελματικά ή τα οικονομικά σας.

Απρίλιος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Ταύρο

Ο μήνας ξεκινά με μεγαλύτερη εσωστρέφεια και τάση για παρασκηνιακή δράση. Η Νέα Σελήνη την 1/4 θα σας εφοδιάσει με τη δύναμη και τον ενθουσιασμό που χρειάζεται για να κάνετε ένα νέο σημαντικό ξεκίνημα. Σε αυτή την περίοδο προτεραιότητα, θα πρέπει να είναι και η φυσική σας κατάσταση και υγεία. Στις 5/4 είναι ίσως η πιο ζόρικη όψη του μήνα, η συνάντηση του Άρη με τον Κρόνο μέσα στον τομέα της καριέρας. Μετά τις 6/4 το κλίμα φτιάχνει ακόμη πιο πολύ, καθώς η Αφροδίτη θα είναι πιο φιλική προς το ζώδιο σας από τους Ιχθύς. Το υπόλοιπο του Απριλίου θα είναι ιδιαίτερα κοινωνικό. Η Πανσέληνος στις 16/4 σάς ζητά να αναμορφώσετε την καθημερινότητα σας. Οι συναντήσεις της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα και τον Δία τις τελευταίες ημέρες του Απριλίου γλυκαίνουν τη διάθεση σας. Το πιο σημαντικό θέμα του Απριλίου είναι η πρώτη έκλειψη του 2022, που πραγματοποιείται στα γενέθλια σας στις 30/4. Οι εκλείψεις είναι πάντα δείκτες αλλαγών και μεταμορφώσεων. Κάτι αλλάζει και δεν πρέπει να πάτε κόντρα!

Δίδυμοι

Ετοιμαστείτε να κάνετε κάποια όνειρα σας πραγματικότητα αυτό τον μήνα! Τίποτε δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην εξέλιξη σας και την πρόοδο, αρκεί βέβαια να κινητοποιηθείτε κι εσείς και να αδράξετε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται. Το κλειδί τις πρώτες ημέρες του Απριλίου είναι η υπομονή και η επιμονή. Ο τομέας της καριέρας είναι αυτός που χαίρει της μεγαλύτερης κινητικότητας τον Απρίλιο. Η σύνοδος του Δία με τον Ποσειδώνα στις 12/4 μπορεί να φέρει επαγγελματικές ευκαιρίες. Από την άλλη μπορεί να υπάρχει και μια θολούρα. Οι δυνατότητες να βάλετε μπροστά ένα νέο πρότζεκτ και να δεχτείτε στήριξη από συνεργάτες και προϊσταμένους είναι άπειρες. Στις 20/4 ο Ήλιος προχωρά στον Ταύρο, όπου ήδη έχει περάσει ο Ερμής από τις 11/4 και κάνουν την περίοδο μέχρι την εκκίνηση των δικών σας γενεθλίων πιο άτονη. Γι’ αυτό πρέπει να προστατεύετε την ενέργεια και την υγεία σας. Σε θέματα υγείας ή σε θέματα δουλειάς στρέφει την προσοχή σας και η πρώτη έκλειψη του 2022, που πραγματοποιείται στις 30/4.

Απρίλιος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Καρκίνο

Όλα για την καριέρα είναι το μότο του Απριλίου. Ο μήνας ξεκινά με μια δυνατή Νέα Σελήνη στον Κριό την 1η Απριλίου, που ενεργοποιεί τον τομέα της καριέρας και των επαγγελματικών σας φιλοδοξιών. Ο συνδυασμός των πλανητών στους Ιχθύς, της Αφροδίτης, του Δία και του Ποσειδώνα σε όλη τη διάρκεια του μήνα, δείχνουν ότι κάτι καλό έρχεται στη ζωή σας. Ο Απρίλιος είναι θετικός μήνας και σε ερωτικό επίπεδο. Ο έρωτας μπορεί να είναι περιπέτεια αυτό τον μήνα. Μετά τις 11/4 ο Ερμής προχωρά στον φιλικό σας Ταύρο και διευκολύνει και τα θέματα των σχέσεων, κυρίως σε φιλικό επίπεδο. Στις 5/4 μπορεί να προκύψουν προβλήματα σε οικονομικά θέματα. Ευτυχώς θα είναι παροδικά. Η έκλειψη στις 30/4 είναι μια ιδιαίτερα κοινωνική έκλειψη για σας. Σας ωθεί να κάνετε ξεκαθαρίσματα στον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο και να κρατήσετε στη ζωή σας όλους όσοι εναρμονίζονται με τις αξίες σας.

