ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 8/9

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Παρασκευή, 8 Σεπτεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Την Παρασκευή κυριαρχεί η τυχερή όψη του Σεπτεμβρίου, το τρίγωνο του Ήλιου από την Παρθένο με τον Δία στον Ταύρο, που μπορεί να σημαίνει θετικές εξελίξεις για κάποιους εκπροσώπους του ζωδιακού. Περισσότερο θα ωφεληθούν τα ζώδια της γης του δευτέρου δεκαημέρου Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι ή όσοι έχουν ωροσκόπο ή και πλανήτες στα ζώδια αυτά από τις 13 ως τις 17 μοίρες.

Η Σελήνη προχωρά τις πρωινές ώρες στο ζώδιο του Καρκίνου όπου και θα παραμείνει μέχρι το τέλος της μέρας στρέφοντας την προσοχή μας σε θέματα σπιτιού, οικογένειας, πατρίδας, ασφάλειας.

ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή μέρα είναι από τις καλύτερες του Σεπτεμβρίου καθώς ο Ήλιος, συναντά σε όψη τριγώνου τον Δία. Τα θετικά νέα που φέρνει αυτή η όψη μπορεί να αφορούν στα οικονομικά γι’ αυτό ίσως πρέπει να αξιοποιήσετε την ημέρα για οικονομικές συμφωνίες. Από την άλλη μπορεί να έχετε μια θετική εξέλιξη σε θέματα που σχετίζονται με τη δουλειά, τους συνεργάτες ή ακόμα και για την υγεία σας.

ΤΑΥΡΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Μπορείτε να αξιοποιήσετε την εύνοια του τριγώνου Ήλιου – Δία σε θέματα που αφορούν στα παιδιά, τους νέους, τη δημιουργία, τις επιχειρήσεις, τις σπουδές, αλλά και σε θέματα υγείας. Μπορείτε για παράδειγμα σήμερα να κάνετε ένα τσεκ απ. Με τη Σελήνη στον Καρκίνο η Παρασκευή έχει έμφαση και στην επικοινωνία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μέρα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή τόσο σε θέματα που αφορούν την οικογένεια, το σπίτι ή την ακίνητη περιουσία σας αλλά και σε θέματα που σχετίζονται με την ψυχολογία σας και τη σωματική σας υγεία. Η Σελήνη εγκαταλείπει τις πρωινές ώρες το ζώδιο σας και προχωρά στον Καρκίνο στρέφοντας την προσοχή σας σε πρακτικά θέματα της δουλειάς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καλό είναι να εκμεταλλευτείτε την Παρασκευή, ιδιαίτερα οι γεννημένοι στο μέσον του ζωδίου σας σε θέματα συλλογικής δουλειάς, επαφών με συνεργάτες και φίλους, στις σπουδές, την προώθηση και διαφήμιση της δουλειάς σας, την βελτίωση σχέσεων με συγγενείς και φίλους αλλά ακόμη και για να οργανώσετε το πρόγραμμα για τις επόμενες μέρες.

ΛΕΩΝ

Το τρίγωνο του κυβερνήτη σας Ήλιου με τον Δία είναι η σημαντική σημερινή επιρροή. Είναι μία από τις λίγες ημέρες του μήνα που μπορεί να έχετε θετικές εξελίξεις και ειδήσεις σε θέματα οικονομικών αλλά και καριέρας. Η Σελήνη θα βρίσκεται στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας στον Καρκίνο δίνοντας έμφαση σε θέματα εργασίας και υγείας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η σημερινή μέρα με το τρίγωνο Ήλιου – Δία με τον Ήλιο στο ζώδιο σας, είναι από τις πιο θετικές του μήνα για την προώθηση των επαγγελματικών σας, τις σπουδές, τις επαφές με ξένους ή εξωτερικό. Είναι θετική μέρα για να συζητήσετε κάτι επαγγελματικό. Η Σελήνη στον Καρκίνο στρέφει την προσοχή σας στις κοινωνικές σας συναναστροφές και στους μελλοντικούς σας στόχους.

ΖΥΓΟΣ

Στις καλές ειδήσεις της Παρασκευής σήμερα σχηματίζεται το τρίγωνο Ήλιου – Δία μια όψη που μπορεί να σας ευνοήσει τόσο σε θέματα οικονομικά, όσο και σε θέματα σχέσεων, προσδιορισμού νέων στόχων προσωπικών ή επαγγελματικών. Είναι μια όψη που σας κάνει να νιώθετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για εσάς το τρίγωνο Δία – Ήλιου θα μπορούσε να σημαίνει θετικές εξελίξεις σε θέματα που αφορούν τους μελλοντικούς στόχους σας, τους φίλους, τους συνεργάτες, το κοινωνικό σας δίκτυο γενικότερα. Αν είστε γεννημένοι-ες στο μέσον του ζωδίου ίσως σας γίνει κάποια πρόταση για μια συνεργασία ή ακόμη μπορεί να προκύψει μια ευχάριστη γνωριμία που να εξελιχθεί σε μια καλή σχέση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το τρίγωνο Ήλιου – Δία συνδέει τον τομέα της καθημερινότητας με τον τομέα της καριέρας. Εκμεταλλευτείτε τη μέρα αν θέλετε να περάσετε από μια συνέντευξη, να δώσετε ένα βιογραφικό, να κάνετε μια παρουσίαση, να δώσετε εξετάσεις. Θετικά μπορεί να πάει κι ένα θέμα που αφορά την υγεία αν ψάχνετε τον κατάλληλο ιατρό ή θεραπεία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Το τρίγωνο Ήλιου – Δία ειδικά για κάποιους από σας που έχετε γεννηθεί στο μέσον του ζωδίου μπορεί να είναι πολύ τυχερό. Θέματα που σχετίζονται με σπουδές, δουλειά με ξένους ή εξωτερικό, με το δημόσιο, νομικά ζητήματα μπορεί να τύχουν ευνοϊκών εξελίξεων. Με τη Σελήνη στον Καρκίνο απέναντι σας η μέρα έχει ένα ιδιαίτερα κοινωνικό χαρακτήρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σημερινή μέρα είναι κι από τις πιο τυχερές του Σεπτεμβρίου για κάποιους. Το τρίγωνο Ήλιου – Δία συνδέει για το δικό σας Ηλιακό ωροσκόπιο τα θέματα της οικογένειας, των ακινήτων, της συγκατοίκησης, των νέων ξεκινημάτων με τον τομέα των οικονομικών. Η Σελήνη στον Καρκίνο στρέφει περισσότερο την προσοχή σας στις υποχρεώσεις σας.

ΙΧΘΥΕΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Παρασκευή φαίνεται ότι κρύβει για κάποιους ευχάριστες εκπλήξεις κι ιδιαίτερα για τους γεννημένους στο μέσον του ζωδίου. Το τρίγωνο Ήλιου – Δία ευνοεί θέματα που σχετίζονται με την επικοινωνία, το μεταφορικό σας μέσο, τις μετακινήσεις, τις σπουδές, ενώ μπορεί να έχετε και κάποια θετική είδηση ή πληροφορία και για κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο.