ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 20/4

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Πέμπτη, 20 Απριλίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Το πρωί της Πέμπτης σχηματίζεται η υβριδική Ηλιακή έκλειψη που δεν θα είναι ορατή στη χώρα μας αλλά η επιρροή της σαφώς θα είναι αισθητή σε επίπεδο επικαιρότητας αλλά και σε προσωπικό επίπεδο κυρίως για τους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους.

Αισθητή μπορεί να είναι και στους γεννημένους τις πρώτες ημέρες των σταθερών ζωδίων Ταύρου, Λέοντα, Σκορπιού και Υδροχόου. Αμέσως μετά ο Ήλιος και η Σελήνη θα προχωρήσουν στον Ταύρο και θα συναντήσουν σε όψη τετραγώνου τον Πλούτωνα και τα «παιχνίδια εξουσίας» στις σχέσεις μας προσωπικές και επαγγελματικές μπορεί να αποκτήσουν άλλη διάσταση. Χρησιμοποιήστε διπλωματία και απομακρυνθείτε από τις εστίες έντασης.

ΚΡΙΟΣ

Η Πέμπτη σας θέλει πρωταγωνιστές καθώς σχηματίζεται η πρώτη Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο σας. Αμέσως μετά Ήλιος και Σελήνη προχωρούν στον Ταύρο δίνοντας ένα πιο πρακτικό τόνο στην ημέρα. Μπορεί να βιώνετε μια περίεργη κατάσταση στα ερωτικά σας. Σε κάθε περίπτωση καλό είναι να προσπαθήσετε να ασχοληθείτε με άλλα πράγματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα ξεκινά με την επιρροή της Ηλιακής έκλειψης που σχηματίζεται στην τελευταία μοίρα του Κριού φέρνοντας στο προσκήνιο θέματα εργασίας, υγείας αλλά και αρκετές ανασφάλειες. Η σημαντικότερη όψη όμως της ημέρας είναι άλλη. Ο Ήλιος προχωρά στο ζώδιο σας και σχηματίζει απευθείας τετράγωνο με τον Πλούτωνα δημιουργώντας περισσότερο άγχος ή ένταση.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Ηλιακή έκλειψη τις πρωινές ώρες δημιουργεί πιο νευρικό κλίμα στην ημέρα. Από την άλλη, μπορεί να έχετε κάποια προβλήματα με μέσα τεχνολογίας. Ο Ήλιος και η Σελήνη στην πορεία περνούν στον Ταύρο και σχηματίζουν τετράγωνο με τον Πλούτωνα που μπορεί να φορτίσει ακόμη περισσότερο το κλίμα ανάμεσα σε σας και ένα συνεργάτη ή ένα φίλο ή ακόμη και ένα συγγενικό σας πρόσωπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η μέρα ξεκινά με την επιρροή της Ηλιακής έκλειψης στον Κριό που έρχεται για να ταρακουνήσει τα λιμνάζοντα ύδατα σε θέματα καριέρας – οικογένειας. Αμέσως μετά Ήλιος και Σελήνη θα προχωρήσουν στον φιλικό σας Ταύρο όμως θα σχηματίσουν κατευθείαν τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Οι όψεις αυτές σας προσγειώνουν στα πρακτικά ζητήματα που πρέπει να σκεφτείτε για να υλοποιήσετε τα σχέδια σας.

ΛΕΩΝ

Η Πέμπτη ξεκινά με την επιρροή της έκλειψης που δημιουργεί μεγαλύτερη ένταση αλλά και την ανάγκη να ελευθερωθείτε από καταστάσεις που σας κρατούν πίσω. Αμέσως μετά Ήλιος και Σελήνη θα προχωρήσουν στον Ταύρο. Το τετράγωνο του Ήλιου και της Σελήνης με τον Πλούτωνα δημιουργεί μια ατμόσφαιρα κάπως εκρηκτική κυρίως όταν νιώθετε ότι κάποιος προσπαθεί να σας επιβάλλει τον δικό του τρόπο στη δική σας δουλειά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Πέμπτη είναι αρκετά έντονη καθώς η Ηλιακή έκλειψη στον Κριό φέρνει στο προσκήνιο οικονομικά θέματα ή και κάποιο θέμα υγείας για τους γεννημένους στο τέλος του ζωδίου. Στην πορεία Ήλιος και Σελήνη μετακομίζουν στον Ταύρο αλλά το τετράγωνο που σχηματίζουν με τον Πλούτωνα ίσως σημαίνει ότι κάτι θα μάθετε που μπορεί στην πορεία να σας αλλάξει λίγο το πρόγραμμα γι’ αυτό προσπαθήστε να είστε ευέλικτοι.

