ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 3/5

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τετάρτη, 3 Μαΐου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στον Ζυγό αλλά κάποιες χιαστί όψεις της με τον Ήλιο και τον ανάδρομο Ερμή δημιουργούν αρκετή σύγχυση. Το μεσημέρι θα σχηματίσει αντίθεση με τον Χείρωνα και ίσως αισθανθούμε κάποια ενοχή για το ότι δεν είμαστε τόσο παραγωγικοί όσο επιθυμούμε.

Όταν σχηματίσει όψεις με τον Ουρανό και τον Άρη το απόγευμα θα ξυπνήσουμε για τα καλά αλλά μπορεί να μας βγει μεγαλύτερος εκνευρισμός και βιασύνη για όσα δεν έχουμε κάνει μέσα στην ημέρα.

ΚΡΙΟΣ

Η κόντρα ανάμεσα στη Σελήνη στον Ζυγό με τον Άρη στον Καρκίνο μπορεί να σας δημιουργήσει εκνευρισμό σε μια προσωπική ή επαγγελματική σχέση. Ίσως λοιπόν πρέπει να μιλήσετε με το άλλο άτομο και να καταλάβετε τι συμβαίνει ακριβώς. Μπορεί χωρίς να το καταλαβαίνετε να έχετε κάνει κι εσείς κάποια λάθη.

ΤΑΥΡΟΣ

Στα γενέθλια σας υπάρχει μεγάλη κινητικότητα στο ζώδιο σας. Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιο σας σάς δημιουργεί μεγαλύτερη ένταση και άγχος. Ενδεχομένως όλο αυτό να αφορά το σύντροφο σας μπορεί όμως κι ένα στενό συνεργάτη. Προσπαθήστε να επιλύσετε επιτόπου τις παρεξηγήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Σήμερα χρειάζεται να προσέξετε ιδιαιτέρως σε αυτά που θα πείτε, την κριτική που θα ασκήσετε σε άλλους. Είναι από τις μέρες που δεν πρέπει να αποκαλύψετε μυστικά δικά σας ή άλλων. Αποφύγετε να εμπλακείτε σε μάχες άλλων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σημερινή μέρα μπορεί να σας ζορίσει λίγο περισσότερο σε οικονομικά ζητήματα. Μπορεί επίσης να βιώνετε μια περίεργη κατάσταση στα ερωτικά σας, να παίζει κάτι με ένα πρόσωπο του παρελθόντος που ίσως δεν το έχετε ξεπεράσει εντελώς.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη σχηματίζει μόνο αντίξοες όψεις σήμερα δημιουργώντας άγχος, ενώ μπορεί να βγαίνουν στην επιφάνεια απωθημένα ή απογοήτευση. Όλο αυτό μπορεί να απευθύνεται στην οικογένεια σας ή μπορεί η αιτία να είναι η επαγγελματική σας ζωή. Σε κάθε περίπτωση αν κάτι δεν σας αρέσει εκφράστε το συναίσθημα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Οι όψεις της Σελήνης από τον Ζυγό με τους πλανήτες σήμερα φορτίζουν το κλίμα ανάμεσα σε σας και ένα συνεργάτη ή ένα φίλο. Πλησιάστε αυτό το άτομο με διάθεση να ειπωθούν αλήθειες. Ακόμη ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με θέματα της υγείας σας.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιο σας στρέφει την προσοχή σας στα δικά σας προσωπικά ζητήματα. Μπορεί να έχετε μεγαλεπήβολα σχέδια αλλά αυτή την στιγμή να λείπουν οι κατάλληλοι πόροι προκειμένου να τα κάνετε πραγματικότητα. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν θα αλλάξει στην πορεία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη, δημιουργεί μια ατμόσφαιρα εκρηκτική κυρίως όταν νιώθετε ότι κάποιος προσπαθεί να σας επιβάλλει τον δικό του τρόπο στη δική σας δουλειά. Αν το δείτε με την απαραίτητη ψυχραιμία μπορεί όντως να επωφεληθείτε από κάτι που θα ακούσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τάσεις φυγής, έρχεται η σημερινή μέρα κι αυτό γιατί μπορεί να βιώνετε μια πιο βαριά ατμόσφαιρα στο χώρο της δουλειάς σας ή να υπάρχει κάτι άλλο που επιβαρύνει την ψυχολογία σας. Βέβαια τις περισσότερες φορές οι τάσεις φυγής δείχνουν ότι κάτι άλλο υπάρχει μέσα μας που χρειάζεται να το δούμε πιο προσεκτικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αρκετή σύγχυση μπορεί να σας δημιουργεί η σημερινή μέρα σε μια σχέση ή συνεργασία. Μπορεί να υπάρχει κάποιο πρόσωπο το οποίο ίσως έχει δείξει το ενδιαφέρον του προσωπικά ή επαγγελματικά αλλά είστε πιο καχύποπτοι απέναντι του. Από την άλλη μπορεί να υπάρχει ένα οικονομικό θέμα το οποίο μπορεί να σας ταλαιπωρεί ψυχολογικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα η Σελήνη σχηματίζει μόνο απαιτητικές όψεις και όπως καταλαβαίνετε είστε υποψήφιοι για αρκετούς εκνευρισμούς είτε στο χώρο της δουλειάς είτε στο χώρο του σπιτιού. Ορθώστε το ανάστημα σας αλλά με τρόπο, ηρεμία και χωρίς να μπλέκετε στα δράματα των άλλων.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη έρχεται σε κόντρα με μια πλειάδα πλανητών σήμερα δημιουργώντας ένα κλίμα αναστάτωσης και δυσκολιών στην καθημερινότητα. Μπορεί να δείξετε υπερβολική γενναιοδωρία απέναντι σε κάποιο άτομο σε οικονομικό επίπεδο αλλά πιθανώς ο λόγος που το κάνετε να αφορά τη δική σας ανάγκη για μεγαλύτερη αποδοχή.