ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 30/12

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Σάββατο 30 Δεκεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο της χρονιάς έχει φανταστική ενέργεια από αστρολογική άποψη και ιδιαίτερα σήμερα με τη Σελήνη στον Λέοντα έχει μια ιδιαίτερη εξωστρέφεια καθώς η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον ανάδρομο Ερμή στον Τοξότη, επιτρέποντας μας να εκφράσουμε με τον τρόπο που επιθυμούμε τις σκέψεις μας αλλά και να κάνουμε τις βόλτες μας, τα ψώνια μας, να έρθουμε σε επαφή με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

ΚΡΙΟΣ

Με τη Σελήνη στον Λέοντα σήμερα και μάλιστα σε τρίγωνο με τον Ερμή το να μείνετε σπίτι δεν παίζει ως σενάριο αφού η επιθυμία σας θα είναι να ταξιδέψετε (αν δεν το έχετε πράξει ήδη), να βγείτε, να συναντηθείτε με αγαπημένα πρόσωπα, να αλλάξετε παραστάσεις, να προετοιμαστείτε να αποχαιρετήσετε τη χρονιά και να υποδεχτείτε τη νέα με νέες εμπειρίες και χαμόγελο.

ΤΑΥΡΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη στον Λέοντα ωθεί την προσοχή σας στα προσωπικά σας θέματα, στα θέματα της οικογένειας και του σπιτιού και πιθανώς θα έχετε αρκετά πράγματα να κάνετε προκειμένου να προετοιμαστείτε κατάλληλα
για την έλευση του νέου χρόνου. Όμως, φροντίστε να μην κουραστείτε τόσο ώστε να μην έχετε κέφια για εξόδους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στον Λέοντα σήμερα είναι εξαιρετική τόσο για τις βόλτες, τις εκδρομές και τα ταξίδια σας όσο και για να κυκλοφορήσετε περισσότερο, να κανονίσετε εξόδους με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, να χαλαρώσετε με κουβεντούλα και ψώνια και γενικώς για να έχετε κέφια στη διάρκεια της μέρας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με διάθεση για έξοδα έρχεται η προπαραμονή της Πρωτοχρονιάς καθώς η Σελήνη περιδιαβαίνει το ζώδιο του Λέοντα και τον τομέα των οικονομικών αλλά και των απολαύσεων στη ζωή σας. Είστε αποφασισμένοι να το ρίξετε έξω, να είστε γενναιόδωροι στα δώρα που θα κάνετε σε όσους αγαπάτε και θέλετε να τους φροντίσετε με κάθε τρόπο.

ΛΕΩΝ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας σε όλη τη διάρκεια της ημέρας και μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής. Το Σάββατο θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ουρανό ξεσηκώνοντας σας να κάνετε τις προετοιμασίες σας για την έλευση του νέου χρόνου. Στην πορεία θα συναντήσει σε τρίγωνο τον ανάδρομο Ερμή και θα θέλετε να κινηθείτε περισσότερο, να βγείτε και να δείτε κόσμο, να κάνετε τις αγορές της τελευταίας στιγμής και να οργανώσετε καλύτερα τον χρόνο και τις συναναστροφές σας.

 

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στον Λέοντα στη διάρκεια της ημέρας σάς βρίσκει σε μια πιο εσωστρεφή διάθεση και πιθανώς χωρίς πολλή όρεξη να βγείτε και να τρέχετε από δω κι από κει. Πιθανώς να έχετε υποχρεώσεις στο σπίτι κι απέναντι στην οικογένεια και προετοιμασίες. Από την άλλη μπορεί να νιώθετε πιο κουρασμένοι αν τις προηγούμενες ημέρες είχατε πολλά να κάνετε.

ΖΥΓΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη στον Λέοντα στη διάρκεια της ημέρας και μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής δίνει έμφαση στις φιλικές σας σχέσεις και τις σχέσεις με τους συνεργάτες σας κι έτσι θα έχετε αρκετές επαφές και συναντήσεις για να χαρείτε μαζί τους τις τελευταίες στιγμές μιας χρονιάς που μπορεί να μην ήταν εύκολη σας άνοιξε όμως νέους δρόμους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στον Λέοντα σήμερα μέχρι την Κυριακή το μεσημέρι παραπέμπει σε υποχρεώσεις είτε σε επαγγελματικό είτε σε κοινωνικό επίπεδο και κόβει λίγη από τη χαλαρότητα του ΣΚ. Βέβαια κάποιοι μπορεί να εργάζεστε ή να έχετε πολλά να κάνετε στον χώρο του σπιτιού για να προετοιμαστείτε για την έλευση της νέας χρονιάς.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη θα παραμείνει στον Λέοντα σε όλη τη διάρκεια της ημέρας και μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής σχηματίζοντας θετικές όψεις με τον ανάδρομο Ερμή αλλά και τον Άρη στο ζώδιο σας και τα κέφια σας θα είναι σε υψηλότερο επίπεδο σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες. Το Σάββατο προσφέρεται για να ταξιδέψετε, να κάνετε μια εκδρομή αν δεν πήγατε πουθενά για τα Χριστούγεννα, να επικοινωνήσετε με αγαπημένα σας πρόσωπα που ζουν μακριά αλλά και για να βγείτε και να περάσετε λίγο πιο χαλαρά τη μέρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη θα παραμείνει σε όλη τη διάρκεια της ημέρας και μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής στο ζώδιο του Λέοντα σε μια ουδέτερη θέση και πιθανώς ουδέτερα να είναι και τα κέφια σας. Η Σελήνη βέβαια σχηματίζει θετικές όψεις και το μυαλό σας θα είναι πιο πολύ σε κάποιο πρόσωπο που πιθανώς να σας γοητεύει σε αισθηματικό επίπεδο ή μπορεί να σκέφτεστε να οργανώσετε κάποιες εξόδους για να το ρίξετε έξω. Ούτως ή άλλως Αιγόκεροί μου ο έρωτας θα είναι προτεραιότητα στη νέα χρονιά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη στον Λέοντα απέναντι σας σε όλη τη διάρκεια της ημέρας και μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής σας θέλει στις επάλξεις των επαφών, των συναντήσεων αλλά και των υποχρεώσεων που έχετε πριν βγει η χρονιά. Σε κάθε περίπτωση θα έχετε καλή διάθεση καθώς η Σελήνη σχηματίζει συμπαθητικές όψεις με την Ερμή και τον Άρη αλλά θα είστε στο τρέξιμο χωρίς πολλές ευκαιρίες ανάπαυσης και ξεκούρασης.

ΙΧΘΥΕΣ

Η πορεία της Σελήνης στον Λέοντα τόσο στη διάρκεια της μέρας όσο και μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής παραπέμπει στις καθημερινές σας υποχρεώσεις και ενδεχομένως να χρειαστεί να εργαστείτε κάποιες ώρες ακόμη κι αν δεν πάτε για δουλειά. Πιθανώς να μαζεύετε τώρα τις εκκρεμότητες πριν την έλευση του νέου έτους σε επαγγελματικό επίπεδο ή μπορεί να έχετε προετοιμασίες για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς. Από την άλλη μπορεί να σας απασχολούν κάποια θέματα υγείας δικά σας ή δικών σας ανθρώπων.