ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 2/12

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη προχωρά στον Κριό και μάς κάνει πιο ανυπόμονους. Δεν θα θέλουμε να αναλάβουμε δράση αντί να περιμένουμε τις εξελίξεις να συμβούν. Σήμερα θα σχηματιστεί το τετράγωνο του Ερμή από τον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, που θα φέρει μια ομίχλη στο νου και μπορεί να μας παραπλανά.

Πριν πιστέψετε οτιδήποτε σήμερα, θετικό ή αρνητικό, καλύτερα να το ψάξετε ενδελεχώς. Δεν είναι, λοιπόν, η κατάλληλη μέρα για να πάρουμε ιδιαίτερα σοβαρές αποφάσεις. Χρειάζεται προσοχή τόσο με τα μέσα επικοινωνίας που χρησιμοποιούμε αλλά και το μεταφορικό μας μέσο.

ΚΡΙΟΣ

Με το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα θα χρειαστεί να οπλιστείτε με υπομονή, επιμονή και πολλή ευελιξία για να ανταπεξέλθετε στις αναποδιές. Πρέπει να σιγουρεύεστε για καθετί που διαβάζετε, ακούτε ή σας λένε. Μην ξεχνάτε ότι αυτή η όψη είναι κυρίαρχη στην παραπληροφόρηση. Η Σελήνη στο ζώδιο σας ανοίγει τους ορίζοντες σας και μπορεί να σκέφτεστε τα μελλοντικά σας σχέδια και πλάνα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα ξεκινά με πρακτικές έγνοιες και πίεση σε νοητικό επίπεδο. Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα, βρίσκεται μέσα στον τομέα της συλλογικής δουλειάς. Θα χρειαστεί προσπάθεια προκειμένου να διαχωρίσετε την αλήθεια από το ψέμα. Ακόμη είναι πιθανόν να αντιμετωπίζετε καθυστερήσεις και αναβολές στην επίτευξη ενός στόχου. Δεν είναι κατάλληλη μέρα για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Το τετράγωνο του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Ποσειδώνα πατάει φρένο στις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες. Το σύμπαν σας δίνει λίγο χρόνο να σκεφτείτε περισσότερο τι θέλετε να γίνει και πως θα το καταφέρετε. Προσπαθήστε να συγκρατήσετε τα νεύρα σας στη δουλειά. Η Σελήνη στον Κριό παρόλα αυτά ευνοεί τη συλλογική δουλειά και το να φέρετε κοντά ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους στόχους σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα φέρνει θολούρα σε αυτά που σκέφτεστε. Προσέξτε αρκετά την επικοινωνία σας ειδικά αν εργάζεστε σε ΜΜΕ. Προσεκτικά πρέπει να βαδίζετε και σε θέματα δοσοληψιών. Διανύουμε μέρες που δύσκολα θα μπορείτε να πείσετε όσους διαφωνούν. Όλοι θα είναι πιο καχύποπτοι οπότε ίσως είναι καλύτερα να αποφύγετε μια τέτοια προσπάθεια την Παρασκευή. Η Σελήνη στον Κριό στρέφει την προσοχή σας σε θέματα καριέρας.

ΛΕΩΝ

Η όψη Ερμή – Ποσειδώνα που σχηματίζεται τα ξημερώματα της Παρασκευής θα σας ταλαιπωρήσει μόνο αν δεν προσέξετε τις λεπτομέρειες. Κάποιες φορές θα πρέπει να υποπτεύεστε τι δεν πάει καλά. Πιθανώς να μην μπορείτε να διαχωρίσετε σε μια ερωτική ιστορία τις προθέσεις της άλλης πλευράς. Θέματα οικονομικών θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα. Η Σελήνη στον Κριό θα είναι βοηθητική για τα σχέδια σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η κύρια όψη της Παρασκευής είναι το τετράγωνο του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Ποσειδώνα. Ίσως ανακαλύψετε ανισορροπίες σε μια σημαντική σας σχέση ή να σας πιάσουν ανασφάλειες. Πριν όμως αποφασίσετε μια σύγκρουση προσπαθήστε να κερδίσετε χρόνο και από τον άλλο μήνα θα αποφανθείτε αν θέλετε ή δεν θέλετε να υπάρχετε στην σχέση αυτή. Από την άλλη αν κάνετε τώρα κάποια γνωριμία θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί.

