ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 3/12

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η όψη τετραγώνου της Αφροδίτης από τον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς επηρεάζει όλο το σαββατοκύριακο, αν και γίνεται ακριβείας το πρωί της Κυριακής. Η κόντρα αυτή μπορεί να πάει τον ρομαντισμό μας στα ύψη αλλά από την άλλη θα φέρει και μεγάλες προσδοκίες που δεν στηρίζονται στον ρεαλισμό.

Η τάση να ονειροπολούμε, να έχουμε μια νοσταλγική διάθεση και να μην είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στο εδώ και τώρα κυριαρχεί. Αν ανήκετε στους δεσμευμένους, χαρείτε αυτή τη ρομαντική όψη αλλά μην ενθουσιάζεστε χωρίς όριο με ανθρώπους που γνωρίσατε πρόσφατα. Αν δεν έχετε κάποιο φλερτ ή σύντροφο φτιάξτε ατμόσφαιρα για τον εαυτό σας. Ανάψτε αρωματικά κεριά, βάλτε τη μουσική που σας αρέσει και απολαύστε ένα υπέροχο Σαββατόβραδο. Προσοχή χρειάζεται και στα οικονομικά.

ΚΡΙΟΣ

Το σαββατοκύριακο είναι ωραίο για να είσαι χαλαρός να μην έχεις δουλειές και έγνοιες και μακάρι να καταφέρετε να το απολαύσετε με αυτό τον τρόπο. Μια βόλτα το Σαββατόβραδο με αγαπημένα σας πρόσωπα, μια ταινία στον κινηματογράφο ή ένα δείπνο με φίλους σας βοηθά να χαλαρώσετε. Οτιδήποτε έχει σχέση με τη μουσική, τον κινηματογράφο και γενικότερα τις τέχνες μπορεί να σας ενθουσιάσει αυτό το σαββατοκύριακο.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας την Αφροδίτη μέσα στον τομέα των οικονομικών να πλησιάζει το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, μάλλον θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα τα θέματα των οικονομικών σας. Ίσως πρέπει να κάνετε κάποιες θυσίες για να επιτύχετε ένα μακροπρόθεσμο στόχο σας. Από την άλλη μπορεί να αισθάνεστε με την όψη αυτή μεγαλύτερη ανασφάλεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Με την Αφροδίτη απέναντι σας να σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα που επηρεάζει από το Σάββατο, αυτό που θα σας απασχολήσει περισσότερο είναι οι σχέσεις σας με τους άλλους. Τα πράγματα μοιάζουν περίπλοκα αλλά το θέμα είναι ποιος σας μπλέκει, οι άλλοι ή ο εαυτός σας; Προσέξτε ιδιαίτερα πως επενδύετε σε νέες σχέσεις. Οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο προσοχή στις εξιδανικεύσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα που η επιρροή του ξεκινά από το Σάββατο και εκτείνεται και στην Κυριακή δεν επηρεάζει τόσο πολύ την προσωπική σας ζωή εκτός αν δουλεύετε μαζί με τον σύντροφό σας. Σε αυτή την περίπτωση προσέξτε να μη δώσετε δικαιώματα στο χώρο της δουλειά. Ζητήματα που αφορούν στην υγεία και τη φυσική σας κατάσταση θα σας απασχολήσουν περισσότερο.

ΛΕΩΝ

Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα που επηρεάζει από το Σάββατο αφορά την ερωτική σας ζωή κυρίως αν είστε γεννημένοι στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου αλλά και τα οικονομικά σας. Δεν είναι καιρός για σημαντικές αποφάσεις σε αυτούς τους τομείς. Αν είστε καλλιτέχνες η όψη της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα λειτουργεί σαν τη μούσα σας. Κάποιες φορές η όψη αυτή μπορεί να συνδέεται με απογοήτευση από κάποια σχέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα είναι πολύ πιθανόν να σας ωθεί να κάνετε σχέδια για ένα ιδανικό σπίτι ή απλώς μπορεί να επιθυμείτε να μείνετε στο σπίτι περισσότερες ώρες. Γενικότερα θέματα που αφορούν το χώρο του σπιτιού αλλά πιθανώς και κάποια οικογενειακά σας ζητήματα θα σας απασχολήσουν περισσότερο.

