ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 7/4

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Παρασκευή 7 Απριλίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη προχωρά στον Σκορπιό τις πρωινές ώρες και σχηματίζει τρίγωνα με τον Άρη και τον Κρόνο όπως και μια αντίθεση με τον Ερμή. Όμως ο πιο ενεργός πλανήτης σήμερα είναι η Αφροδίτη. Σχηματίζει μια όψη εξαγώνου με τον Ποσειδώνα που μπορεί να εκτοξεύσει από τη μια το ρομαντισμό μας στα ύψη αλλά από την άλλη και τις εξιδανικεύσεις.

Αν είστε δεσμευμένοι χαρείτε αυτή την τόσο ρομαντική όψη αλλά μην πέφτετε με τα μούτρα σε σχέσεις με ανθρώπους που γνωρίσατε πρόσφατα. Ακόμη κι αν δεν έχετε κάποιο φλερτ ή σύντροφο φτιάξτε ατμόσφαιρα για τον εαυτό σας. Προσοχή χρειάζεται και στα οικονομικά.

ΚΡΙΟΣ

Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός όταν η κύρια όψη της μέρας εμπλέκει τον Ποσειδώνα. Αυτή η όψη μπορεί να επηρεάσει την κρίση σας, είτε σε θέματα ερωτικών σχέσεων είτε ακόμη και στα οικονομικά σας. Μια μέρα σαν αυτή δεν πρέπει να ρισκάρετε χρήματα κι αν πρέπει να συμφωνήσετε σε κάποια δοσοληψία όλα πρέπει να γίνουν γραπτώς.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας η θελκτικότητά σας «χτυπάει κόκκινο». Ακόμη κι αν είστε μόνες-οι δεν υπάρχει περίπτωση να μην σας φλερτάρει κάποιος. Πολύ δυνατός συνδυασμός για να γοητεύσετε τους άλλους όχι μόνο σε επίπεδο ερωτικό αλλά και στη δουλειά. Αυτό που πρέπει όμως να προσέξετε είναι οι μεγάλες προσδοκίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σημερινή μέρα θα πρέπει να είναι αφιερωμένη μόνο στον εαυτό σας, στην ξεκούραση και σε οτιδήποτε σας χαλαρώνει. Αν εργάζεστε πιθανώς να μην μπορείτε να συγκεντρωθείτε στη δουλειά ή στις υποχρεώσεις σας ή μπορεί να νιώθετε ότι υπάρχει κάτι υπόγειο ή παρασκηνιακό. Προσπαθήστε να μην ανακατευθείτε καθόλου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η όψη της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα που ολοκληρώνεται απόψε κάνει τη καρδιά σας να γεμίζει επιθυμίες. Από την άλλη ο Ποσειδώνας είναι ο μάγος της αμφιβολίας κι έτσι μπορεί σε μια νέα γνωριμία να υπάρχει προς το παρόν μια σύγχυση. Είναι φιλία ή είναι έρωτας; Σίγουρα ο χρόνος θα δείξει προς τα που κλίνει η ζυγαριά.

ΛΕΩΝ

Με την Αφροδίτη στον Ταύρο τα θέματα της δουλειάς σας απασχολούν περισσότερο. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα μπορεί να θολώνει από τη μια την κρίση σας κι από την άλλη να σας κάνει να προσπαθείτε να καταλάβετε τις αλήθειες στο χώρο της δουλειάς. Προσπαθήστε να δείτε πίσω από την επιφάνεια τι μπορεί να συμβαίνει ώστε να προστατέψετε τη δουλειά και τον εαυτό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια υπέροχη μέρα για να είσαι χαλαρός, να μην έχεις μεγάλο φόρτο εργασίας είναι η σημερινή μέρα για εσάς. Ακόμη κι εσείς που εργάζεστε σκληρά θα μπορούσατε να διαφοροποιήσετε το πρόγραμμα σας και να κάνετε κάτι διαφορετικό. Αν έχετε καλλιτεχνικό ταπεραμέντο μπορείτε να βρείτε τρόπους έκφρασης μέσω μιας δημιουργίας σας.

ΖΥΓΟΣ

Με την κυβερνήτη του ζωδίου σας, την Αφροδίτη, μέσα στον τομέα των οικονομικών να ολοκληρώνει το εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, το πιθανότερο είναι ότι θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα τα θέματα των οικονομικών σας. Σαφώς αυτή δεν είναι μια όψη που μπορείτε να εμπιστευθείτε για να πάρετε μια σημαντική απόφαση για τη δουλειά ή το πορτοφόλι σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Αφροδίτη απέναντι σας να σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, σαφώς αυτό που θα σας απασχολήσει περισσότερο είναι οι σχέσεις σας με τους άλλους είτε οι προσωπικές είτε οι επαγγελματικές. Με αυτή την όψη όμως τα πράγματα περιπλέκονται κάπως. Προσέξτε ιδιαίτερα πως επενδύετε σε νέες σχέσεις που δεν έχετε προλάβει να μάθετε πολλά για την άλλη πλευρά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα δεν επηρεάζει τόσο πολύ στην προσωπική σας ζωή εκτός αν δουλεύετε μαζί με το ταίρι σας. Ζητήματα που αφορούν στην υγεία και τη φυσική σας κατάσταση θα σας απασχολήσουν περισσότερο. Μην δοκιμάζετε δίαιτες, συμπληρώματα ή φάρμακα επειδή σε άλλους κάνουν δουλειά χωρίς να συμβουλεύεστε πρώτα το γιατρό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα αφορά την ερωτική σας ζωή αλλά και τον τομέα των οικονομικών. Και στους δυο αυτούς τομείς θα σας συμβούλευα να μην πάρετε πολύ σημαντικές αποφάσεις. Αν είστε καλλιτέχνες η όψη της Αφροδίτης με τον πλανήτη της έμπνευσης και της φαντασίας τον Ποσειδώνα μπορεί να λειτουργήσει σαν τη μούσα σας. Προσοχή ιδιαίτερη και στα οικονομικά σήμερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Σκορπιό από το πρωί στρέφοντας την προσοχή σας σε υποχρεώσεις και θέματα καριέρας. Με το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα κάνετε όνειρα για ένα ιδανικό σπίτι. Από την άλλη μπορεί να σκέφτεστε να συζήσετε με το σύντροφο σας. Γενικότερα θέματα που αφορούν το χώρο του σπιτιού αλλά πιθανώς και κάποια οικογενειακά σας ζητήματα θα σας απασχολήσουν.

ΙΧΘΥΕΣ

Με τη Σελήνη στον Σκορπιό και το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα σήμερα μπορεί να νιώθετε την ανάγκη να εκφραστείτε και να επικοινωνήσετε τις σκέψεις σας. Από την άλλη καθώς το εξάγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα επηρεάζει τον οίκο της επικοινωνίας στο ηλιακό σας ωροσκόπιο είναι πιθανόν να νιώθετε μπερδεμένοι με κάποια μηνύματα που λαμβάνετε στο χώρο εργασίας. Δεν είναι ανάγκη όμως να πιέζεστε.