Λέων

Ο Απρίλιος είναι μια πολύ καλύτερη εκδοχή της άνοιξης για τους εκπροσώπους του ζωδίου ή του ωροσκόπου σας. Ο μήνας ξεκινά με μια Νέα Σελήνη στον Κριό την 1η Απριλίου, που μπορεί να σας οδηγήσει σε μια εντυπωσιακή επαγγελματική ευκαιρία. Δυστυχώς, ο κυβερνήτης της Νέας Σελήνης, Άρης, σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο στον Υδροχόο στις 5/4 και μπορεί να αντιμετωπίσετε ασυμφωνίες, εντάσεις σε σχέσεις προσωπικές κι επαγγελματικές. Στις 5/4 προχωρά στους Ιχθύς η Αφροδίτη, ενώ στο ίδιο ζώδιο θα βρίσκονται ο Δίας και ο Ποσειδώνας. Είναι μια πιο εσωτερική περίοδος που έχετε να διαχειριστείτε κρυμμένα συναισθήματα, απωθημένα. Ο Απρίλιος έχει για σας και το χρώμα του χρήματος. Με κάποιο τρόπο όμως εδώ το χρήμα είναι συνδεδεμένο και με συναισθήματα. Η Πανσέληνος στις 16/4 αφορά στην επικοινωνία και δεν είναι αρνητική για το ζώδιο σας. Ο μήνας τελειώνει με μια δυναμική έκλειψη στις 30/4, φέρνοντας μια αλλαγή κατεύθυνσης σε επαγγελματικό επίπεδο και μάλιστα πιθανώς πολύ ξαφνικά.

Απρίλιος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Παρθένο

Ο Απρίλιος δίνει μεγάλη έμφαση στις σχέσεις σας με τους σημαντικούς άλλους στη ζωή σας. Το ζώδιο των Ιχθύων, το αντίθετο από το δικό σας, κυβερνά όλη τη γκάμα των σχέσεων σας, έτσι πρέπει να περιμένετε μια εντατικοποίηση στις επαφές σας το επόμενο διάστημα. Ο ανταγωνισμός επίσης θα είναι πολύ μεγάλος, αλλά δεν είναι ανάγκη να τον φέρετε στην ερωτική σας ζωή. Με τη θέση αυτή του Άρη καλό είναι να προσέχετε και θέματα υγείας. Η σύνοδος του Άρη με τον Κρόνο στις 5/4, δημιουργεί μεγαλύτερο στρες σε θέματα δουλειάς ή σας βρίσκει ιδιαίτερα κουρασμένους. Ευτυχώς η επιρροή αυτή θα είναι βραχεία. Μετά τις 6/4 σταδιακά ο έρωτας φαίνεται ότι θα παίζει ένα πιο καθοριστικό ρόλο στη ζωή σας. Όλη αυτή η διάθεση θα απογειωθεί στις 12/4 και στις 30/4. Στις 30/4 έρχεται και η πρώτη έκλειψη του 2022. Ανοίγει ορίζοντες στα επαγγελματικά σας. Ετοιμαστείτε να δείτε με διαφορετικό τρόπο τον κόσμο.

