ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 23/11

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη μέχρι τις 22:17 εξακολουθεί να βρίσκεται στον Σκορπιό κι έπειτα περνά στον Τοξότη. Τα ξημερώματα θα σχηματίσει απαιτητικές όψεις με Ουρανό και Κρόνο ενεργοποιώντας την τελευταία έκλειψη αλλά κατά τη διάρκεια της μέρας θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και τον Δία και εξάγωνο με τον Πλούτωνα βοηθώντας να φέρουμε τις υποχρεώσεις εις πέρας.

Δεν είναι μία χαλαρή μέρα αλλά θα είμαστε πιο αποτελεσματικοί και παραγωγικοί. Υπάρχει ένα πλαίσιο έντασης σήμερα που αφορά κυρίως τα σταθερά ζώδια του Ταύρου, του Σκορπιού, του Λέοντα και του Υδροχόου.

ΚΡΙΟΣ

Απαιτητική η σημερινή μέρα κατά την οποία θα είστε παραγωγικοί με ό,τι ασχοληθείτε. Τα οικονομικά εξακολουθούν να είναι πονοκέφαλος αλλά αν υπάρχουν θέματα οικονομικών που σχετίζονται με την οικογένεια ή κάποιο ακίνητο ίσως σημειωθεί πρόοδος. Αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο μπορεί να έχετε μεγαλύτερη εσωτερική ένταση.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη σας δημιουργεί μεγαλύτερη ένταση και αφορμή μπορεί να είναι μια προσωπική σχέση ερωτική ή επαγγελματική. Μπορεί να νιώθετε ότι οι άλλοι είναι πολύ απαιτητικοί από σας ενώ δεν ανταποκρίνονται με τον ίδιο τρόπο όταν εσείς ζητάτε κάτι από εκείνους. Σίγουρα θα χρειαστεί να είστε ιδιαίτερα προνοητικοί, ψύχραιμοι αλλά και υπομονετικοί σε θέματα σχέσεων.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη παραμένει στον Σκορπιό κι εσάς σας απασχολούν ζητήματα των επαγγελματικών , της υγείας και της καθημερινότητας. Έχετε επωμιστεί πολλές ευθύνες και η πίεση που νιώθετε γίνεται μέρα με την μέρα και πιο έντονη. Η συμβουλή μου είναι να αξιοποιήσετε την Τετάρτη παραγωγικά είτε κάνοντας κάποιες κοπιαστικές δουλειές είτε ακόμη να ξεδώσετε την ένταση της ημέρας με γυμναστική.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Άνετη θα είναι η Τετάρτη με τη Σελήνη στον Σκορπιό μέχρι τις 22:17 το βράδυ που θα περάσει στον Τοξότη. Θέματα παιδιών, μπορεί να σας απασχολήσουν περισσότερο ή μπορεί να χρειαστεί να μεριμνήσετε γι’ αυτά. Ίσως ακόμα σας απασχολήσει μια ερωτική σχέση αλλά προσέξτε γιατί είστε επιρρεπείς σε χειρισμούς και συναισθηματικούς εκβιασμούς.

ΛΕΩΝ

Θέματα οικογένειας ή σπιτιού ή και τα προσωπικά σας θα σας απασχολήσουν κατά κύριο λόγο σήμερα. Κάποιοι μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη ανασφάλεια ή αγωνία για τις εξελίξεις σε ένα θέμα που αφορά ένα ακίνητο ή ένα μέλος της οικογένειας σας. Ακόμη μπορεί να υπάρχει τεταμένη ατμόσφαιρα στο σπίτι ή σε μια σχέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Μέχρι το βράδυ, εκμεταλλευτείτε την πιο ήπια επιρροή της Σελήνης από τον Σκορπιό, ώστε να βγάλετε εις πέρας τις υποχρεώσεις σας. Είναι σημαντική μέρα και για σοβαρές συζητήσεις, επικοινωνία, διαπραγματεύσεις. Από το απόγευμα κι έπειτα καθώς θα αρχίσουν να περιπλέκονται τα πράγματα και σε μια συζήτηση με ένα συνεργάτη ή με ένα φίλο να σας βγουν ένταση και νεύρα. Προσπαθήστε να καλμάρετε.