ΖΥΓΟΣ

Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα σάς καλεί να είστε πιο προσεκτικοί με θέματα υγείας. Φροντίστε τον οργανισμό σας, τις άμυνές του, χαλαρώστε το νευρικό σας σύστημα που επιβαρύνεται με τις διαρκώς αυξανόμενες απαιτήσεις των άλλων. Προσπαθήστε να μην χάνετε την ενέργεια σας όμως σε άσκοπες επαφές και συζητήσεις ή σε ανώφελες διαμάχες με άτομα από το οικογενειακό ή επαγγελματικό περιβάλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θέματα που σχετίζονται με την ερωτική σας ζωή μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο σήμερα αλλά δύσκολα θα τα εκλογικεύσετε. Θέματα που αφορούν στα παιδιά, μια εγκυμοσύνη ή την προσπάθεια απόκτησης ενός απογόνου είναι ακόμη μερικά ζητήματα που σας αγχώνουν. Μην απογοητεύεστε και να έχετε υπομονή. Πηγές σύγχυσης μπορεί να είναι και τα οικονομικά ζητήματα ή το μέλλον μίας συνεργασίας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το τετράγωνο του Ερμή από το ζώδιο σας με τον Ποσειδώνα στρέφει την προσοχή σας στα θέματα της οικογένειας, του σπιτιού και ίσως ενός ακινήτου. Θα πρέπει να προσέχετε τις λεπτομέρειες σε όλα.Ίσως επικρατεί σύγχυση σε σχέσεις και συνεργασίες. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι να μην γίνετε «θύμα» χειριστικών ατόμων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα μπορεί να βγάλει τον «ελεγκτικό» εαυτό σας στην επιφάνεια, αλλά χωρίς αποτέλεσμα σήμερα. Αυτή η όψη δημιουργεί σύγχυση και θολούρα. Τίποτε δεν είναι όπως φαίνεται αυτό το διάστημα γι’ αυτό ούτε να ενθουσιάζεστε ούτε να απογοητεύεστε. Προσέξτε ακόμη τι λέτε, πως το λέτε και σε ποιους το λέτε. Η Παρασκευή δεν θα είναι χαλαρή, αφού φαίνεται να υπάρχουν ένα σωρό υποχρεώσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η κύρια όψη της Παρασκευής είναι το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα και θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με τις λεπτομέρειες στις οικονομικές δοσοληψίες. Αναθεωρήστε ακόμα τη διαχείριση των εξόδων σας. Ακόμη αυτή η όψη επηρεάζει τις ερωτικές ή φιλικές γνωριμίες. Μπορεί να εξιδανικεύετε καταστάσεις. Προσέξτε που επενδύετε συναισθηματικά. Η Σελήνη στον Κριό ευνοεί την επικοινωνία με συνεργάτες, φίλους και συγγενείς.

ΙΧΘΥΕΣ

Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα επηρεάζει ιδιαίτερα εσάς καθώς ο Ποσειδώνας βρίσκεται στο ζώδιο σας και ο Ερμής σε κόντρα από τον Τοξότη. Οφείλετε να σκέφτεστε διπλά και τριπλά πριν πείτε ή γράψετε κάτι που ίσως παρερμηνευθεί. Μην θεωρείτε τίποτε δεδομένο αυτές τις μέρες. Προσέξτε το κινητό σας, τα δεδομένα στον υπολογιστή σας, την ασφάλεια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Εννοείται προσοχή και στο μεταφορικό σας μέσο.