 

Ζυγός

Ο Απρίλιος έρχεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον και εξελίξεις στα θέματα των σχέσεων, της ερωτικής σας ζωής και των συνεργασιών. Η Νέα Σελήνη την 1η Απριλίου, πέφτει μέσα στον ίδιο τομέα, δημιουργώντας πλαίσιο θετικών εξελίξεων. Η ισχυρή παρουσία πλανητών στους Ιχθύς, σε συνδυασμό με τις συνόδους Δία και Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, μπορεί να διαφοροποιήσουν τα πράγματα στα θέματα της δουλειάς. Ο Απρίλιος όμως έρχεται με έμφαση και στους τομείς της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης. Μπορεί να σας πάρει λίγο χρόνο να συνηθίσετε μια άλλη ρουτίνα, αλλά αξίζει τον κόπο. Τα θέματα των οικονομικών θα σας απασχολήσουν περισσότερο στην τελευταία εβδομάδα του μήνα. Μπορεί επίσης να έχετε μια ξαφνική μεταβολή στα εισοδήματα σας.

Υπολογίστε με ακρίβεια τον προσωπικό, αστρολογικό σας χάρτη και την ανάλυσή του

Σκορπιός

Ο Απρίλιος μπορεί να ξεκινά σε ένα κάπως πιο σοβαρό και πιεστικό τόνο, όμως αλλάζει με μαγικό τρόπο στην πορεία. Η Νέα Σελήνη και μέχρι τις 19/4 που παραμένει ο Ήλιος στον Κριό, υπάρχει έμφαση στον τομέα της δουλειάς, της υγείας και της ευεξίας. Η ενέργεια της Νέας Σελήνης βοηθά και σε θέματα υγείας και ευεξίας. Η σύνοδος Άρη-Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου στις 5/4, μπορεί να φέρει εντάσεις στην προσωπική ή επαγγελματική σας ζωή. Μετά τις 6/4 όμως όλα σταδιακά αλλάζουν προς το καλύτερο. Με κάποιο τρόπο θα μαγνητίζετε τους άλλους. Ένας νέος έρωτας, μια εγκυμοσύνη, μια μεγάλη επαγγελματική επιτυχία μπορεί να είναι από τα πιθανά σενάρια του μήνα. Η Ηλιακή έκλειψη στις 30/4 μπορεί να δείξει το τέλος μιας σχέσης ή συνεργασίας και το ξεκίνημα μιας καινούριας και μάλιστα εντελώς ξαφνικά. Μην αντιστέκεστε στην αλλαγή. Θα παίξει καταλυτικό ρόλο στη ζωή σας αν είστε γεννημένοι στο τέλος Οκτωβρίου – αρχές Νοεμβρίου.

Τοξότης

Τον Απρίλιο μιλάει η καρδιά και η ψυχή σας. Η Νέα Σελήνη στον Κριό, δίνει στον Απρίλιο μια ιδιαίτερα θετική αύρα. Τις ίδιες θετικές επιρροές μπορείτε να τις αξιοποιήσετε και σε άλλους τομείς πέραν των ερωτικών, όπως στα επαγγελματικά ή στα οικονομικά. Επίσης, είναι βοηθητική για νέα ξεκινήματα. Στις 5/4 ίσως ο δρόμος για ό,τι νέο θέλετε να βάλετε μπροστά μπορεί να έχει εμπόδια που θα χρειαστεί να τα υπερπηδήσετε. Ευτυχώς είναι κάτι παροδικό και στην πορεία τα πράγματα θα βελτιωθούν. Στις 12/4 έμφαση στην προσωπική σας ζωή, στην οικογένεια, στο σπίτι.  Η Πανσέληνος στις 16/4, είναι ιδιαίτερα κοινωνική. Στις 30/4 έρχεται η πρώτη έκλειψη του 2022, η οποία σας ενθαρρύνει να αλλάξετε τη στάση σας απέναντι στην υγεία και τη φυσική σας κατάστασης. Από την άλλη, δείχνει μια πιθανή αλλαγή στο χώρο εργασίας ή στον τρόπο που δουλεύετε.

