ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 29/11

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη προχωρά στον Καρκίνο το πρωί, ενώ η μέρα ξεκινά με την επιρροή του θετικού τριγώνου Σελήνης – Κρόνου που βοηθά στο να πάρουμε πρωτοβουλίες και να δείξουμε αυτοπεποίθηση στις διεκδικήσεις μας, να κάνουμε επαγγελματικές συναντήσεις, ραντεβού και συσκέψεις και να πάρουμε πιο εύκολα οικονομικές αποφάσεις.

Το βράδυ το τυχερό εξάγωνο της Σελήνης με τον Δία είναι εξαιρετικό για συναντήσεις με την οικογένεια, τους φίλους και γενικώς τα αγαπημένα μας πρόσωπα και για να ασχοληθούμε με τον χώρο του σπιτιού.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη προχωρά στον Καρκίνο και στρέφει την προσοχή σας στον χώρο του σπιτιού, αλλά και στην οικογένεια. Μέσα στις επόμενες μέρες θα χρειαστεί να ασχοληθείτε εντατικά με τις ανάγκες των μελών της οικογένειας σας, με τα άτομα που συμβιώνετε, με ένα ακίνητο ή το περιβάλλον του ίδιου του σπιτιού σας. Για κάποιους μπορεί να είναι ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα που θα σας απασχολήσει περισσότερο.

ΤΑΥΡΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη από τον Καρκίνο στρέφει την προσοχή σας σε θέματα που αφορούν στην επικοινωνία. Αν είστε σε φάση αναζήτησης δουλειάς ή αν δεν είστε ικανοποιημένοι από την τωρινή εργασία σας, μην απογοητεύεστε. Μέσα στο επόμενο διάστημα θα ανοίξουν οι ορίζοντές σας και θα βρείτε κάτι που να σας ευχαριστεί περισσότερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη τις πρωινές ώρες εγκαταλείπει το ζώδιο σας και προχωρά στον Καρκίνο προτρέποντας σας να ασχοληθείτε προσεκτικά με τα οικονομικά σας θέματα. Είναι ταυτόχρονα μια μέρα που πρέπει να δείξετε την αυτοπεποίθηση σας με κάθε τρόπο, γιατί αυτό θα παίξει ρόλο και στις οικονομικές σας διεκδικήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σας από το πρωί είναι ευνοϊκή για να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας υποθέσεις, να φροντίσετε την εμφάνιση σας, να βελτιώσετε το επαγγελματικό σας προφίλ και γενικώς να κάνετε επίκεντρο στην ζωή σας τις δικές σας ανάγκες και προτεραιότητες. Μάλιστα θα πρότεινα αν έχετε κάποιες πιεστικές συζητήσεις ή δουλειές να μην τις αναβάλλετε για αργότερα.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη σχηματίζοντας θετικές όψεις με τον Δία και τον Κρόνο ενδυναμώνει την αυτοπεποίθηση σας και σας χαρίζει περισσότερη πίστη στις δυνατότητες σας, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο. Θα νιώθετε μεγαλύτερη υποστήριξη από τους συνεργάτες σας ενώ μπορεί να βάζετε πλώρη για νέους επαγγελματικούς στόχους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη προχωρά στον Καρκίνο τις πρωινές ώρες και βοηθά για να έχετε επιτυχία στους στόχους σας, με λίγη στήριξη από τους φίλους και τους συνεργάτες σας. Σήμερα μπορεί να ακούσετε και μια καλή συμβουλή ή να έχετε μια θετική αξιολόγηση στον χώρο της εργασίας σας.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη προχωρά στον Καρκίνο τις πρωινές ώρες και θα παραμείνει σε όλη τη διάρκεια της ημέρας ενεργοποιώντας τον τομέα της καριέρας. Φαίνεται ότι θα σας απασχολήσει περισσότερο τόσο σήμερα όσο και αύριο ο τομέας των επαγγελματικών όχι απαραίτητα για αρνητικούς λόγους αλλά με μια σχετική αγωνία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα έχετε περισσότερη εύνοια στα σχέδια σας ιδιαίτερα της δουλειάς ή των οικονομικών με τις θετικές όψεις που σχηματίζει η Σελήνη με τον Δία και τον Κρόνο. Οι όψεις αυτές θα σας κάνουν πιο φιλόδοξους, αλλά και θα φέρουν σε κάποιους από σας, ειδικά τους γεννημένους στο ξεκίνημα του ζωδίου σας, μια νέα επαγγελματική πρόταση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Από το ζώδιο του Καρκίνου από το πρωί της Τετάρτης η Σελήνη, στρέφει την προσοχή σας στον τομέα των οικονομικών. Προσπαθήστε να βάλετε μια τάξη σε λογιστικά θέματα και γενικά μην αφήνετε σημαντικές δοσοληψίες χωρίς να τις διερευνήσετε. Σήμερα είναι και μια σούπερ παραγωγική μέρα για σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη ξεκινά το ταξίδι της στον Καρκίνο το πρωί της Τετάρτης και στρέφει την προσοχή σας στις σχέσεις σας. Μπορεί να υπάρχει κι ένα καινούριο πρόσωπο στην ζωή σας που σας κάνει κλικ ερωτικά. Όμως σε αυτή την περίπτωση θα είναι δύσκολο να βγάλετε ξεκάθαρα συμπεράσματα. Μην απογοητεύεστε όμως και δείξτε υπομονή. Τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν πολύ συντομότερα απ’ όσο πιστεύατε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στον Καρκίνο στρέφει το ενδιαφέρον σας στα καθήκοντα που έχετε στη δουλειά, τις σπουδές ή το σπίτι και μπορεί να είστε παραγωγικοί και αποτελεσματικοί. Είναι σημαντικό όμως να κάνετε κι έναν έλεγχο σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Οι θετικές όψεις της Σελήνης με τον Δία και τον Κρόνο μπορεί να φέρουν μια ενδιαφέρουσα εξέλιξη σε ένα οικονομικό ζήτημα.

ΙΧΘΥΕΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Με λίγο άγχος και ανησυχία ξεκινά η μέρα σας, καθώς στο μυαλό σας παίζουν τα θέματα που σας απασχολούν σε σχέση με τη δουλειά ή το σπίτι. Στην διάρκεια της μέρας όμως, τα πράγματα βελτιώνονται για τη διάθεση σας και μπορείτε να αναζητήσετε κάποιες ώρες χαράς και διασκέδασης.