ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 28/4

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Παρασκευή, 28 Απριλίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο του Λέοντα και συναντά τον ανάδρομο Ερμή αλλά και τον Ουρανό σε όψη τετραγώνου φέρνοντας απρόοπτα. Καθώς κάποιοι ίσως ταξιδεύουν σήμερα για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς καλό θα είναι να δοθεί μεγαλύτερη προσοχή στην επικοινωνία, στην οδήγηση και τις μετακινήσεις.

Προσπαθήστε να επιλύσετε τα προβλήματα όχι με υψηλούς τόνους αλλά με διπλωματία. Το βράδυ η Σελήνη θα προχωρήσει σε εξάγωνο με την Αφροδίτη και το βράδυ της Παρασκευής θα είναι πιο διασκεδαστικό.

ΚΡΙΟΣ

Την Παρασκευή χρειάζεται προσοχή σε ερωτικές σχέσεις και κυρίως να μην αναμείξετε οικονομικά θέματα σε προσωπικές σχέσεις. Από την άλλη, αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να έλθετε σε ρήξη με κάποιο άτομο για οικονομικούς ή επαγγελματικούς λόγους.

ΤΑΥΡΟΣ

Από τις απαιτητικές μέρες της εβδομάδας η Παρασκευή. Εσείς μπορεί να έχετε περισσότερες αντιξοότητες σε θέματα που αφορούν στο σπίτι, την οικογένεια ή μπορεί να βλέπετε μια αντίσταση στα σχέδια σας ακόμη κι από άτομα του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος. Αφήστε το χρόνο να δουλέψει υπέρ σας και μην αντιδράτε παρορμητικά και συναισθηματικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Παρασκευή είναι αρκετά απαιτητική καθώς φαίνεται ότι έχουν μαζευτεί πολλές υποχρεώσεις και εκκρεμότητες τις οποίες πρέπει να καλύψετε. Όμως μέσα σε όλα μην ξεχνάτε να φροντίζετε τον εαυτό σας, τη φυσική σας κατάσταση και υγεία για να έχετε τη ζωτικότητα και την ενέργεια να ανταποκρίνεστε στις δυσκολίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Την Παρασκευή οι όψεις της Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή και τον Ουρανό δημιουργούν ένα κλίμα έντασης γύρω σας. Οικονομικά θέματα μπορεί κάπως να σας προβληματίσουν. Ενδεχομένως να υπάρχει μια παλιότερη οικονομική ιστορία που σας κυνηγά. Από την άλλη μπορεί να νιώθετε αμφισβήτηση για κάποια ερωτική ή επαγγελματική σχέση.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη θα εξακολουθήσει την πορεία της στο ζώδιο σας, δίνοντας σας από τη μια αποφασιστικότητα κι από την άλλη, δημιουργώντας μεγαλύτερο άγχος σε θέματα δουλειάς και σχέσεων. Ίσως νιώσετε προσωρινά απογοήτευση επειδή τα πράγματα δεν κυλάνε όπως επιθυμείτε . Με το να βιάζεστε να πάρει μπροστά το πράγμα, δεν σημαίνει ότι θα συμβεί κιόλας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Οι τάσεις φυγής μεγεθύνονται και δεν είναι άσχημη ιδέα είτε να προσπαθήσετε να κάνετε μια βόλτα πιο χαλαρή, να βρείτε λίγες ώρες για να φροντίσετε τον εαυτό σας. Η Σελήνη στον Λέοντα αποκαλύπτει πιο ευαίσθητες πλευρές σας και ενδεχομένως ξύνει και κάποιες πληγές από το παρελθόν. Θέματα που σχετίζονται με τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις θα σας απασχολήσουν πιο έντονα.

ΖΥΓΟΣ

Οι όψεις της Παρασκευής μπορεί να σας προβληματίσουν λίγο σε σχέσεις με φίλους ή και με συνεργάτες. Ίσως να αισθάνεστε ότι δεν σημειώνετε την πρόοδο που θα θέλατε στις επαγγελματικές σας σχέσεις ή στους στόχους σας. Για κάποιους η αιτία του προβλήματος μπορεί να είναι και ένας οικονομικός λόγος. Καθώς σήμερα έχουμε το τετράγωνο της Σελήνης προς τον ανάδρομο Ερμή αλλά και τον Ουρανό καλό είναι να είστε ψύχραιμοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια απαιτητική και κάποιες στιγμές ζόρικη Παρασκευή απλώνεται μπροστά μας. Η Σελήνη στον Λέοντα με τις δύσκολες όψεις της δημιουργεί ευθύνες και υποχρεώσεις έναντι του σπιτιού ή της καριέρας. Η Σελήνη στον Λέοντα φέρνει πίεση σε θέματα καριέρας και μπορεί να δημιουργεί περισσότερη πίεση και ψυχολογικά. Η μέρα θα βγει πιο εύκολα αν δεν πιέζετε τα πράγματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε ιδανικές συνθήκες η Σελήνη στον Λέοντα, θα έκανε τη σημερινή μέρα να φαντάζει υπέροχη. Όμως η συνάντηση με τον ανάδρομο Ερμή και τον Ουρανό σε όψεις τετραγώνου δεν αφήνουν περιθώρια χαλάρωσης. Ενδεχομένως να έχετε αγωνία για την εξέλιξη των μελλοντικών σας σχεδίων είτε στις σπουδές είτε στη δουλειά. Ίσως επίσης έχετε πολλές ευθύνες και υποχρεώσεις μέσα στη μέρα κι όλο αυτό σας δημιουργεί μια αίσθηση ασφυξίας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Λέοντασε όλη τη διάρκεια της μέρας δημιουργώντας εντάσεις σε θέματα που αφορούν σχέσεις, οικονομικά ίσως και για κάποιους και σε θέματα υγείας. Πρόκειται για μια περαστική φάση με τον ανάδρομο Ερμή αλλά για κάποιες ώρες ειδικά προς το μεσημέρι θα είναι πιο έντονη η απογοήτευση και στο περιβάλλον σας. Οι βραδινές ώρες θα είναι πιο ευχάριστες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Παρασκευή είναι έντονη μέρα με τις όψεις που σχηματίζει η Σελήνη στον Λέοντα με τον ανάδρομο Ερμή και τον Ουρανό. Πρωτίστως προσέξτε την υγεία, αποφύγετε να κουράσετε πολύ τον οργανισμό σας, να κάνετε επικίνδυνες δραστηριότητες. Πολύ καλύτερα θα εξελιχθούν τα πράγματα από αύριο. Οι βραδινές ώρες θα είναι πιο ευχάριστες και πιθανόν να υπάρχει κι ένα ερωτικό ενδιαφέρον.

ΙΧΘΥΕΣ

Μολονότι πλησιάζουμε το τριήμερο της Πρωτομαγιάς για σας η σημερινή μέρα είναι ιδιαίτερα απαιτητική, κυρίως σε θέματα που άπτονται των επαγγελματικών σας. Μπορεί να χρειάζεται τώρα να τακτοποιήσετε τα του οίκου σας, άλλοι μπορεί να έχετε επαγγελματικές συσκέψεις ή δουλειά άλλοι μπορεί να πιέζεστε με προθεσμίες και να πρέπει να εργαστείτε πιο σκληρά. Φυσικά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και σε ό,τι σχετίζεται με την υγεία σας.