ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 22/9

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η μέρα ξεκινά με το ωραίο τρίγωνο της Σελήνης από τον Τοξότη με την Αφροδίτη από τον Λέοντα, που δημιουργεί τις προϋποθέσεις για πιο ευχάριστες επαφές στο ξεκίνημα της μέρας. Τις απογευματινές ώρες το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα και ακολούθως το βράδυ με τον Ήλιο, μπορεί να οδηγήσουν σε παρεξηγήσεις.

Στις 22:32 η Σελήνη θα βγει σε φάση κενής πορείας για λίγο μέχρι τις 23:20 που θα περάσει στο ζώδιο του Αιγόκερω και θα βοηθήσει να ξεπεράσουμε τις όποιες αστάθειες και να έχουμε ένα πιο άνετο βράδυ. Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες τα ζώδια που θα έχουν πιο έντονη πίεση σήμερα.

ΚΡΙΟΣ

Το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη κάνει το ξεκίνημα της μέρας ιδιαίτερα ευχάριστο για τις επαφές σας και για όσα έχετε προγραμματίσει. Όμως από το μεσημέρι κι έπειτα μπορεί να σας πιάνει άγχος για όσα έρχονται αυτό το φθινόπωρο. Μην φτιάχνετε σενάρια καταστροφής και καταστρέφετε έτσι τη διάθεση σας.

ΤΑΥΡΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Θέματα εμπιστοσύνης εγείρονται σήμερα καθώς μπορεί άτομα από το παρελθόν που πιθανώς σας είχαν πληγώσει με τη συμπεριφορά τους να επανακάμπτουν στη ζωή σας και να περιμένουν να έχετε απέναντι τους την ίδια θετική συμπεριφορά που είχατε και παλιά. Από το βράδυ μπορεί να υπάρχει μια θετική εξέλιξη σε ένα οικονομικό ζήτημα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μέρα ξεκινά με μια αρμονική όψη ανάμεσα στη Σελήνη στον Τοξότη και την Αφροδίτη στον Λέοντα κι έτσι η διάθεσή σας θα είναι ευχάριστη τις πρωινές ώρες. Όμως μέσα σε αυτό το κλίμα προσέξτε λίγο τη συμπεριφορά σας. Δεν είναι ανάγκη να ωραιοποιείτε καταστάσεις ούτε φυσικά να αποκρύπτετε την αλήθεια. Είναι καλύτερα να είστε ειλικρινείς κι ας δυσαρεστηθούν κάποιοι τώρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η μέρα ξεκινά με πιο θετικό κλίμα κυρίως σε θέματα που αφορούν στα επαγγελματικά αλλά οι απαιτητικές όψεις της Σελήνης από τον Τοξότη με τον ‘Ηλιο και τον Ποσειδώνα μπορεί να σας δημιουργήσουν προβλήματα είτε στις μετακινήσεις σας είτε με το μεταφορικό μέσο που ταξιδεύετε. Μπορεί να υπάρχουν καθυστερήσεις ή εκνευρισμός και ταλαιπωρία.

ΛΕΩΝ

Η μέρα ξεκινά με την ευχάριστη όψη της Σελήνης με την Αφροδίτη που φτιάχνει τη διάθεση σας. Βέβαια κάποια θέματα οικονομικά μπορεί να σας ταλαιπωρήσουν προς το απόγευμα αλλά δεν είναι ανάγκη να θεωρείτε απαραίτητα ότι θα ισχύσει ένα αρνητικό σενάριο. Αντί να ανησυχείτε και να σας πιάνει αγωνία για το μέλλον τηλεφωνήστε σε ένα φίλο και κανονίστε μια συνάντηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Με τη Σελήνη στον Τοξότη θέματα που αφορούν στην οικογένεια ή το σπίτι θα είναι προτεραιότητα. Αν δεν είστε κοντά με την οικογένεια σας μπορεί να είναι άτομα που συμβιώνετε μαζί τους, ένα πολύ στενός φίλος που τον θεωρείτε οικογένεια πια ή μπορεί ακόμη να είναι το ίδιο το ακίνητο που μπορεί να σας απασχολεί. Τις μεσημεριανές ώρες μπορεί να νιώσετε πίεση και άγχος.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη παραμένει στον Τοξότη κάνοντας πιο εξωστρεφή τη διάθεσή σας ενώ θα προτιμήσετε να συναναστραφείτε με άτομα που σας ενθουσιάζουν κι έχουν πιο θετική στάση απέναντι στη ζωή. Η μέρα ξεκινά με το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη κι έτσι οι επαφές σας μπορεί να είναι ιδιαίτερα ευχάριστες. Στην πορεία της μέρας μπορεί το άγχος σας να αυξηθεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η μέρα ξεκινά με πιο ευχάριστη διάθεση και οι πρωινές ώρες αν μη τι άλλο θα είναι πιο διασκεδαστικές και ανάλαφρες. Το απόγευμα μπορεί να σας αγχώσουν θέματα που σχετίζονται είτε με φίλους ή συνεργάτες είτε ακόμη και με τα παιδιά σας αν είστε γονείς. Πιθανώς να έχετε κάποιες υποχρεώσεις απέναντι τους ειδικά αν είναι σε φάση σπουδών.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να κινείται στο ζώδιο σας στο μεγαλύτερο μέρος της μέρας και οι πρωινές ώρες με τη θετική της όψη προς την Αφροδίτη κυλούν πιο ευχάριστα. Ενδεχομένως να υπάρχει μεγαλύτερο άγχος προς το απόγευμα ή πίεση από θέματα που σχετίζονται με τη δουλειά ή τις υποχρεώσεις σας στο σπίτι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Κάποια προβλήματα σε σχέση το μέλλον της καριέρας ή των σπουδών σας μπορεί να νιώθετε ότι δεν λύνονται ή ότι δεν υπάρχουν οι εξελίξεις που επιθυμείτε τουλάχιστον σε αυτή τη φάση αλλά το να σκέφτεστε συνέχεια και να υπεραναλύετε στο μυαλό σας τα ίδια και τα ίδια θέματα δεν τα επιλύετε, απλά σας κάνουν να αγχώνεστε περισσότερο. Το βράδυ θα είναι πιο άνετο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ενώ οι πρωινές ώρες είναι αρκετά πιο ευχάριστες στη πορεία της ημέρας οι απαιτητικές όψεις της Σελήνης με τον Ήλιο και τον Ποσειδώνα μπορεί να σας βρουν να μη συμφωνείτε με κάποιον στο χώρο της δουλειάς ή να αμφισβητείτε τον εαυτό σας. Σε αυτές τις στιγμές το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να απευθυνθείτε σε κάποιον πιο κοντά σας και να συζητήσετε μια κατάσταση.

ΙΧΘΥΕΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Αν και μπορεί η διάθεση σας το πρωί να είναι πιο ευχάριστη, φαίνεται ότι στην πορεία της μέρας δύσκολα θα γλιτώσετε τον εκνευρισμό ή τη σύγχυση και θα πρέπει να καταβάλετε μεγάλη προσπάθεια για να παραμείνετε ήρεμοι και συγκεντρωμένοι. Βλέπετε η Σελήνη από τον τομέα της καριέρας σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο σας συμβάλλοντας στο να μην μπορείτε να ηρεμήσετε.