ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 7/9

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Πέμπτη, 7 Σεπτεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων ακόμη μια μέρα μέσα σε αυτή την εβδομάδα και θα σχηματίσει τη μοναδική της όψη το τετράγωνο με τον Ήλιο στην Παρθένο δημιουργώντας περίεργη ατμόσφαιρα ειδικά για τα ζώδια της μεταβλητής ομάδας Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες.

Αυτή η όψη μπορεί να μας κάνει να νιώθουμε ότι είναι δύσκολο να εκφράσουμε τις σκέψεις μας ή μπορεί να αμφιβάλλουμε για πράγματα που έχουμε αποφασίσει. Από την άλλη σε μια περίοδο με ανάδρομο Ερμή οι μέρες που η Σελήνη βρίσκεται σε ζώδια που κυβερνά αυτός, δηλαδή είτε στους Διδύμους είτε στην Παρθένο είναι εκείνες κατά τις οποίες αντιμετωπίζουμε περισσότερα προβλήματα σε επικοινωνίες και μετακινήσεις.

ΚΡΙΟΣ

Με κυρίαρχη επιρροή μέσα στη μέρα το τετράγωνο Σελήνης – Ήλιου μπορεί να έχει απαιτητικές κι ίσως περίεργες συζητήσεις. Με τη Σελήνη στους Διδύμους θα μπορούσε να βγει στο τέλος και κάτι θετικό αν είστε ειλικρινείς στις προθέσεις σας και ανοίξετε την καρδιά σας. Το βράδυ της Πέμπτης προσφέρεται για μια έξοδο με φίλους που έχετε καιρό να δείτε.

ΤΑΥΡΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Με τη Σελήνη στους Διδύμους μπορεί να έρθει μια εξέλιξη σε ένα επαγγελματικό ή οικονομικό ζήτημα που ίσως είχατε αγωνία για την εξέλιξη του ή μπορεί να προκύψει κάτι θετικό στα οικονομικά που δεν το περιμένατε. Επειδή όμως η μέρα έχει πολλά απρόοπτα προσπαθήστε να μην αφήνετε στην τύχη τις καθημερινές σας υποχρεώσεις. Προσοχή ακόμη και σε θέματα επικοινωνίας γιατί μπορεί κάτι να σας διαφύγει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το να διαχειριστείτε όλη αυτή την ενέργεια που σας δίνει η Σελήνη στο ζώδιο σας δεν είναι εύκολη υπόθεση καθώς η ορμή και η δύναμη που πηγάζει από μέσα σας δεν σας αφήνει να ηρεμήσετε σε όλη τη διάρκεια της μέρας. Βέβαια μπορείτε πιο εύκολα να εκφράσετε με πάθος τις απόψεις σας, τις σκέψεις σας και να γοητεύσετε και τους άλλους. Ακόμη μπορεί να ένα νέο χόμπι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το άγχος φαίνεται ότι μπορεί να σας κυριεύει σήμερα είτε για λόγους που αφορούν στην καθημερινότητα της δουλειάς ή των σχέσεων. Δεν είναι εύκολο να νιώθεις ότι δεν μπορείς να ελέγξεις τα πράγματα γιατί θα υπάρχει πάντα ένας αστάθμητος παράγοντας να σε γεμίζει με αγωνία για το μέλλον. Προσπαθήστε να μην αντιδράσετε σπασμωδικά στις επαφές σας με τους άλλους.

