ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 25/5

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Πέμπτη, 25 Μαΐου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

H Σελήνη θα βρίσκεται όλη μέρα στο σταθερό περιβάλλον του Λέοντα (ένα ζώδιο πύρινο, ενθουσιώδες), όμως εξαιτίας των ενοχλητικών όψεων που σχηματίζει με Ερμή (τετράγωνο) και χιαστί με Κρόνο μπορεί να μας δίνει μια αίσθηση ότι δεν σημειώνεται πρόοδος σε αυτά που θέλουμε.

Προσπαθήστε να μην βιάζεστε και δοκιμάστε οτιδήποτε ηρεμεί το μυαλό και την ψυχή σας στην επιστροφή από τις καθημερινές σας ασχολίες στο σπίτι. Πρόκειται για μια νευρική εβδομάδα που χρειάζεται να είμαστε ψύχραιμοι και ευέλικτοι για να εξελίσσονται τα πράγματα θετικά.

ΚΡΙΟΣ

Μολονότι η Σελήνη στον Λέοντα είναι σε μια θέση που σας πηγαίνει, οι όψεις της δείχνουν μεγαλύτερη νευρικότητα σήμερα και πρέπει να διαλέξετε με προσοχή τα λόγια σας απέναντι σε κάποιο πρόσωπο είτε στον χώρο εργασίας είτε στο σπίτι. Σε γενικές γραμμές η καλύτερη τακτική αυτές τις μέρες είναι η αποστασιοποίηση.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα υπάρχει μια ατμόσφαιρα έντασης ή και αγωνίας για μια εξέλιξη για εσάς. Με τη Σελήνη στον Λέοντα, ενδεχομένως να σας απασχολούν διάφορα πράγματα που γίνονται είτε στο χώρο εργασίας είτε στο χώρο του σπιτιού. Προσπαθήστε να διοχετεύσετε την ενέργεια σας σε κάτι παραγωγικό.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Καθώς και σήμερα είναι από αυτές τις μέρες που το μυαλό σας τρέχει, προσπαθήστε να μην κάνετε πράγματα που επιτείνουν το άγχος σας. Από την άλλη μπορεί όλη αυτή η νοητική ενεργοποίηση να σας φέρει μια πολύ ωραία ιδέα για ένα πρόβλημα που σας απασχολεί. Εννοείται και σήμερα προσοχή στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι όψεις που δημιουργεί η Σελήνη από τον Λέοντα στη διάρκεια της ημέρας δημιουργούν ένα πιο νευρικό πλαίσιο. Αν εστιάσετε σε αυτά που έχετε να κάνετε και συγκεντρωθείτε στις προτεραιότητες σας ίσως το πλαίσιο να είναι και αποτελεσματικό. Το μόνο που πρέπει να αποφύγετε είναι τα παρορμητικά έξοδα.

ΛΕΩΝ

Δυναμική για το ζώδιο σας η σημερινή μέρα με τη Σελήνη στο ζώδιό σας αλλά και άκρως νευρική. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή μπορεί να δείξει τάση για παρεξηγήσεις και ασυνεννοησία στον χώρο εργασίας. Πιθανόν να υπάρξουν και περιορισμοί. Από την άλλη οι σημερινές όψεις σας καλούν να σκεφτείτε τους στόχους και τα όνειρα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Είναι πιθανόν σήμερα από την μια να υπάρχει μια κινητικότητα σε θέματα που λειτουργούν μυστικά ή ίσως σας απευθύνονται άτομα στο χώρο εργασίας προκειμένου κάτι να σας αποκαλύψουν σε σχέση με άλλους. Από την άλλη ενδέχεται να έρχονται σε σας άτομα για να τους δώσετε συμβουλές. Προσπαθήστε να μείνετε γενικά αποστασιοποιημένοι και στις δύο περιπτώσεις.

ΖΥΓΟΣ

Με τη Σελήνη στον Λέοντα και τις πολλές και ποικίλες ενοχλητικές της όψεις είναι η κατάλληλη μέρα να βάλετε σε προτεραιότητα τους δικούς σας στόχους. Πότε νιώσατε έστω για μια ώρα ξένοιαστοι; Αυτός πρέπει να είναι ένας στόχος για σήμερα έστω και το βράδυ. Μιλήστε με φίλους και κοιτάξτε πως θα περάσετε κάπως διασκεδαστικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Άλλη μια μέρα που η πίεση στη δουλειά μπορεί να σας ταλαιπωρήσει περισσότερο. Από την άλλη ίσως πρέπει να δείτε πώς εκλαμβάνουν την παρουσία και τη δουλειά σας και οι συνεργάτες σας. Δεν είναι κακό να έχετε εικόνα της απήχησης που έχει η δουλειά σας ώστε να βελτιώσετε ό,τι μπορεί να μην πηγαίνει όπως το θέλετε. Σήμερα επίσης επειδή τα απρόοπτα καραδοκούν καλά θα κάνετε να είστε λίγο πιο ευέλικτοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μολονότι η Σελήνη στον Λέοντα, είναι θετική για το ζώδιο σας οι ενοχλητικές όψεις που σχηματίζει μπορεί να σας κάνουν να νιώθετε αγανάκτηση ειδικά για κάποιο πρόσωπο που μπορεί να εργάζεστε μαζί. Ίσως πρέπει να εκφράσετε τα παράπονα σας με τρόπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το πλαίσιο που πρέπει να κινηθείτε σήμερα είναι κάπως απρόβλεπτο και κάποιες φορές ιδιαίτερα νευρικό. Δεν είναι απίθανο δε σήμερα να υπάρχει κάποια αποκάλυψη για μια σχέση. Πιθανώς να νιώθετε κι εσείς ότι κάπου έχετε φταίξει. Οι επόμενες μέρες θα είναι πιο βοηθητικές για να επιλύσετε κάποια ζητήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πολλά μπορεί να συμβαίνουν σήμερα απαιτώντας την προσοχή σας είτε στο χώρο της δουλειάς είτε στο σπίτι σας. Και μολονότι είστε πολύ ικανοί να τα φέρετε εις πέρας, σήμερα είναι από τις μέρες που είναι πιθανόν κάτι να σας ξεφύγει ή να μην προλάβετε. Προσπαθήστε να είστε ευέλικτοι στο πρόγραμμα σας χωρίς άγχος και πανικό.

ΙΧΘΥΕΣ

Άλλη μια μέρα που μπορεί η δουλειά να σας φαντάζει βουνό είτε γιατί δεν έχετε την απαιτούμενη ενέργεια να την κάνετε είτε γιατί σας αποσυντονίζουν διάφορα πράγματα. Καλά θα κάνετε να βρείτε μια διέξοδο σε λίγη άσκηση έστω λίγο περπάτημα κάτι που να διώξει με φυσικό τρόπο την νευρικότητα και την ένταση από το σώμα σας.