ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 21/11

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τρίτη, 21 Νοεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη θα βρίσκεται στους Ιχθύς σε όλη τη διάρκεια της ημέρας και οι πιο σημαντικές της όψεις θα είναι το εξάγωνο με τον Δία το πρωί και το τετράγωνο με τον Ερμή τις βραδινές ώρες.

Πιθανώς σήμερα να νιώθουμε μια διάσταση ανάμεσα στο να φροντίσουμε τις δικές μας ανάγκες και να είμαστε πιο χαλαροί ή να ασχοληθούμε με τους άλλους στη ζωή μας. Ας προσπαθήσουμε να βρούμε τη χρυσή τομή. Σε κάθε περίπτωση η Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων είναι πιο ευέλικτη και μας βοηθά να προσαρμοζόμαστε σε ό,τι προκύπτει στο πρόγραμμα μας.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και μπορεί να νιώθετε κάπως κουρασμένοι. Ίσως χρειαστεί να δουλέψετε πιο μοναχικά και να πετάξετε συνήθειες που σας κρατάνε πίσω. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή στον τομέα της επικοινωνίας μπορεί να δείξει ότι δεν είναι εύκολο να συντονιστείτε με τους συνεργάτες, τους φίλους ή με τους άλλους ανθρώπους.

ΤΑΥΡΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη βρίσκεται και σήμερα στους Ιχθύς και είναι πιο φιλική προς το ζώδιο σας βοηθώντας σας να επιτύχετε στους ημερήσιους στόχους σας, με λίγη στήριξη από τους φίλους και τους συνεργάτες σας. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή τις βραδινές ώρες μπορεί να δείξει διάφορα εκνευριστικά στην καθημερινότητα σας στην επαφή σας με τους άλλους ή σε οικονομικά ζητήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη βρίσκεται και σήμερα στους Ιχθύς και ενεργοποιεί τον τομέα της καριέρας και της καταξίωσης. Φαίνεται ότι θα σας απασχολήσει περισσότερο σήμερα και αύριο ο τομέας των επαγγελματικών όχι απαραίτητα για αρνητικούς λόγους. Προσπαθήστε να επιλύσετε όσες εκκρεμότητες υπάρχουν και μην το αναβάλλετε για την άλλη εβδομάδα με την Πανσέληνο στο ζώδιο σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη από την θέση της στους Ιχθύς είναι πιο φιλική προς το ζώδιο σας σήμερα. Βέβαια σας κάνει να ψάχνετε διαφυγή από την πραγματικότητα ή να ονειρεύεστε με τα μάτια ανοιχτά. Με λίγη αυτοκυριαρχία και πειθαρχία θα καταφέρετε να βγάλετε το ημερήσιο πρόγραμμα σας.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στους Ιχθύς στρέφει την προσοχή σας στον τομέα των οικονομικών. Προσπαθήστε να βάλετε μια τάξη σε λογιστικά θέματα. Ακόμη σήμερα μπορεί οι φίλοι σας να αποσπούν την προσοχή από αυτά που κάνετε. Τελειώστε όμως πρώτα με τις δικές σας υποχρεώσεις και μετά αποφασίστε να βοηθήσετε κι εκείνους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς απέναντι από το ζώδιο σας και στρέφει την προσοχή σας στις σχέσεις σας, τις συνεργασίες ή το γάμο. Θα εξετάσετε καλύτερα θέματα μιας συνεργασίας ή της σχέσης σας ενώ μπορεί να υπάρχει μια έλλειψη συντονισμού στην επικοινωνία σήμερα. Μην απογοητεύεστε όμως και δείξτε υπομονή.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στους Ιχθύς, στρέφει το ενδιαφέρον σας στα καθήκοντα που έχετε στη δουλειά, τις σπουδές ή το σπίτι και μπορεί όντως να είστε παραγωγικοί και αποτελεσματικοί αρκεί να είστε πιο πειθαρχημένοι. Φτιάξτε από το ξεκίνημα της ημέρας ένα πλάνο, βάλτε αυτά που είναι προτεραιότητα πάνω πάνω και φανείτε επιλεκτικοί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με λίγο άγχος ξεκινά η μέρα σας, καθώς στο μυαλό σας παίζουν τα θέματα που σας απασχολούν σε σχέση με τη δουλειά αλλά και τα οικονομικά σας. Με το τετράγωνο Σελήνης – Ερμή μπορεί να νιώθετε ότι κάποιοι έχουν αντιφατικά συναισθήματα απέναντι σας. Εσείς μείνετε σταθεροί και με αυτοπεποίθηση σε σχέση με αυτό που κάνετε και μια χαρά θα κυλήσει η μέρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η μέρα στρέφει την προσοχή σας στο χώρο του σπιτιού και στην οικογένεια. Σήμερα θα χρειαστεί να ασχοληθείτε εντατικά με τις ανάγκες των μελών της οικογένειας σας, με τα άτομα που συμβιώνετε, με ένα ακίνητο ή το περιβάλλον του ίδιου του σπιτιού σας. Όμως μην περιμένετε να κλείνουν υποθέσεις αυτή την περίοδο. Διατηρήστε την αισιοδοξία και την υπομονή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη από τους Ιχθύς, στρέφει την προσοχή σας σε θέματα που αφορούν στην επικοινωνία, μπορεί να έχετε επαφές για δουλειά, συζητήσεις, κάποιες συσκέψεις και γενικώς να βρίσκεστε σε μια νοητική εγρήγορση. Θα πρέπει να είστε αρκετά υπομονετικοί γιατί ακόμη οι εξελίξεις δεν έρχονται όπως θέλετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στους Ιχθύς σήμερα σας προτρέπει να ασχοληθείτε προσεκτικά με τα οικονομικά σας θέματα, να βάλετε προτεραιότητες στις αποπληρωμές, να ψάξετε νέους πόρους για να ενισχύσετε το πορτοφόλι σας. Είναι ταυτόχρονα μια περίοδος που πρέπει να δείξετε την αυτοπεποίθηση σας με κάθε τρόπο γιατί αυτό θα παίξει ρόλο και στις οικονομικές σας διεκδικήσεις.

ΙΧΘΥΕΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Ακόμη μια μέρα που η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σας κι αυτό είναι ευνοϊκό για να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας υποθέσεις, να φροντίσετε την εμφάνιση σας, να βελτιώσετε το επαγγελματικό σας προφίλ και γενικώς να κάνετε επίκεντρο στη ζωή σας τις δικές σας ανάγκες και προτεραιότητες. Μάλιστα θα σας πρότεινα να προσπαθήσετε να βάλετε αυστηρά όρια σήμερα σε αυτούς που προσπαθούν να κλέψουν το χρόνο, την ενέργεια και την προσοχή σας.