ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 4/01

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Τετάρτη ξεκινά με τη Σελήνη στους Διδύμους σε χιαστί όψη με τον Ήλιο. Η όψη αυτή φέρνει νοητική ανησυχία και δυσκολεύει τις αποφάσεις μας.

Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Δία που ακολουθεί την ίδια μέρα είναι μια από τις πιο θετικές όψεις της περιόδου που δημιουργεί καλύτερες προοπτικές σε σχέσεις και οικονομικά. Η συλλογική δουλειά και οι φιλικές σχέσεις ευνοούνται και η μέρα προσφέρεται για γνωριμίες και διασκέδαση.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο βοηθά στη συγκέντρωσή μας.

ΚΡΙΟΣ

Το σύμπαν σήμερα σάς καλεί να επικοινωνήσετε με κάθε τρόπο όλα όσα έχετε στο μυαλό και την καρδιά σας. Θα έχετε πολλές επαφές, συναντήσεις, συζητήσεις σήμερα και θα ψάξετε να βρείτε τρόπους προώθησης των σχεδίων σας. Οι γεννημένοι στο ξεκίνημα του ζωδίου μπορεί να έχετε μια επαγγελματική προσφορά ή να κάνετε μια νέα γνωριμία σε φιλικό επίπεδο.

ΤΑΥΡΟΣ

Κάποια ανησυχία για ένα οικονομικό ζήτημα σας δημιουργείται στην αρχή της ημέρας. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Δία σάς κάνει πιο φιλόδοξους στην επαγγελματική σας ζωή αλλά και στον οικονομικό τομέα. Ίσως μάλιστα να αυξηθούν τα έσοδα σας, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο ξεκίνημα του ζωδίου.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη παραμένει στο ζώδιο σας και το πρωί σχηματίζει μια χιαστί όψη με τον Ήλιο δημιουργώντας κυκλοθυμία. Στην πορεία της ημέρας τα πράγματα θα βελτιωθούν. Το μόνο βέβαιο είναι ότι σήμερα πρέπει να εμπιστευθείτε το ένστικτό σας. Αν είστε γεννημένοι στο πρώτο πενθήμερο μπορεί να έχετε θετικές ειδήσεις και σε θέματα ερωτικών σχέσεων αλλά και στα οικονομικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα κάτι σας τραβάει προς το παρελθόν. Προσπαθήστε να επιλύσετε όποιο πρόβλημα έχει τις ρίζες του στο παρελθόν ώστε η ζωή σας να γίνει πιο εύκολη στο τώρα. Σήμερα έχετε τεράστια βοήθεια ΑΠΌ το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Δίαό. Αν είστε γεννημένες-οι στο πρώτο πενθήμερο αποκλείεται να μην υπάρξει μια θετική είδηση είτε σε σχέση με τα επαγγελματικά είτε σε σχέση με τα οικονομικά.

ΛΕΩΝ

Τι συμβαίνει όταν έχετε πάρει απόφαση να αφήσετε πίσω σας μια κακή συνήθεια αλλά οι φίλοι σας προσπαθούν να σας παρασύρουν; Το ερώτημα αυτό θέτει η χιαστί όψη της Σελήνης με τον Ήλιο και πρέπει να είστε πειθαρχημένοι. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Δία δίνει έμφαση στο «μαζί». Είτε αυτό αφορά την προσωπική σας ζωή είτε την επαγγελματική το σίγουρο είναι πως η παρέα θα σας ενδυναμώσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δεν υπάρχει τίποτε άλλο πέραν των επαγγελματικών και των οικονομικών σας φιλοδοξιών που να σας απασχολεί περισσότερο στο ξεκίνημα της μέρας. Είτε είστε σε φάση που αναζητάτε εργασία είτε επιδιώκετε μια προαγωγή αυτές οι μέρες θα είναι εξαιρετικές. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Δία παραπέμπει σε ευχάριστες επαφές στη δουλειά αν είστε γεννημένοι στο ξεκίνημα του ζωδίου.

ΖΥΓΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η μέρα ξεκινά με λίγο περισσότερο άγχος αλλά πολύ σύντομα θα αλλάξει η διάθεση σας καθώς σχηματίζεται το εξάγωνο του κυβερνήτη σας της Αφροδίτης με τον Δία. Ευχάριστες εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν στην ερωτική σας ζωή, στα θέματα των παιδιών, στις επιχειρηματικές σας κινήσεις ειδικά αν έχετε γεννηθεί στο πρώτο πενθήμερο του ζωδίου. Η τάση σας θα είναι να δείτε τα μακροπρόθεσμα σχέδια σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Την Τετάρτη θα είστε περισσότερο εσωστρεφείς. Μπορεί να είστε βαθιά παρατηρητικοί στις συμπεριφορές των ή των άνθρωποι γύρω σας σε προσωπικό επίπεδο, χωρίς απαραίτητα να εκφέρετε άποψη. Για τους γεννημένους στο πρώτο πενθήμερο του ζωδίου το εξάγωνο Αφροδίτης – Δία μπορεί να φέρει μια ευχάριστη εξέλιξη σε ένα οικογενειακό ή επαγγελματικό σας ζήτημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Με τη Σελήνη στους Διδύμους την Τετάρτη, την προσοχή σας κερδίζουν οι σημαντικές σχέσεις σας με τους άλλους. Είναι πιθανόν τις πρωινές ώρες ο τομέας των σχέσεων να σας δημιουργεί στρες. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Δία επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στο πρώτο πενθήμερο του ζωδίου, φέρνοντας ευχάριστες ειδήσεις στα επαγγελματικά ή στα οικονομικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα να κάνετε μια αναδρομή σε όλα αυτά που έχετε επιτύχει ως τώρα και να δείτε και τους νέους σας στόχους με οργάνωση, πρόγραμμα και πειθαρχία. Ποτέ δεν είναι αργά για να αλλάξουμε ό,τι δεν μας αρέσει στη ζωή μας. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Δία μπορεί να φέρουν κάποιο θετικό οικονομικό νέο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ίσως υπάρχουν κάποια άτομα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον με τα οποία δεν ομονοείτε και αυτό σας δημιουργεί άγχος, ωστόσο σημασία έχει να πετύχετε τους στόχους σας. Έχετε στο πλευρό σας σημαντικές βοήθειες και θα έχετε και ώθηση στα επαγγελματικά και προσωπικά σχέδιά σας. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Δία ευνοεί τους γεννημένους στο πρώτο πενθήμερο σε προσωπικά θέματα, στις επαφές με τους άλλους και στα οικονομικά.

ΙΧΘΥΕΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η σημερινή μέρα σας καλεί να εστιαστείτε περισσότερο στο σπίτι και την οικογένεια και να δώσετε όλη σας την ενέργεια στους προσωπικούς σας στόχους όπως για παράδειγμα τη βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης. Η Τετάρτη, για τους γεννημένους στο πρώτο πενθήμερο του ζωδίου, φέρνει επίσης μια ενδιαφέρουσα εξέλιξη σε θέματα που αφορούν στα οικονομικά ή τα επαγγελματικά σας.