ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 21/12

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου, το χειμερινό ηλιοστάσιο και παράλληλα η μέρα που ο Ήλιος περνά στον Αιγόκερω έφτασε. Το ζώδιο του Αιγόκερου που κυβερνά ο Κρόνος φέρνει πάντα τη γιορτή των Χριστουγέννων αλλά και στην αρχαιότητα την ίδια περίοδο γιορτάζονταν τα Σατουρνάλια προς τιμήν του θεού Σατούρνου, ο οποίος ταυτίζεται με τον Ελληνικό θεό Κρόνο.

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη σχηματίζοντας ένα τρίγωνο με τον νεοφερμένο Δία στον Κριό τις πρωινές ώρες κι αυτές να επιλέξετε αν θέλετε να έχετε κάποιο θετικό αποτέλεσμα στις ενέργειες σας.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στον φιλικό σας Τοξότη ξυπνά μέσα σας τον «ιό» της περιπέτειας. Καθώς σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία στο ζώδιο σας, σάς κάνει σχεδόν ασταμάτητους στο να ψάξετε να βρείτε τι καινούριο θα σας συναρπάσει. Η μέρα προσφέρεται για επαφές με τους άλλους, εξόδους, φλερτ και βόλτες τις βραδινές ώρες. Εκμεταλλευτείτε την είναι από τις πιο θετικές της εβδομάδας. Η είσοδος του Ήλιου στον Αιγόκερω στρέφει την προσοχή σας στα θέματα της καριέρας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ίσως νιώθετε έναν συναισθηματικό αναβρασμό. Μπορεί να βγουν στην επιφάνεια ζήλιες σε μια ερωτική σχέση ή να προκύψει θέμα εμπιστοσύνης με ένα φίλο-η ή συνεργάτη. Καλά θα κάνετε να αποφύγετε την επικριτική διάθεση και να ακούσετε την άλλη πλευρά. Μια ξαφνική αλλαγή στα πλάνα σας είναι μέσα στα σενάρια της μέρας το απόγευμα. Ακόμη σήμερα θα ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα των οικονομικών.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Οι σχέσεις θέλουν φροντίδα και χρόνο για να μπορέσουν να αναπτυχθούν. Με τη Σελήνη απέναντι σας στον Τοξότη, σε όλη την αφιερώστε τον χρόνο και την ενέργεια σας σ’ αυτές. Προσπαθήστε να βάλετε σε προτεραιότητα τις βασικές υποχρεώσεις, ώστε να διαθέσετε το υπόλοιπο του χρόνου στο ταίρι σας, στους φίλους σας αλλά και στο να περάσετε καλά. Η είσοδος του Ήλιου στον Αιγόκερω δίνει έμφαση στη συναισθηματική σας ζωή αλλά και στα οικονομικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη Σελήνη στον Τοξότη σε όλη τη διάρκεια της μέρας αξιοποιήστε τον χρόνο σας για να φροντίσετε τη φυσική σας κατάσταση. Αν είστε γεννημένοι τις πρώτες ημέρες μπορεί να προκύψει στη μέρα σας κάποια ξαφνική είδηση ή μπορεί να έχετε μια ευχάριστη εξέλιξη σε θέματα καριέρας. Η είσοδος του Ήλιου στον Αιγόκερω θα δώσει ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στις σχέσεις, το γάμο και τις συνεργασίες.

ΛΕΩΝ

Ακόμη κι αν εργάζεστε οι υποχρεώσεις σήμερα θα βγουν πολύ πιο εύκολα σε σχέση με τις υπόλοιπες μέρες της εβδομάδας. Είναι η κατάλληλη μέρα για να ασχοληθείτε με ό,τι σας χαροποιεί και σας διασκεδάζει. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι να μην κάνετε υπερβολές. Η είσοδος του Ήλιου στον Αιγόκερω θα δώσει έμφαση τις επόμενες 4 εβδομάδες τόσο στην υγεία όσο και στη δουλειά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη όλη μέρα ενεργοποιεί θέματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένεια. Μπορεί να αποφασίζετε να κάνετε κάποιες αλλαγές στο χώρο του σπιτιού ή να κάνετε κάποιες επισκευές ή να αλλάξετε κάποια έπιπλα. Εκμεταλλευτείτε τη μέρα για να περάσετε χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ενδεχομένως να υπάρχει μια θετική εξέλιξη σε ένα οικονομικό θέμα για τους γεννημένους στις αρχές του ζωδίου.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στον Τοξότη, σας δημιουργεί μια νοητική ανησυχία και με κάποιο τρόπο φαίνεται ότι μάλλον θα θέλετε να μοιραστείτε τις σκέψεις και τις απόψεις σας, αλλά αποφύγετε την υπερέκθεση. Η μέρα προσφέρεται για μια έξοδο, για φλερτ και για επαφές με τους φίλους και τους συνεργάτες σας. Η είσοδος του Ήλιου στον Αιγόκερω θα δώσει έμφαση στο σπίτι, την οικογένεια και την προσωπική σας ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα μπορείτε να προσπαθήσετε να μιλήσετε με καινούρια άτομα, να επικοινωνήσετε με φίλους που δεν τα λέτε συχνά, να ανοίξετε κάπως τους ορίζοντες σας. Αυτή η αλλαγή μπορεί πραγματικά να σας απελευθερώσει. Αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο μπορεί να έχετε μια ευχάριστη εξέλιξη στα επαγγελματικά. Σήμερα προχωρά και ο Ήλιος στον Αιγόκερω δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στον τομέα της επικοινωνίας και των μετακινήσεων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στο ζώδιο σας, ενισχύει τις φιλοδοξίες σας αλλά από την άλλη μπορεί να σας κάνει να συγκεντρώνετε πολλές υποχρεώσεις και στο τέλος να μην μπορείτε να ανταποκριθείτε. Προσπαθήστε να έχετε ξεμπερδέψει με δουλειές και ευθύνες μέχρι το βράδυ και μετά επιλέξτε μόνο χαλαρές δραστηριότητες. Το τρίγωνο της Σελήνης από το ζώδιο σας με τον Δία στον Κριό μπορεί να φέρει κάποια ευχάριστη εξέλιξη σε μια σχέση προσωπική είτε ερωτικής είτε φιλικής φύσεως.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπορεί τις τελευταίες ημέρες να βασανίζετε τον εαυτό σας με σκέψεις είτε για θέματα επαγγελματικών σχέσεων είτε για τα μελλοντικά σας πλάνα, προσπαθήστε όμως σήμερα να κάνετε κάτι γι’ αυτό. Ξεκουραστείτε χωρίς κανένα αίσθημα ενοχής, το έχετε ανάγκη. Οι βραδινές ώρες δίνουν έμφαση στην οικογένεια, το σπίτι και τους χαλαρούς ρυθμούς. Από σήμερα ο Ήλιος προχωρά στο ζώδιο σας και θα νιώθετε πιο αποφασισμένοι να επιτύχετε τους στόχους σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κοινωνική η σημερινή μέρα, αλλά προσέξτε σε ποιους αφιερώνετε χρόνο για να έχει νόημα η επαφή με τους άλλους. Είναι προτιμότερο να ασχοληθείτε με αυτούς που ξέρετε, αγαπάτε, έστω συμπαθείτε παρά να μπείτε σε διαδικασία γνωριμιών. Από την άλλη είναι μια καλή μέρα για να ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με τους στόχους σας. Αν είστε γεννημένοι αρχές του ζωδίου μπορεί να προκύψει κάποια πρόταση.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη στον Τοξότη σήμερα κάνει να συγκρούονται μέσα σας η ανάγκη να ασχοληθείτε με τα σχέδια σας από τη μια και με τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή την οικογένεια από την άλλη. Ασχοληθείτε τις πρωινές ώρες με όσα «πρέπει» και υποσχεθείτε ότι από το απόγευμα και μετά θα αφιερώσετε το χρόνο σας στην οικογένεια. Μια ευχάριστη εξέλιξη μπορεί να προκύψει στα οικονομικά αν είστε γεννημένοι στις αρχές του ζωδίου.