ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 8/1

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Δευτέρα, 8 Ιανουαρίου.

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Τοξότη, έχοντας περάσει σε αυτό το ζώδιο αργά το βράδυ της Κυριακής και σχηματίζει νωρίς το πρωί τετράγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθύς. Με αυτή την όψη μπορεί να νιώθουμε ότι άλλο μας υπαγορεύει η λογική μας κι άλλο οι επιθυμίες μας. Η καλύτερη λύση είναι να αποστασιοποιηθούμε.

Το βράδυ η Σελήνη θα συναντήσει σε σύνοδο την Αφροδίτη στον Τοξότη το οποίο παραπέμπει σε ένα πιο γλυκό και συμπαθητικό βράδυ με έμφαση στις σχέσεις μας και την καλή μας διάθεση. Πιο απαιτητική μέρα για τα μεταβλητά ζώδια Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

ΚΡΙΟΣ

Μια όψη τετραγώνου ανάμεσα στη Σελήνη και τον Κρόνο τις πρωινές ώρες μπορεί σήμερα να σας αποσυντονίσει γι’ αυτό προσπαθήστε να είστε συγκεντρωμένοι τόσο στη δουλειά όσο και στις υπόλοιπες καθημερινές σας υποχρεώσεις. Ακόμη ασχοληθείτε λίγο περισσότερο και με τη φυσική σας κατάσταση. Οι βραδινές ώρες με τη σύνοδο Σελήνης – Αφροδίτης είναι πιο θετικές για τη διάθεση σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Όταν περνάμε καλά η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε ακριβή αντίληψη του χρόνου που περνά και σήμερα θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και πειθαρχημένοι, καθώς η Σελήνη από τον Τοξότη σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον Κρόνο και δημιουργεί κάποια προβλήματα στην επικοινωνία. Προσπαθήστε να βάλετε τα δυνατά σας μέχρι το απόγευμα να ολοκληρώσετε τις δουλειές σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μέρα ξεκινά με ένα κάπως πιο βαρύ κλίμα καθώς η Σελήνη από τον Τοξότη σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθύς. Ενδεχομένως να έχετε μεγαλύτερο άγχος για κάποια εξέλιξη στο χώρο της δουλειάς. Ή μπορεί να υπάρχει μια παρεξήγηση με κάποιο συγκάτοικο σας. Προσπαθήστε να μην πάρετε τα πράγματα προσωπικά άλλωστε αυτές τις μέρες όλοι με κάποιο τρόπο είναι πιο εύθικτοι κι αυτό μπορεί να κάνει την κατάσταση χειρότερη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι πράξεις μιλάνε πιο δυνατά από τα λόγια αγαπητοί μου Καρκίνοι και μια μέρα σαν αυτή που η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο καλύτερα να υπολογίζετε πιο πολύ στη δράση παρά στην επικοινωνία. Αν έχετε κάποια συνάντηση, παρουσίαση οτιδήποτε που η επικοινωνία παίζει σημαντικό ρόλο διαλέξτε με προσοχή τα λόγια σας.

ΛΕΩΝ –  ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Ενώ η Σελήνη στον Τοξότη είναι μια βοηθητική θέση για το ζώδιο σας καλά θα κάνετε να είστε προσεκτικοί σήμερα το πρωί στα οικονομικά σας γιατί το λάθος δεν αργεί να γίνει. Ήδη από σήμερα επηρεάζει το τελικό τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα που γίνεται ακριβείας αύριο. Μπορεί να κάνετε ένα λάθος υπολογισμό γι’ αυτό να έχετε μάτια δεκατέσσερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη παραμένει στον Τοξότη σήμερα και πιθανώς να μη σκέφτεστε ιδιαίτερα ξεκάθαρα καθώς σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον Κρόνο τις πρωινές ώρες, ενώ από σήμερα είναι ιδιαίτερα εμφανής και η επιρροή του τελικού τετραγώνου του Ερμή με τον Ποσειδώνα, το οποίο ολοκληρώνεται αύριο. Αν έχετε λοιπόν να πάρετε μια σημαντική απόφαση καλύτερα να την αφήσετε για αργότερα μέσα στην εβδομάδα.

ΖΥΓΟΣ

Κάποιες φορές ο φόβος μας είναι μεγαλύτερος από αυτό που πραγματικά συμβαίνει γι’ αυτό προσέξτε σήμερα τις αρνητικές σκέψεις που μπορεί να σας κατακλύζουν. Αν παραδοθείτε σε αυτές με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο τις πρωινές ώρες τότε και η διάθεση σας θα χαλάσει και θα δημιουργήσετε και γύρω σας ένα αρνητικό κλίμα. Το βράδυ η όψη Σελήνης – Αφροδίτης θα φτιάξει τα κέφια σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τις πρωινές ώρες μπορεί να αντιμετωπίσετε μια περίεργη κατάσταση είτε με φίλους είτε με συνεργάτες. Μπορεί να νιώθετε ότι δεν σας λένε αυτά που σκέφτονται κι αυτό σας δημιουργεί περίεργη διάθεση. Όμως μην το παίρνετε προσωπικά ειδικά αυτές τις μέρες που ο Ερμής είναι ακόμη εγκλωβισμένος από τον Ποσειδώνα. Όπως εσείς έχετε τα δικά σας μυστικά έτσι μπορεί να έχουν κι εκείνοι τα δικά τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη παραμένει στο σύνολο της μέρας στο ζώδιο σας και το πρωί σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον Κρόνο στους Ιχθύς κάνοντας τις ώρες αυτές κάπως πιο φορτικές. Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις λεπτομέρειες γιατί κάτι μπορεί να σας ξεφύγει και να έχετε προβλήματα είτε με τους συνεργάτες είτε με τους πελάτες σας σήμερα ανάλογα και με τη δουλειά που κάνετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα είναι από τις μέρες που μπορεί να προκύψουν κάποιες αλλαγές στο πρόγραμμα σας της τελευταίας στιγμής και να σας εκνευρίσουν λίγο. Προτιμήστε όμως να μην αντιδράσετε σπασμωδικά ούτε να κάνετε πολύ αυστηρή κριτική. Πάρτε λίγο χρόνο γιατί τελικά η αλλαγή μπορεί στο τέλος να είναι προς όφελος σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το πρωί ξεκινά με περισσότερο άγχος κι αυτές οι περίεργες σκέψεις που κάνετε είναι ακριβώς αυτό που δεν θα σας αφήσει να έχετε μια παραγωγική μέρα αν εξακολουθήσετε να τις κάνετε. Προσπαθήστε να μην παρασύρεστε από άτομα στο περιβάλλον σας είτε το εργασιακό είτε και το φιλικό που τρέφουν την ανησυχία και την καχυποψία σας, γιατί αυτό όπως καταλαβαίνετε δεν βγάζει πουθενά.

ΙΧΘΥΕΣ

Σε κανέναν δεν αρέσει να του ασκούν κριτική παρ’ όλα αυτά υπάρχουν περιπτώσεις που η κριτική είναι εποικοδομητική και πρέπει να είμαστε ανοιχτοί να την ακούσουμε κι άλλες που κρύβει συγκαλυμμένα ίσως αρνητικά συναισθήματα και θυμό από αυτόν που εκπορεύεται. Προσπαθήστε να καταλάβετε τι συμβαίνει και μην αφήνετε κανένα να σας επηρεάζει αρνητικά ειδικά τις πρωινές ώρες.