ΖΥΓΟΣ

Η Ηλιακή έκλειψη σχηματίζεται ακριβώς απέναντι σας στον Κριό και αν είστε γεννημένοι στο τέλος του ζωδίου μπορεί να αισθάνεστε μεγαλύτερη πίεση στις σχέσεις σας προσωπικές κι επαγγελματικές. Αμέσως μετά τον σχηματισμό της έκλειψης Ήλιος και Σελήνη θα προχωρήσουν στο ζώδιο του Ταύρου και θα συναντήσουν σε τετράγωνο τον Πλούτωνα. Με αυτές τις όψεις μπορεί να νιώσετε ότι κάτι σας κρατά πίσω από μια ενδεχόμενη σχέση ή συνεργασία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η έκλειψη Ηλίου τις πρωινές ώρες δημιουργεί νευρικότητα στη σημερινή μέρα και πρέπει να είστε προσεκτικοί τόσο σε θέματα επαγγελματικά όσο και σε θέματα φυσικής κατάστασης και υγείας. Ο Ήλιος και η Σελήνη προχωρούν στον Ταύρο στον τομέα σχέσεων και συνεργασιών και έρχονται σε κόντρα με τον Πλούτωνα. Όπως καταλαβαίνετε είστε υποψήφιοι για πολλά παιχνίδια εξουσίας είτε στον χώρο της δουλειάς είτε στον χώρο του σπιτιού.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με ένταση ξεκινά η Πέμπτη καθώς το πρωί σχηματίζεται η Ηλιακή έκλειψη που δημιουργεί μία νευρική ατμόσφαιρα. Αμέσως μετά Ήλιος και Σελήνη προχωρούν στο ζώδιο του Ταύρου και έρχονται σε κόντρα με τον Πλούτωνα δημιουργώντας ένα κλίμα αναστάτωσης κυρίως στους τομείς της δουλειάς, στις σχέσεις με τους συνεργάτες σας αλλά και στα θέματα υγείας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η μέρα ξεκινά με την επιρροή της έκλειψης στον Κριό που μπορεί να αναστατώσει κάπως τη διάθεση σας ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τέλος του ζωδίου σας. Αμέσως μετά το σχηματισμό της έκλειψης Ήλιος και Σελήνη θα προχωρήσουν στον Ταύρο και θα σχηματίσουν όψεις τετραγώνου με τον Πλούτωνα. Οι όψεις αυτές μπορεί να σας βάλουν σε μια διαδικασία ξεκαθαρισμάτων σε μια προσωπική ή επαγγελματική σχέση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Ηλιακή έκλειψη το πρωί της Πέμπτης δημιουργεί νευρικότητα και χρειάζεται να είστε προσεκτικοί στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις σας. Σήμερα επίσης ολοκληρώνεται το τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα στο ζώδιο σας. Ενδεχομένως όλο αυτό να αφορά το σύντροφο σας μπορεί όμως κι ένα στενό συγγενή ενδεχομένως μια γυναίκα πχ τη μητέρα σας. Μπορεί η αφορμή να είναι κάτι μικρό, μια λέξη, ένα σχόλιο, μια περίεργη ματιά κάτι το οποίο μπορεί να σας παρασύρει σε ένα ξέσπασμα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η μέρα ξεκινά με περισσή ένταση και η Ηλιακή έκλειψη στρέφει την προσοχή σας στα πρακτικά ζητήματα της δουλειάς και των οικονομικών. Στην πορεία ο Ήλιος και η Σελήνη προχωρούν στον Ταύρο, η πρώτη τους όψη όμως είναι η κόντρα με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο. Χρειάζεται να προσέξετε ιδιαιτέρως σε αυτά που θα πείτε, την κριτική που θα ασκήσετε σε άλλους, την «κοινωνική κριτική», ενδεχομένως και τα μυστικά σας.