ΖΥΓΟΣ

Με το τετράγωνο της Αφροδίτης προς τον Ποσειδώνα μπορεί να νιώθετε την ανάγκη να εκφραστείτε και να επικοινωνήσετε τις σκέψεις και τις ιδέες σας. Καθώς όμως επηρεάζει τον οίκο της επικοινωνίας στο ηλιακό σας ωροσκόπιο είναι πιθανόν να νιώθετε μπερδεμένοι με κάποια μηνύματα που λαμβάνετε στο χώρο εργασίας και να μην ξέρετε τι είναι αλήθεια ή ψέμα. Δεν είναι ανάγκη όμως να πιέζεστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός ειδικά αν η κύρια όψη των ημερών είναι η κόντρα Αφροδίτης – Ποσειδώνα. Αυτή η όψη μπορεί να επηρεάσει την κρίση σας. Πιθανώς κάποιος να σας υπόσχεται πολλά προκειμένου να σας θαμπώσει. Σε αυτές τις περιπτώσεις κρατήστε μικρό καλάθι. Εννοείται αυτές τις μέρες δεν πρέπει να ρισκάρετε χρήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας το σεξαπίλ σας χτυπάει κόκκινο μέχρι τις 10/12. Ακόμη κι αν είστε μόνες-οι δεν υπάρχει περίπτωση αν κυκλοφορήσετε λίγο να μην σας φλερτάρουν. Πολύ δυνατός συνδυασμός για να γοητεύσετε τους άλλους όχι μόνο σε επίπεδο ερωτικό αλλά και στη δουλειά. Αυτό που πρέπει όμως να προσέξετε είναι οι μεγάλες προσδοκίες. Προσοχή και στις οικονομικές σας συναλλαγές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το σαββατοκύριακο κανονικά θα πρέπει να είναι αφιερωμένο μόνο στον εαυτό σας και σε οτιδήποτε σας χαλαρώνει. Αν δεν έχετε πολλές υποχρεώσεις θα είναι το καλύτερο σας. Αν όμως εργάζεστε πιθανώς να μην μπορείτε να συγκεντρωθείτε στη δουλειά και να νιώθετε ότι κάτι παρασκηνιακό παίζει. Κοιτάξτε να τελειώνετε τις υποχρεώσεις σας μια ώρα αρχύτερα και να αφιερώσετε ελεύθερο χρόνο στον εαυτό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η κόντρα της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα που ολοκληρώνεται την Κυριακή το πρωί κάνει τη καρδιά σας να γεμίζει επιθυμίες και ρομαντισμό. Σε μια νέα γνωριμία μπορεί να υπάρχει προς το παρόν μια σύγχυση. Είναι φιλία ή είναι έρωτας; Σίγουρα ο χρόνος θα δείξει. Το σαββατοκύριακο σας χαρίζει έμπνευση, έχετε περισσότερες δημιουργικές ιδέες και μπορείτε να απογειώσετε ένα επαγγελματικό project.

ΙΧΘΥΕΣ

Με την Αφροδίτη στον Τοξότη τα θέματα της δουλειάς και της καριέρας σας, φαίνεται να σας απασχολούν περισσότερο. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα μπορεί να θολώνει από τη μια την κρίση σας κι από την άλλη ενδεχομένως να σας κάνει να προσπαθείτε να καταλάβετε κάποιες αλήθειες στο χώρο της δουλειάς. Μην μένετε στην επιφάνεια των πραγμάτων κι αν δεν είστε βέβαιοι για μια κατάσταση μην παίρνετε σημαντικές αποφάσεις.