ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 23/12

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Την Παρασκευή πραγματοποιείται η τελευταία Νέα Σελήνη της χρονιάς στον Αιγόκερω που μας ωθεί να σκεφτούμε μακροπρόθεσμα τι αλλαγές θέλουμε να υιοθετήσουμε τη νέα χρονιά. Δεν είναι η πιο χαλαρή Νέα Σελήνη καθώς το μυαλό των περισσοτέρων θα βρίσκεται στις επαγγελματικές τους προοπτικές, τα σχέδια και τις προετοιμασίες για τον εορτασμό των Χριστουγέννων.

Το ζώδιο του Αιγόκερου παραπέμπει σε όλα τα πρακτικά θέματα και τις φιλοδοξίες μας. Και μολονότι το φεγγάρι δεν είναι ορατό στον ουρανό, μπορεί σε κάποιους να είναι ορατή η επιρροή του στην ψυχολογία τους ήδη και κυρίως οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι.

ΚΡΙΟΣ

Η τελευταία Νέα Σελήνη του 2022 πραγματοποιείται στον τομέα της καριέρας και για τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο κυρίως μπορεί να φέρει ξαφνικές ευκαιρίες σε επαγγελματικό επίπεδο. Δεν χρειάζεται να βιαστείτε, καλύτερα να είστε καλά οργανωμένοι και να δράσετε με στρατηγική. Ο Ερμής που βρίσκεται στον ίδιο τομέα της καριέρας θα γυρίσει ανάδρομος από την άλλη εβδομάδα θα σας δώσει τον απαραίτητο χρόνο για να ξαναδείτε τα πλάνα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η κύρια επιρροή της Παρασκευής είναι η νέα Σελήνη στον Αιγόκερω κι αν δεν έχετε καταφέρει να φύγετε για ένα ταξίδι, θα νιώθετε την ανάγκη αλλαγής παραστάσεων έντονα. Το μυαλό σας χρειάζεται κάτι για να ενθουσιαστεί. Πολλές φορές το να δούμε κάτι νέο, να δοκιμάσουμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό μπορεί να βοηθήσει να φτιάξει η διάθεση μας ακόμη κι αν δεν μπορούμε να υλοποιήσουμε το όνειρο για ένα ταξίδι.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η τελευταία Νέα Σελήνη της χρονιάς πραγματοποιείται στον 8ο οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου που ενεργοποιεί δυο τομείς, αυτόν της συναισθηματικής εγγύτητας και του ερωτισμού και σε ένα άλλο επίπεδο τον τομέα της οικονομικής ασφάλειας. Είναι μία εσωτερική επιρροή κα θα έχετε ανάγκη τους πολύ δικούς σας ανθρώπους, συγγενείς και φίλους, παρά να ξοδέψετε όλη την ενέργεια σας σε άσχετες παρέες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Παρασκευή φέρνει την τελευταία Νέα Σελήνη του 2022 μέσα στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών, μια νέα Σελήνη που σας φέρνει σε επαφή με άτομα που έχουν διαφορετικό τρόπο σκέψης και σας εξιτάρει η παρέα μαζί τους. Για κάποιους από σας μπορεί να υπάρχει κι ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον αυτές τις μέρες. Αυτό το φεγγάρι σας προσκαλεί να γράψετε ένα νέο κεφάλαιο στις σχέσεις σας. Το να είστε αποδεκτοί από τους άλλους, ενώ δεν περνάτε καλά εσείς, δεν θα σας οδηγήσει εκεί που θέλετε.