ΛΕΩΝ

Σήμερα έχετε αρκετές υποχρεώσεις και μπορεί αν διασπαστεί η προσοχή σας τελικά να μην καταφέρετε να είστε όσο παραγωγικοί θέλετε. Ειδικά αν έχετε να κάνετε κάτι πιο απαιτητικό θα πρέπει να προσπαθήσετε να συγκεντρωθείτε καλύτερα. Τις περισσότερες φορές που νιώθετε έτσι είναι γιατί κάτι μέσα σας σας δημιουργεί περισσότερη ένταση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Το ένστικτό σας δουλεύει αλάθητα και μάλλον σε αυτό πρέπει να επενδύσετε περισσότερο για να σας οδηγήσει σε σωστότερες αποφάσεις. Βλέπετε η Σελήνη από τους Διδύμους έρχεται σε κόντρα με τον Ήλιοστο ζώδιο σας δημιουργώντας μια διάσταση ανάμεσα σε αυτά που σας λένε οι άλλοι κι αυτά που πιστεύετε εσείς. Αυτή η όψη παραπέμπει στις επαγγελματικές σας δραστηριότητες.

ΖΥΓΟΣ

Δυναμική η Πέμπτη για σας τους Ζυγούς καθώς η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους σάς βοηθά να ανταποκριθείτε στις όποιες υποχρεώσεις και ευθύνες έχετε. Τα θέματα της εργασίας σας και της καθημερινότητας θα σας απασχολήσουν περισσότερο. Η όψη της Σελήνης με τον Ήλιο μπορεί να δημιουργήσει αναστάτωση για κάποιο λόγο εξαιτίας κάποιου συμβάντος στο σπίτι ή στη δουλειά, ή και απρόοπτα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο μπορεί να είναι και απελευθερωτικό αν αποφασίσετε λίγο να ξεφύγετε από το πρόγραμμα σας και να μην σας πιάσει ψυχαναγκασμός να έχετε συγκεκριμένο τρόπο να γίνουν αυτά που θέλετε. Μια απρόβλεπτη είδηση, μια αναβολή μπορεί να σας αναστατώσουν ψυχολογικά αλλά μην το κρατάτε μέσα σας. Όταν μοιράζεστε, όλα γίνονται καλύτερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το τετράγωνο Σελήνης – Ήλιου που κυριαρχεί μέσα στη μέρα παραπέμπει σε πιο δυναμικές συζητήσεις και αν τις αντιμετωπίσετε με σθένος και αυτοπεποίθηση θα βγείτε κερδισμένοι. Αν πάτε με ανασφάλεια τότε κάποιοι θα προσπαθήσουν να το εκμεταλλευτούν. Η Σελήνη απέναντι σας στους Διδύμουςμπορεί να φέρει στην επιφάνεια κάποια έντονα συναισθήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Σήμερα η μέρα προσφέρεται για να είστε πιο αποφασιστικοί, να νιώθετε μεγαλύτερη σιγουριά στη δράση σας και να είστε ειλικρινείς στις προθέσεις σας. Τίποτε δεν μπορεί να πάει στραβά αν πατάτε γερά τα πόδια στη γη και δείχνετε δύναμη αλλά ταυτόχρονα κι ενσυναίσθηση κυρίως στον τομέα της δουλειάς και στις σχέσεις με τους συνεργάτες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στους Διδύμους σάς εφοδιάζει με δυναμικότητα, θάρρος και σας βοηθά να κερδίσετε πόντους τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά. Η επιθυμία σας για γνώση ενισχύεται μια μέρα όπως η σημερινή. Είμαστε σε μια απαιτητική περίοδο και με την ενεργοποίηση του ανάδρομου Ερμή από τη θέση της Σελήνης στους Διδύμους μπορεί να υπάρχουν κάποια απρόοπτα στην καθημερινότητα.

ΙΧΘΥΕΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη βρίσκεται μέσα στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας που σημαίνει ότι μεγάλο μέρος της ενέργειας σας θα αναλωθεί στις προσωπικές σας υποχρεώσεις κι ευθύνες. Το τετράγωνο με τον Ήλιο μπορεί να δείξει και κάποιες εγωιστικές συμπεριφορές. Δεν είναι απίθανο κάτι απρόοπτο να συμβεί κι ίσως σας κάνει να αναστατωθείτε σε θέματα που σχετίζονται με τις στενές σας σχέσεις.