ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 31/3

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Παρασκευή 31 Μαρτίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η σπουδαιότερη αστρολογική όψη της Παρασκευής είναι η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό στον Ταύρο. Με την επιρροή αυτής της όψης μπορεί να προκύψουν ξαφνικές έλξεις αλλά και επιθυμίες για αγορές. Στο κομμάτι των σχέσεων μπορεί να υπάρχει ενθουσιασμός αλλά όχι διάρκεια. Ζήστε το χωρίς μεγάλες προσδοκίες.

Σε γενικές γραμμές δεν είναι καλές μέρες για πολύ σοβαρές αποφάσεις τόσο στα οικονομικά, όσο και στα αισθηματικά. Τα απρόοπτα θετικά και αρνητικά δε θα λείψουν.

ΚΡΙΟΣ

Το να δαμάσετε την επιθυμία σας για αγορές και καλοπέραση δεν είναι πολύ εύκολο. Όμως πριν αρχίσετε τα παρορμητικά ψώνια καλό θα ήταν να έχετε κάνει ένα καλό έλεγχο στα έξοδα και τα έσοδα σας. Προσοχή επίσης σε επενδύσεις. Σίγουρα δεν είναι οι κατάλληλες ημέρες για υπογραφές ή δεσμεύσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Το πολύ «μαζί» κάποιες φορές μπορεί να σας πνίγει και αυτό μπορεί να νιώσετε με τη σύνοδο της Αφροδίτης με τον Ουρανό στο ζώδιο σας την Παρασκευή. Αν λοιπόν τα πράγματα είναι πολύ έντονα σε μια σχέση καλύτερα να να πάρετε απόσταση και να τα δείτε λίγο πιο ψύχραιμα. Αν είστε μόνες -οι και γεννημένες-οι στο πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου από σήμερα μέχρι την Τρίτη μπορεί να προκύψει ένα νέο φλερτ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το μυαλό σας λειτουργεί υπερεντατικά σήμερα και θα καταφέρετε να πείσετε τους άλλους πιο εύκολα. Παρ’ όλα αυτά προσέξτε μη χάσετε πολύτιμο χρόνο κολλώντας σε λεπτομέρειες. Η σύνοδος Αφροδίτης – Ουρανού μπορεί να φέρει ξαφνικές και απρόοπτες αλλαγές είτε στο χώρο της δουλειάς είτε ακόμη και σε θέματα που αφορούν τις σχέσεις σας με συνεργάτες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η σύνοδος Αφροδίτης – Ουρανού σας κάνει πιο αυθόρμητους. Από την άλλη μπορεί να έχετε μια αίσθηση ότι κάποιοι σας αφήνουν εκτός της παρέας, της δουλειάς, της οικογένειας. Αντί να τους κατηγορήσετε σκεφτείτε πρώτα το δικό σας μερίδιο ευθύνης αν υπάρχει. Μήπως εσείς δείχνετε απόμακροι;

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη από τον τομέα της καριέρας συναντά σε όψη συνόδου τον Ουρανό στον Ταύρο την Παρασκευή. Οι αλλαγές για κάποιους από σας είναι αναπόφευκτες. Ενδεχομένως να υπάρχει μια χωροταξική αλλαγή στη δουλειά. Για κάποιους από σας θα μπορούσε αυτές τις μέρες να παίζει και το ενδεχόμενο μιας νέας ερωτικής γνωριμίας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καθώς η Αφροδίτη αντιμετωπίζει σήμερα τον Ουρανό σε σύνοδο και οι δυο μαζί τη Σελήνη τις επόμενες ημέρες σε τετράγωνο μέσα στους τομείς της επικοινωνίας, το μυαλό σας φαίνεται ότι κατακλύζεται από νέες και πρωτότυπες ιδέες. Δεν θα ήταν κακή ιδέα αν έχετε 2-3 καλές ιδέες να τις γράψετε κάπου για να μην τις ξεχάσετε. Η σύνοδος Αφροδίτης – Ουρανού θα μπορούσε να σημαίνει και ξαφνικά νέα ή εξελίξεις σε θέματα στενών συγγενών ή συνεργατών σας.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα καλώς ή κακώς θα είστε επιρρεπείς σε έξοδα. Πριν λοιπόν γεμίσετε το «καλάθι» των αγορών κάνετε πρώτα ένα καλό έλεγχο στα οικονομικά σας. Το πιθανότερο είναι πως η κατανάλωση αυτή τη στιγμή λειτουργεί ψυχοθεραπευτικά για κάποιους από σας ειδικά αν έχετε τις αγωνίες σας είτε για τα επαγγελματικά είτε για τα οικογενειακά σας θέματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη συναντά σε όψη συνόδου τον Ουρανό απέναντι από το ζώδιο σας και τα απρόοπτα δε θα λείψουν. Μπορεί να χρειαστεί να πείτε κάποια πράγματα «έξω από τα δόντια» σε ανθρώπους που δοκίμασαν τα νεύρα σας. Να θυμάστε όμως ότι η Αφροδίτη ο πλανήτης της διπλωματίας. Φέρνει θετικά αποτελέσματα όταν είστε διπλωμάτες και όχι πιεστικοί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η όψη Αφροδίτης – Ουρανού και η κόντρα από τη Σελήνη στον άξονα των οίκων της υγείας, της φυσικής κατάστασης, της καθημερινότητας, αλλά και της ψυχολογίας σας μπορεί να σας δημιουργεί περισσότερη ένταση. Ίσως υπάρχει κάποιο άτομο είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο που σας ζορίζει. Η καλύτερη διέξοδος σε κάτι τέτοιο αυτή την στιγμή φυσικά είναι να μιλήσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Περίεργη η σημερινή μέρα κι αυτό που πρέπει να θυμάστε αγαπητοί μου Αιγόκεροι είναι ότι δεν έχετε μόνο εσείς τα δικά σας θέματα, άρα θα πρέπει να είστε υπομονετικοί και να δείξετε κατανόηση. Ενδεχομένως κάποιο άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον ή από τους συνεργάτες σας να δείξει μια συμπεριφορά μη αναμενόμενη. Πριν εξακριβώσετε τι συμβαίνει μην το παίρνετε προσωπικά και θιχτείτε. Προτιμήστε να το ξεκαθαρίσετε με το άτομο αυτό αν σας ενοχλεί τόσο πολύ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται Λέοντα ενώ σήμερα τα ξημερώματα πραγματοποιείται η σύνοδοςΑφροδίτης – Ουρανού στον άξονα καριέρας – οικογένειας, μια όψη που δημιουργεί την ανάγκη να νιώσετε πιο ελεύθεροι είτε στα επαγγελματικά είτε στα οικογενειακά σας θέματα. Μπορεί να θέλετε κάποιες αλλαγές στο χώρο του σπιτιού ή στο χώρο της δουλειάς, κυρίως αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου.

ΙΧΘΥΕΣ

Η σύνοδος Αφροδίτης – Ουρανού μέσα στον άξονα της επικοινωνίας κάνει τη μέρα «ανήσυχη νοητικά» αλλά και με πολλά απρόοπτα στο πρόγραμμα σας. Ιδέες, σκέψεις έρχονται με καταιγιστική ταχύτητα στο μυαλό σας και κάποια από αυτές μπορεί να σας δώσει και μια απρόβλεπτη λύση σε ένα πιεστικό σας πρόβλημα. Από την άλλη μπορεί να έχετε κάποιες απρόοπτες συναντήσεις που θα σας ενθουσιάσουν.