ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 8/12

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η κύρια επιρροή της ημέρας, μάς έρχεται από το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία, μια όψη ιδιαίτερα δυνατή πνευματικά και βοηθητική σε θέματα σπουδών, ταξιδιών, επαγγελματικών και εμπορικών δοσοληψιών. Η Σελήνη παραμένει στον Ζυγό σχηματίζοντας εξάγωνο με τον Ήλιο υπενθυμίζοντας μας ότι η δύναμη της ψυχής μπορεί να αλλάξει τα πάντα.

ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή μέρα είναι ιδιαίτερα παραγωγική αν καταφέρετε να συγκεντρωθείτε σε όλα όσα έχετε να κάνετε. Το τρίγωνο ανάμεσα στον Ερμή και τον Δία συνδέει τον τομέα της καριέρας με αυτόν των οικονομικών κι έτσι τη σημερινή μέρα μπορείτε να επωφεληθείτε και στους δυο τομείς.

ΤΑΥΡΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η πολύ δυνατή όψη τριγώνου ανάμεσα στον Ερμή που βρίσκεται στον Αιγόκερω και τον Δία που βρίσκεται στο ζώδιο σας, ενισχύει το ένστικτο σας και σας φέρνει σε προνομιακή θέση, ώστε να επιτύχετε σήμερα τους στόχους σας. Σήμερα μπορείτε να πείσετε πιο εύκολα τους άλλους γι’ αυτά που θέλετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το τρίγωνο ανάμεσα στον κυβερνήτη σας Ερμή και τον Δία σήμερα ενεργοποιεί πιο προσωπικούς οίκους στο ωροσκόπιό σας και μπορεί να σας απασχολούν θέματα του παρελθόντος ή θέματα που αφορούν στην προσωπική ή οικογενειακή σας ζωή. Σήμερα δεν θα είναι εύκολο να κρύψετε τη διάθεσή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν και η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και τα θέματα της δουλειάς και των υποχρεώσεων απέναντι στο σπίτι και την οικογένεια έχουν προτεραιότητα, είναι μια ιδανική μέρα σε επίπεδο επικοινωνίας. Έτσι σήμερα θα μπορούσατε να βρείτε τον ιδανικό συνεργάτη, να συντάξετε τις δυνάμεις σας με κάποιο φιλικό σας πρόσωπο και να βρείτε λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν.

ΛΕΩΝ

Το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία ενεργοποιεί τους τομείς της καριέρας και της καθημερινότητας της δουλειάς σας και απαιτεί να εστιάσετε την προσοχή σας σε αυτούς τους δυο τομείς κάνοντας όλες τις απαραίτητες προσπάθειες για να βγείτε κερδισμένοι. Σήμερα μπορείτε ακόμη να εντυπωσιάσετε τους συνεργάτες ή τους ανωτέρους σας με τη δουλειά ή τις ιδέες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Το αρμονικό τρίγωνο του Ερμή με τον Δία μπορεί να φέρει πιο κοντά σας ένα νέο πρόσωπο ή ένα φίλο με τον οποίο μπορεί να είχατε κάποια σύνδεση στο παρελθόν αλλά μπορεί να χαθήκατε στην πορεία. Είναι μια περίοδος που είστε πιο δεκτικοί και στο να κάνετε νέες γνωριμίες και νέους φίλους, αλλά και σε νέες και πολύ δημιουργικές ιδέες.

ΖΥΓΟΣ

Το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία ενισχύει το ένστικτό σας και μάλλον μόνο αυτό μπορείτε με ασφάλεια να εμπιστευτείτε. Οι άλλοι γύρω σας μπορεί να ενδιαφέρονται μόνο για τα δικά τους συμφέροντα ή να συμπεριφέρονται με περίεργο τρόπο. Ακόμη σήμερα μπορεί να προκύπτει κάτι που έχει σχέση με το παρελθόν και πιθανώς να αναφέρεται και σε ένα οικονομικό ζήτημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία είναι ιδιαίτερα βοηθητικό για να επιτύχετε τους στόχους σας μέσω της βοήθειας κάποιου συνεργάτη ή φίλου. Μάλιστα σήμερα μπορεί να δεχτείτε και μια πρόταση συνεργασίας από κάποιο πρόσωπο του φιλικού σας περιβάλλοντος. Για κάποιους από σας μπορεί να προκύψει κάτι και σε ερωτικό επίπεδο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία αφορά τόσο σε θέματα δουλειάς και υποχρεώσεων όσο και σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Είναι μια εξαιρετική μέρα για να είστε φιλόδοξοι σε σχέση με τα επαγγελματικά σας ή για να αναλάβετε δράση και να επιλύσετε θέματα υγείας που μπορεί να σας αγχώνουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η δημιουργικότητα σας υπερτονίζεται σήμερα καθώς ο Ερμής από το ζώδιο σας συναντά σε τρίγωνο τον Δία. Θα έχετε τη πνευματική διαύγεια και δύναμη να λύσετε προβλήματα. Τίποτε δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στη δύναμη του μυαλού σας να καταφέρετε αυτά που θέλετε. Θετική μέρα και για την προσωπική σας ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια ιδιαίτερα έντονη συναισθηματικά μέρα είναι η Παρασκευή καθώς ο Ερμής σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία ενεργοποιώντας 2 ευαίσθητους οίκους του ωροσκοπίου σας. Όλη αυτή η εσωτερική ένταση που μπορεί να νιώθετε μπορεί να σας κάνει κάποια στιγμή να μη βλέπετε τα πράγματα με τη συνήθη τετράγωνη λογική σας αλλά επηρεασμένοι από τη διάθεση σας.

ΙΧΘΥΕΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ζυγό κάνοντας τα οικονομικά σας σχέδια ή αυτά των επαγγελματικών τα πιο σημαντικά της μέρας. Όμως το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία παραπέμπει σε μια μέρα με πολλές επαφές, έντονη επικοινωνία και συζητήσεις είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο.