ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 30/11

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς σήμερα, και σχηματίζει πρώτο τέταρτο καθώς μπαίνει σε όψη τετραγώνου με τον Ήλιο. Δύσκολα θα μπορέσουμε να συγκρατήσουμε τα συναισθήματά μας και να μην τα εκφράσουμε. Βέβαια είναι από τις μέρες που η λογική και το συναίσθημα δεν βρίσκονται σε σύμπνοια.

Είναι όμως κατάλληλη μέρα για να κυνηγήσουμε το όνειρο, να εκφραστούμε μέσα από καλλιτεχνικές διεξόδους, να ασχοληθούμε με τα δικά μας προσωπικά θέματα και να ταξιδέψουμε νοερά εκεί που θα θέλαμε να είμαστε.

ΚΡΙΟΣ

Το συναίσθημα θα σας παρασύρει πιο εύκολα σήμερα κι ίσως νιώθετε πιο ευαίσθητοι και πιο ευεπηρέαστοι από τους άλλους. Μπορεί να έχετε μια τάση να απομονωθείτε λίγο και να μην έχετε πολλά κοινωνικά πάρε – δώσε. Ασχοληθείτε με την υγεία σας περισσότερο και βάλτε σε προτεραιότητα τις ανάγκες σας. Το βράδυ επιτρέψτε στον εαυτό σας τη χαλάρωση.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη Σελήνη στους Ιχθύς η Τετάρτη μοιάζει πιο άνετη και μπορείτε να ελέγξετε τα πράγματα καλύτερα σε σχέση με το τέλος της εβδομάδας. Η μέρα ευνοεί τη συλλογική δουλειά και τις επαφές με φίλους και συνεργάτες. Ίσως γοητευτείτε από άτομα που έχουν τελείως διαφορετικό τρόπο σκέψης από σας. Ακούστε τους αλλά μην παρασυρθείτε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Στις επάλξεις των επαγγελματικών ή των οικογενειακών υποχρεώσεων σας βάζει από την αρχή της η μέρα. Η Σελήνη στους Ιχθύς, σας καλεί να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά και την κατεύθυνση της ζωής σας. Δεν είναι απίθανο να έχετε και μια ενδιαφέρουσα πρόταση. Η κρίση σας μπορεί να είναι κάπως θολωμένη οπότε καλύτερα να μη βιαστείτε να πάρετε μια απόφαση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη Σελήνη στους φιλικούς σας Ιχθύς, θα αναζητήσετε ελευθερία κινήσεων, και δεν θα θέλετε να δώσετε αναφορά τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο για όσα κάνετε, ενώ τα πρέπει στο πρόγραμμα σας, σάς πνίγουν. Πάρτε χρόνο για τον εαυτό σας. Η μέρα προσφέρεται και για να ανοίξετε τους ορίζοντες σας και να βρείτε να ασχοληθείτε με κάτι που θα σας εξελίξει.

ΛΕΩΝ

Ίσως νιώθετε πιο εσωστρεφείς και «πεσμένοι» ενεργειακά σήμερα. Τα ψυχολογικά αλλά και τα οικονομικά θέματα «φωτίζει» αυτή η Σελήνη και το τετράγωνο με τον Ήλιο που σχηματίζει τη φάση πρώτου τετάρτου, σας προσφέρει την ευκαιρία να βρείτε τρόπους να τα προσέξετε. Η αβεβαιότητα και η σύγχυση είναι οι κυρίαρχες τάσεις αυτής της εβδομάδας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη στους Ιχθύς, στρέφει την προσοχή σας στις σημαντικές σχέσεις σας προσωπικές και επαγγελματικές. Το να θέσετε τα όρια σας ξεκάθαρα, είναι η καλύτερη τακτική, ειδικά αν βλέπετε ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν τα σέβονται. Το τετράγωνο της Σελήνης προς τον Ήλιο μπορεί να δημιουργεί μέσα σας ένα διχασμό ανάμεσα σε συναίσθημα και λογική.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στους Ιχθύς, σάς σπρώχνει να αναδιαμορφώσετε τις προτεραιότητες στην καθημερινότητα. Θέματα υγείας και διατροφής πρέπει να έρθουν στο προσκήνιο, όπως και οι σχέσεις με συνεργάτες σας. Θα χρειαστεί να κάνετε αρκετά μικρά πράγματα για να υπάρχει ένα πιο σταθερό περιβάλλον στη δουλειά ή το σπίτι. Προσπαθήστε να είστε συγκεντρωμένοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τη Σελήνη στους Ιχθύς βρείτε τι είναι αυτό που σας προσφέρει χαρά και πώς μπορείτε να εκφραστείτε ακόμη και καλλιτεχνικά. Καθώς η Σελήνη βρίσκεται σε ένα γόνιμο ζώδιο του νερού η φαντασία σας θεριεύει, άρα η σημερινή μέρα δεν είναι ιδανική για σοβαρές αποφάσεις. Όμως σε κάθε περίπτωση εκμεταλλευτείτε τη για να ξεμπερδέψετε με διάφορες εκκρεμότητες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα μπορεί να νιώθετε την ανάγκη να μείνετε μόνοι ή μόνο με άτομα που σας γνωρίζουν καλά. Η Σελήνη στους Ιχθύς, σε τετράγωνο με τον Ήλιο στο ζώδιο σας αναμοχλεύει τα συναισθήματα σας, ενώ φαίνεται ότι θα σας απασχολήσουν περισσότερο προσωπικά σας ζητήματα. Ίσως νιώθετε πιεσμένοι από υποχρεώσεις για τη δουλειά ή την οικογένεια ή να «χάνεστε» στο όνειρο μιας ιδανικής κατοικίας ή μιας ιδανικής συμβίωσης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα η ανάγκη σας να εκφραστείτε δημιουργικά θα είναι πιο έντονη από ποτέ. Η μέρα ζητά να ακολουθήσετε περισσότερο την καρδιά και το ένστικτο παρά τη λογική πράγμα αρκετά δύσκολο για εσάς. Με το τετράγωνο της Σελήνης προς τον Ήλιο καλό είναι να μην πάρετε πολύ σημαντικές αποφάσεις και κυρίως καλό θα ήταν να είστε πολύ συγκεντρωμένοι σε αυτά που κάνετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η είσοδος της Σελήνης στους Ιχθύς σάς κάνει να εστιάζετε στη σύγχυση που επικρατεί στα οικονομικά σας. Προσπαθήστε να μην κάνετε μόνοι σας τα πράγματα πιο δύσκολα με άσχετες και ανώφελες αγορές. Μην πιέζετε καταστάσεις σε σχέση με τα οικονομικά και δείτε πως συμπεριφέρεστε σε ό,τι αφορά τη διαχείριση των υλικών αγαθών οι ίδιοι.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σας σε όλη τη διάρκεια της Τετάρτης, δημιουργώντας άγχος και κόπωση. Το μυαλό σας είναι χαμένο στις σκέψεις μεταξύ του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος κι ίσως χάνετε την αυτοσυγκέντρωση σας. Σήμερα είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη μέρα για σας. Δεν χρειάζεται να κρύβετε τα συναισθήματα σας ακόμη κι αν είναι αρνητικά. Πείτε τα με τον δικό σας τρόπο.