ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 3/01

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Τρίτη, 3 Ιανουαρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Αφροδίτη αποχωρεί από τον Αιγόκερω και προχωρά στον Υδροχόο δίνοντας έμφαση στη συλλογικότητα, τη φιλία, την αλληλεγγύη.

Η Σελήνη προχωρά, λίγη ώρα μετά την άφιξη της Αφροδίτης στον Υδροχόο, στο ζώδιο των Διδύμων σχηματίζοντας στο ξεκίνημα της μέρας δυο πολύ γλυκές όψεις με την Αφροδίτη και τον Δία δίνοντας μας ευκαιρίες να απολαύσουμε ένα πιο όμορφο πρωινό. Η ατμόσφαιρα αλλάζει τις απογευματινές ώρες καθώς η Σελήνη συναντά σε σύνοδο τον Άρη δημιουργώντας νευρικότητα, βιασύνη, ανυπομονησία.

ΚΡΙΟΣ

Προσπαθήστε να τιθασεύσετε την ανυπομονησία σας και αποφύγετε τις επιθέσεις. Από σήμερα η Αφροδίτη προχωρά στον Υδροχόο μέχρι τις 26/01 φέρνοντας περισσότερη στήριξη από φίλους και συνεργάτες και ενισχύοντας το συλλογικό πνεύμα.

ΤΑΥΡΟΣ

Σε προσωπικό επίπεδο η Αφροδίτη ευνοεί τις δοκιμασμένες σχέσεις και όχι τους πειραματισμούς. Η Σελήνη στους Διδύμους μπορεί να δημιουργήσει θετικό κλίμα το πρωί αλλά το βράδυ χρειάζεται προσοχή στη βιασύνη τόσο σε θέματα της δουλειάς όσο και στα επαγγελματικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Αφροδίτη θα είναι ιδιαίτερα ευεργετική και στις προσωπικές σας σχέσεις και επαφές και στην ερωτική σας ζωή μετά από ένα διάστημα που κάπως δημιούργησε ανισορροπίες. Σήμερα η Σελήνη προχωρά τα ξημερώματα στο ζώδιο σας και σας κάνει πιο δυναμικούς και διεκδικητικούς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αποφύγετε να παρασυρθείτε σε κουτσομπολιά και μην μεταφέρετε μυστικά άλλων. Η Αφροδίτη από σήμερα στον Υδροχόο θα είναι ευεργετική για τα θέματα των οικονομικών σας μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα μολονότι σε ερωτικό επίπεδο μπορεί να σας μπερδέψει.

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη από σήμερα το πρωί προχωρά στον Υδροχόο και σιγά σιγά μέχρι τις 26/01 θα ενισχύσει τόσο τον τομέα των ερωτικών σχέσεων όσο και των συνεργασιών. Με κάποιο τρόπο ο σύντροφος σας αν έχετε ήδη κάποια σχέση θα σας απασχολήσει θετικά μες τον επόμενο διάστημα αρχής γενομένης από σήμερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη τα ξημερώματα περνά στον Υδροχόο όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 26/01 προσφέροντας από δω και κάτω κάποιες μεγαλύτερες ευκολίες στις σχέσεις σας. Από την άλλη μες τον τομέα της υγείας και την φυσικής κατάστασης μπορεί να σας βοηθήσει να ξαναβρείτε τη φόρμα σας μετά τις γιορτές με τις ανάλογες προσπάθειες φυσικά.

ΖΥΓΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Από δω και κάτω θα υπάρχει μεγαλύτερη έμφαση στην ερωτική σας ζωή αγαπητοί μου Ζυγοί και μάλιστα θα έχετε ευκαιρίες και να φλερτάρετε αλλά και να αναθερμάνετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας. Όπως επίσης θα ευνοηθούν περισσότερο τα δημιουργικά και επιχειρηματικά σας σχέδια. Πολύ καλύτερα και τα θέματα των παιδιών με την βοήθεια της Αφροδίτης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη από τα ξημερώματα προχωρά στον Υδροχόο μέχρι τις 26/01 στον τομέα που αφορά το σπίτι και την οικογένεια και βοηθά να ομορφύνετε το περιβάλλον που μένετε και να κάνετε λίγο πιο θερμές και τις οικογενειακές σας σχέσεις. Δεν είναι η πιο αβανταδόρικη επιρροή για την προσωπική σας ζωή αν ψάχνετε μια νέα σχέση αλλά για τις ήδη υπάρχουσες μπορεί να φέρει μια πιο ρομαντική διάθεση με το ταίρι σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Είτε έχετε κάποια ραντεβού, επαφές με φίλους και συνεργάτες, είτε διαπραγματεύσεις, είτε εξετάσεις ή ακόμη αν θέλετε να προοδεύσετε σε θέματα σπουδών η είσοδος της Αφροδίτης στον Υδροχόο αποτελεί εγγύηση ότι τα πράγματα μπορεί να εξελιχθούν με πολύ καλύτερο τρόπο παρακάτω. Ακόμη όμως και σε ερωτικό επίπεδο μπορεί να κάνετε πιο ειλικρινείς συζητήσεις με το ταίρι σας ή να έχετε και ευκαιρίες για φλερτ!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα η Σελήνη στους Διδύμους στην κόντρα της με τον ανάδρομο Άρη στους Διδύμους, μπορεί να σας ταλαιπωρήσει κάπως με μια σχέση ή συνεργασία. Η Αφροδίτη σας κουνάει μαντίλι αφού τα ξημερώματα αποχωρεί από το ζώδιο σας και περνά στον Υδροχόο μέσα στον τομέα των οικονομικών για το Ηλιακό σας ωροσκόπιο και σας βάζει στη διαδικασία να ψαχτείτε ακόμη περισσότερο με τα έσοδα και τα έξοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Από σήμερα περνά στο ζώδιο σας και η Αφροδίτη και για το επόμενο χρονικό διάστημα μέχρι τις 26/01 ο εαυτός σας και οι δικές σας ανάγκες γίνονται προτεραιότητα. Από την μια θα ευνοηθείτε πολύ σε θέματα ερωτικής ζωής κι από την άλλη ακόμη και στην εμφάνιση σας μπορείτε να κάνετε τονωτικές ενέσεις.

ΙΧΘΥΕΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη από τα ξημερώματα περνά κι αυτή με τη σειρά της στους Διδύμους κι η αλήθεια είναι ότι δεν είναι πολύ εύκολο να βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στις πολλές ώρες δουλειάς και υποχρεώσεων και στις προσωπικές σας ανάγκες κι αυτές της οικογένειας.