ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 23/8

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τετάρτη, 23 Αυγούστου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Σήμερα έχουμε αλλαγή ζωδίου για τον Ήλιο που προχωρά στην Παρθένο σημαίνοντας την έναρξη των γενεθλίων του ζωδίου. Σας περιμένει μια έντονη γενέθλια χρονιά σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Η Σελήνη παραμένει στον Σκορπιό και η κύρια όψη της είναι η αντίθεση με τον Ουρανό που μας υπενθυμίζει ότι δεν μπορούμε να έχουμε τον έλεγχο σε όλα στη ζωή μας.

Από σήμερα επίσης ο Ερμής γυρίζει σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία στο ζώδιο της Παρθένου, δημιουργώντας όλα τα γνωστά παρατράγουδα που σχετίζονται με αυτή, τόσο στην επικοινωνία όσο και στις μετακινήσεις μας. Πολλές φορές η ανάδρομη πορεία του Ερμή σχετίζεται και με ακραίες αλλαγές στις καιρικές συνθήκες ή διάφορα άλλα απρόοπτα.

ΚΡΙΟΣ

Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στην Παρθένο ξεκινά από σήμερα και μέχρι τις 15/09 θα βρίσκεται μέσα στον τομέα της υγείας και της εργασίας. Για καλό και για κακό, ας είστε πιο προσεκτικοί με τους κανόνες υγιεινής στους χώρους που δραστηριοποιείστε καθημερινά, κι αν έχετε καιρό να ελέγξετε τα επίπεδα της υγείας σας μην το καθυστερείτε.

ΤΑΥΡΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Επίσημα από σήμερα ο Ερμής γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στο ζώδιο της Παρθένου. Θέματα που σχετίζονται με την ερωτική σας ζωή μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο, καθώς δεν είναι απίθανο να προκύψει και μια επιστροφή από το παρελθόν. Βέβαια αν κάτι σας προβληματίζει δεν υπάρχει λόγος να σκεφτείτε μια επανένωση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επίσημα από σήμερα ο κυβερνήτης σας Ερμής γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στην Παρθένο και στρέφει την προσοχή σας στα θέματα της οικογένειας, του σπιτιού ίσως και ενός ακινήτου. Καλώς ή κακώς θα πρέπει να προσέχετε τις λεπτομέρειες σε όλα, να είστε προνοητικοί αλλά και υπομονετικοί, όταν τα πράγματα δεν γίνονται τη στιγμή που τα θέλετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ερμής γυρίζει σήμερα φαινομενικά ανάδρομος στην Παρθένο και για σας φαίνεται ότι μπορεί να είναι μεγαλύτερο το μπέρδεμα, καθώς το ζώδιο της Παρθένου κυβερνά τον τομέα της επικοινωνίας και των μετακινήσεων. Προσέξτε λοιπόν από σήμερα και μέχρι τις 15/09 που θα παραμείνει σε αυτό τον τομέα τι λέτε, πως το λέτε και σε ποιους το λέτε.

ΛΕΩΝ

Φαινομενικά ανάδρομος κι επίσημα από σήμερα ο Ερμής μέσα στον τομέα των οικονομικών στο ωροσκόπιο σας. Μέχρι τις 15/09 που θα παραμείνει σε αυτή τη φάση θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με τις λεπτομέρειες στις οικονομικές σας δοσοληψίες, στις πιστωτικές σας κάρτες, σε λογαριασμούς που έρχονται φουσκωμένοι και γενικώς σε ό,τι δεν σας φαίνεται ή δεν σας ακούγεται σωστά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Στο ζώδιο σας, από σήμερα γυρίζει και επίσημα ανάδρομος ο Ερμής και οι επόμενες ημέρες μέχρι τις 15/09, μπορεί να είναι αρκετά «περιπετειώδεις», αν δεν προσέξετε κι εσείς κάποια πράγματα. Καταρχάς οφείλετε να σκέφτεστε διπλά και τριπλά πριν πείτε ή γράψετε κάτι που ενδέχεται να παρερμηνευθεί. Μη θεωρείτε τίποτε δεδομένο αυτή την περίοδο.

ΖΥΓΟΣ

Από σήμερα και επίσημα ανάδρομος Ερμής στην Παρθένο και θα χρειαστεί να οπλιστείτε με υπομονή, επιμονή και πολλή ευελιξία στην καθημερινότητα σας για να ανταπεξέλθετε στις μικροαναποδιές και τα μπερδέματα. Ο ανάδρομος Ερμής σε αυτό το ζώδιο δείχνει και μια τάση εσωστρέφειας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα γυρίζει επίσημα σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία ο Ερμής στην Παρθένο, μέσα στον τομέα των στόχων, των ομάδων των οποίων είστε μέλος και των συνεργατών. Όπως καταλαβαίνετε από δω και κάτω και κυρίως μέχρι τις 15/09, θα χρειαστεί μεγαλύτερη προσπάθεια εκ μέρους σας προκειμένου να είναι όλοι ευχαριστημένοι και να γίνεται και η δουλειά σας όπως θέλετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Από σήμερα κι επίσημα ανάδρομος Ερμής στην Παρθένο και φαίνεται σαν κάποιος να πατάει φρένο στις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν θα σημειώσετε πρόοδο γενικά, απλώς για κάποιο λόγο το σύμπαν σας δίνει λίγο χρόνο να σκεφτείτε ίσως περισσότερο τι θέλετε να γίνει και πως θα το καταφέρετε. Μην το βάζετε κάτω και μην απογοητεύεστε. Είναι κάτι εντελώς προσωρινό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Από σήμερα ο Ερμής γυρίζει και επίσημα φαινομενικά ανάδρομος κι όλα θα αρχίσουν να δείχνουν κάποια σημάδια περίεργης στασιμότητας τις επόμενες ημέρες. Μην το βάζετε κάτω όμως και μην απογοητεύεστε γιατί είναι μια πολύ προσωρινή αίσθηση. Προσέξτε όμως αρκετά στον τομέα της επικοινωνίας ή των επαφών με κόσμο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σίγουρα έχετε ακούσει την έκφραση «ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες» κι αν υπάρχει μια αλήθεια γι’ αυτή τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στην Παρθένο, είναι ότι θα σας ταλαιπωρήσει μόνο αν δεν προσέξετε τις λεπτομέρειες. Μάλιστα ακριβώς επειδή βρίσκεται και σε ένα μυστικό και ψυχολογικό οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου, κάποιες φορές θα πρέπει να υποπτεύεστε τι δεν πάει καλά.

ΙΧΘΥΕΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Ο Ερμής, γυρίζει επίσημα σήμερα σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία και σας επιτρέπει να κάνετε τις αναθεωρήσεις σας τόσο στις σχέσεις όσο και στις συνεργασίες σας. Μέχρι τις 15/09 που θα παραμείνει ανάδρομος στο ζώδιο της Παρθένου ενδεχομένως να ανακαλύψετε ανισορροπίες, αδυναμίες ή προβλήματα σε μια σημαντική σας σχέση. Πριν όμως αποφασίσετε μια σύγκρουση προσπαθήστε να κερδίσετε χρόνο.