ΖΥΓΟΣ

Η μέρα προσφέρεται για να οργανώσετε το πρόγραμμα σας, να δείτε τα διαδικαστικά και πρακτικά θέματα της δουλειάς ή του σπιτιού αλλά και να βάλετε σε μια τάξη οικονομικά ζητήματα. Ίσως καταλαγιάσουν κάποιες ίσως ανασφάλειες που είχατε σχετικά με ένα επαγγελματικό θέμα αλλά η αίσθηση του ανικανοποίητου είναι το κυρίαρχο συναίσθημα σχεδόν όλου του μήνα. Το βράδυ θα είναι πιο ήπιο με την είσοδο της Σελήνης στον Τοξότη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιο σας κάνει προτεραιότητα τις δικές σας προσωπικές υποθέσεις. Μόνο που σήμερα σας βαραίνουν και οι υποχρεώσεις που έχετε απέναντι και στους άλλους. Σε κάθε περίπτωση είναι μια ιδιαίτερα παραγωγική μέρα με ευκαιρίες να είστε δημιουργικοί αλλά και συγκεντρωμένοι. Πολύ θετική μέρα αν θέλετε να ξεκινήσετε κάτι με ενέργεια. Αποφύγετε τις εντάσεις σε μια σχέση καθώς μπορεί να μην καταφέρετε εύκολα να αυτοκυριαρχηθείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα μπορεί να σας βαραίνουν κάποια οικονομικά ζητήματα ή και θέματα υγείας. Από την άλλη μπορεί να απορροφά την ενέργεια σας ένα σημαντικό επαγγελματικό έργο. Αν ξεπεράσετε την αρχική δυσθυμία και συγκεντρωθείτε σε αυτά που θέλετε να κάνετε θα δείτε ότι η Τετάρτη είναι μια ιδιαίτερα παραγωγική μέρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Από τις θετικές μέρες της εβδομάδας για σας τους Αιγόκερους η σημερινή. Μέχρι το τέλος της, η μέρα είναι ιδιαίτερα παραγωγική και μπορείτε να βγάλετε ένα μεγάλο όγκο δουλειάς. Νιώθετε ακόμα ότι έχετε και υποστηρικτές που σας βοηθούν να ολοκληρώσετε τους ημερήσιους στόχους σας. Από την άλλη μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη ένταση σε μια σχέση είτε με ένα φίλο είτε συνεργάτη αλλά το πιθανότερο είναι πως θα είναι παροδική.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κουραστική η μέρα στο σύνολο της καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό μέχρι τις 22:17 το βράδυ. Οι υποχρεώσεις απέναντι στη δουλειά, κάποια σχέδια για την εξέλιξη της καριέρας σας, οι υποχρεώσεις της οικογένειας ή θέματα που σχετίζονται με ένα ακίνητο δεν σας αφήνουν να χαλαρώσετε. Προσπαθήστε να μην φορτώσετε ιδιαίτερα το πρόγραμμα σας σήμερα και μη βάζετε πολύ σημαντικές υποχρεώσεις τις βραδινές ώρες.

ΙΧΘΥΕΣ

Η σημερινή μέρα είναι άνετη για σας μέχρι αργά το βράδυ, που η Σελήνη θα βρίσκεται στον φιλικό σας Σκορπιό. Με λιγότερο άγχος και κόπο, μπορείτε να ανταποκριθείτε στις όποιες υποχρεώσεις σας αλλά και να χαρείτε και κάποιες δραστηριότητες που σας διασκεδάζουν. Σήμερα θα είστε πιο συγκεντρωμένοι στους στόχους σας, θα έχετε βοήθειες από τους δικούς σας ανθρώπους και θα σημειώσετε πρόοδο προς την επίλυση θεμάτων που σας απασχολούν.