Αιγόκερως

Τα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας σας θα είναι τα σημαντικά του Απριλίου, τουλάχιστον μέχρι τις 19/4. Με τη θετική επιρροή της Νέας Σελήνης την 1η Απριλίου θα μπορέσετε να καταφέρετε να κάνετε καλύτερη αξιοποίηση του χώρου που μένετε. Ο κυβερνήτης της Νέας Σελήνης, Άρης σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο στις 5/4 και δημιουργεί κάποια προβλήματα ή εμπόδια. Πιθανώς να προκύπτουν κάποιες ανησυχίες σε θέματα οικονομικά ή επαγγελματικά. Μετά τις 5/4, ξεκινά ένα υπέροχο διάστημα για τις φιλικές σας σχέσεις και την ερωτική σας ζωή. Η εξαιρετική ενέργεια της συνόδου Δία-Ποσειδώνα στις 12/4, μπορεί να σας βοηθήσει να έχετε και μια εξαιρετική ιδέα. Αν την εκμεταλλευτείτε μπορεί να βοηθήσει και σε οικονομικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Η Πανσέληνος στις 16/4 στον τομέα της καριέρας φέρνει κάποια αλλαγή σε επαγγελματικό επίπεδο.  Η έκλειψη στις 30/4 στον Ταύρο ενεργοποιεί τον τομέα του έρωτα και μπορεί να φέρει μια αλλαγή στην προσωπική σας ζωή!

Υδροχόος

Ο Απρίλιος είναι ένας μήνας που θα σας κάνει πολλά χατίρια, τουλάχιστον μέχρι τις 19/4. Οι πλανήτες που θα βρίσκονται στον Κριό θα είναι μέσα στον τομέα της επικοινωνίας, της προώθησης της δουλειάς σας, των στενών συγγενών και του λόγου σας. Η Νέα Σελήνη την 1η Απριλίου, θα σας ανοίξει ιδιαίτερα τις προοπτικές σας. Παρόλα αυτά, έχετε να περάσετε μια πιο δύσκολη πίστα. Αυτή της συνόδου του Άρη με τον Κρόνο στο ζώδιο σας στις 5/4. Θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί τόσο σε θέματα υγείας, σχέσεων, αλλά και δουλειάς.  Τα πράγματα θα αρχίσουν να αποφορτίζονται σταδιακά μες το μήνα. Από τις 15/4 ο Άρης αποχωρεί από το ζώδιο σας, φέρνοντας περισσότερη ηρεμία στην καθημερινότητα σας. Η Πανσέληνος στις 16/4 στον Ζυγό σάς βάζει σε σκέψεις για ένα ταξίδι. Ο μήνας τελειώνει με την πρώτη έκλειψη του 2022. Ενδεχομένως αν είστε γεννημένοι τέλος Ιανουαρίου – αρχές Φεβρουαρίου να έχετε κάποια αλλαγή στο σπίτι ή μετακόμιση.

Ιχθύες

Με όλα τα κοσμικά φώτα πάνω σας τον Απρίλιο, καλείστε να λάμψετε με κάθε τρόπο! Αφροδίτη, Άρης, Δίας και Ποσειδώνας στο ζώδιο σας σχηματίζουν πολυαστρία και σας φέρνουν στο επίκεντρο των εξελίξεων! Η αλήθεια είναι ότι οι πρώτες ημέρες του Απριλίου, καθώς σχηματίζεται η σύνοδος του Άρη με τον Κρόνο, φέρνουν αρνητικά ίσως συναισθήματα και μπορεί να νιώθετε φοβισμένοι. Προσπαθήστε να μην πιέσετε τον εαυτό σας και τους γύρω σας. Μετά τις 6/4 σταδιακά θα αρχίσετε να είστε πιο αισιόδοξοι. Από τις 12/4 θα απογειωθεί η διάθεση και η αυτοπεποίθηση σας. Βέβαια οι γεννημένοι κοντά στις 13, 14/3 προσέξτε τις ωραιοποιήσεις των καταστάσεων. Τον Απρίλιο μη σας κάνει εντύπωση ότι θα είστε ιδιαίτερα δημοφιλείς. Μετά τις 15/4 που θα σας επισκεφθεί ο Άρης θα έχετε αρκετές υποχρεώσεις. Ο μήνας θα τελειώσει με μια Ηλιακή έκλειψη στις 30/4 στον τομέα της επικοινωνίας και μπορεί να μπείτε σε διαδικασία συζητήσεων, διαπραγματεύσεων, συμφωνιών.