ΛΕΩΝ

Η σημερινή μέρα σας καλεί να βάλετε σε προτεραιότητα τον εαυτό σας. Την ανάγκη για αποφάσεις που επηρεάζουν θετικά τόσο την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση όσο και τη δουλειά υπερτονίζει η τελευταία Νέα Σελήνη της χρονιάς. Θέστε τους στόχους σας για μια καλύτερη καθημερινότητα, πρόληψη σε θέματα υγείας, πιο ποιοτική διατροφή και άσκηση. Για τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο μπορεί να υπάρχουν και κάποιες αλλαγές στη δουλειά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Σήμερα θα ψάξετε να βρείτε διεξόδους που μπορεί να σας προσφέρουν πρωτόγνωρες συγκινήσεις. Η μέρα έχει κι ένα ερωτικό ενδιαφέρον, κυρίως σε νέες γνωριμίες. Η Νέα Σελήνη σάς καλεί να απαντήσετε: Πώς θα θέλατε να εξελιχτεί η προσωπική σας ζωή τη νέα χρονιά; Ποιος θα θέλατε να είναι στο πλευρό σας; Οι γεννημένοι στο ξεκίνημα του πρώτου δεκαήμερου μπορεί να έχετε ευχάριστες εκπλήξεις στις επόμενες 15 μέρες με αυτή τη δυνατή Νέα Σελήνη.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα θα είστε αρκετά πιο σπιτόγατοι και θα θέλετε να περάσετε μια μέρα χαλαρή σε στενό κύκλο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η τάση να μην κουράζεστε, να χαλαρώνετε θα είναι έντονη με την τελευταία Νέα Σελήνη της χρονιάς στον Αιγόκερω στον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού. Κάποιοι μπορεί να σκέφτεστε πώς θα βελτιώσετε τον υπάρχοντα χώρο στη νέα χρονιά ή ακόμη και την περίπτωση μιας αλλαγής σπιτιού και μιας μετακόμισης, όμως δεν χρειάζεται να βιαστείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Παρασκευή σάς ανοίγει την όρεξη να αλλάξετε παραστάσεις, να πάτε μια εκδρομή, να βγείτε λίγο από το σπίτι να δείτε κάτι διαφορετικό ή να μιλήσετε με άτομα που έχουν κάτι διαφορετικό να σας πουν. Η σημερινή Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω συνάδει με την επιθυμία να κάνετε γνωριμίες και επαφές. Από την άλλη σάς καλεί να οργανώσετε καλύτερα την καθημερινότητα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Παρασκευή σάς προσγειώνει κάπως στις υποχρεώσεις που έχετε σε θέματα επαγγελματικά και πρακτικά για τις ανάγκες του σπιτιού και της προετοιμασίας των Χριστουγέννων. Σήμερα σχηματίζεται η τελευταία Νέα Σελήνη της χρονιάς στον φιλόδοξο Αιγόκερω. Είναι η στιγμή να σκεφτείτε καλύτερα πώς θα φτιάξετε σταθερές βάσεις για το μέλλον σας σε επίπεδο επαγγελματικό και οικονομικό. Αν είστε γεννημένοι-ες στο ξεκίνημα του πρώτου δεκαήμερου ενδέχεται μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο να έχετε κάποια πρόταση ή ένα νέο ξεκίνημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τη νέα Σελήνη στο ζώδιο σας είναι πιθανό να αναζητάτε νέες εμπειρίες. Για τους γεννημένους αυτές τις μέρες θα μπορούσε μέσα στο επόμενο διάστημα να προκύψει μια ευχάριστη γνωριμία. Η τελευταία Νέα Σελήνη του 2022 σάς ενθαρρύνει να θέσετε τους καινούριους σας στόχους. Πρέπει κάθε βήμα σας να είναι καλά οργανωμένο. Μη ξεχνάτε ότι από την επόμενη εβδομάδα ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος στο ζώδιο σας και μπορεί να υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις ή και αναβολές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σάς καλεί να χαρείτε και κάποιες ώρες πιο μοναχικά, που θα μπορείτε να κάνετε τον απολογισμό σας για τη χρονιά που φεύγει και τα πλάνα σας για τη χρονιά που έρχεται. Η τελευταία Νέα Σελήνη του 2022 σχηματίζεται μέσα σε ένα πιο μοναχικό και εσωστρεφές κομμάτι του ωροσκοπίου σας. Από την άλλη μπορεί να σας προβληματίζουν διάφορα πράγματα είτε σε επίπεδο δουλειάς είτε ακόμη και υγείας και φυσικής κατάστασης.

ΙΧΘΥΕΣ

Η γιορτή και τα σχέδια για καλοπέραση ξεκινούν. Μια βόλτα για να αλλάξετε παραστάσεις θα σας έκανε καλό και θα έφτιαχνε ακόμη περισσότερο τη διάθεση σας. Σήμερα έρχεται και η τελευταία Νέα Σελήνη του 2022 στον τομέα των στόχων, των φίλων, των ομοϊδεατών, των συνεργατών, της συμμετοχής σας στα κοινά και τις ομάδες που έχετε κοινούς στόχους και οράματα. Είναι η κατάλληλη Νέα Σελήνη για να θέσετε τους μακροπρόθεσμους στόχους σας.