ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 2/1

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τρίτη, 2 Ιανουαρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Τα ξημερώματα της Τρίτης ο Ερμής επιστρέφει στην ορθή του πορεία μετά από ένα διάστημα 20 και πλέον ημερών που δημιούργησε αρκετές δυσκολίες. Βέβαια για να αρχίσουν να ξεμπλοκάρουν τα πράγματα, θα πρέπει να περιμένουμε λίγες ημέρες ακόμη που θα έχει ξεπεράσει και το τετράγωνο του με τον Ποσειδώνα. Η όψη αυτή δημιουργεί ένα πιο ομιχλώδες τοπίο και τα πράγματα δεν είναι απολύτως ξεκάθαρα. Σαφώς πιο πολύ επηρεάζονται Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου.

Σήμερα η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στην Παρθένο σχηματίζοντας ως επί των πλείστων απαιτητικές όψεις ένα τετράγωνο με τον Ερμή και αμέσως μετά αντίθεση με τον Ποσειδώνα κάνοντας πιο δύσκολο να καταλάβουμε αν ανταποκρινόμαστε στην πραγματικότητα ή στη δική μας προσωπική αντίληψη της πραγματικότητας.

ΚΡΙΟΣ

Τη δεύτερη μέρα της νέας χρονιάς ίσως αντιμετωπίσετε κάποια αντίσταση σε μια συζήτηση ή μπορεί να σας πιέσουν σε ένα επαγγελματικό θέμα. Ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία τις πρωινές ώρες στον Τοξότη, αλλά για να αρχίσετε να βλέπετε αλλαγές στη ροή της επικοινωνίας θα χρειαστεί να φτάσουμε στην άλλη εβδομάδα. Αξιοποιήστε τη μέρα αν δεν εργάζεστε για να ξεκουραστείτε.

ΤΑΥΡΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Ο Ερμής γυρίζει επιτέλους σε ορθή πορεία αλλά μην περιμένετε με το «καλημέρα» ότι θα διορθωθούν όλα τα παρατράγουδα. Θα χρειαστεί να ξεπεράσει το ομιχλώδες τετράγωνο με τον Ποσειδώνα για να νιώσετε ότι τα πράγματα κάπως ξεμπλοκάρουν. Σε γενικές γραμμές σήμερα ευνοούνται οι επαφές με τους άλλους σε φιλικό επίπεδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα το πρωί ο κυβερνήτης σας Ερμής γυρίζει επιτέλους σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Τοξότη. Το τετράγωνο Ερμή – Ποσειδώνα έχει ήδη σχηματιστεί άλλες 2 φορές το προηγούμενο διάστημα και στις 09/01 θα είναι η τελευταία. Κάτω από αυτήν την επιρροή ειδικά οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο δεν θα έχετε ορθή κρίση για να πάρετε τέτοιες αποφάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα γυρίζει σε ορθή πορεία ο Ερμής επιτρέποντας σας σταδιακά μέσα στον Ιανουάριο να έχετε καλύτερο έλεγχο της καθημερινότητας σας. Καθώς περιδιαβαίνει το ζώδιο του Τοξότη μέχρι τις 13/01 στον τομέα της φυσικής κατάστασης και υγείας καλό θα είναι σιγά σιγά να μπουν αυτοί οι τομείς σε προτεραιότητα. Η Σελήνη στην Παρθένο σε κόντρα όψεις με τον Ερμή και τον Ποσειδώνα σάς καλεί να είστε πιο προσεκτικοί σε όσα λέτε.

ΛΕΩΝ

Η Τρίτη δίνει έμφαση στα πρακτικά και οικονομικά σας ζητήματα με τη Σελήνη στην Παρθένο. Ίσως πρέπει να οργανωθείτε καλύτερα, να δείτε πως θα ανταποκριθείτε στις οικονομικές σας υποχρεώσεις. Σήμερα το πρωί ο Ερμής γυρίζει επιτέλους σε ορθή πορεία στον φιλικό σας Τοξότη αλλά πρέπει πρώτα να ξεπεράσει το τελευταίο του τετράγωνο με τον Ποσειδώνα την άλλη εβδομάδα, για να αρχίσει να αποδίδει και πάλι στην καθημερινότητά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Σήμερα το πρωί επιστρέφει επιτέλους σε ορθή πορεία ο κυβερνήτης σας Ερμής. Μέχρι τις 13/01 που θα παραμείνει στον Τοξότη θα σας απασχολήσουν θέματα της οικογένειας, του σπιτιού και τα προσωπικά σας ζητήματα. Σήμερα η μέρα έχει μια θολούρα αλλά και κάποιες δυσκολίες στην επικοινωνία ή ένα άγχος για κάποια οικογενειακή υπόθεση. Ευτυχώς είναι κάτι παροδικό.

ΖΥΓΟΣ

Το τετράγωνο της Σελήνης από την Παρθένο με τον Ερμή και η αντίθεση με τον Ποσειδώνα μπορεί να σας ταλαιπωρήσει λίγο σε θέματα υγείας ή εργασίας. Μπορεί να προκύψει η ανάγκη να εργαστείτε πάνω σε κάτι που δεν είχατε υπολογίσει. Ή μπορεί να υπάρχει μια μικρή ενόχληση στη φυσική σας κατάσταση. Ο Ερμής ορθοδρομεί στον Τοξότη και παραμένει εκεί μέχρι τις 13/01 δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στους στόχους της νέας χρονιάς αλλά και στους συνεργάτες και τους φίλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ερμής γυρίζει από το πρωί της Τρίτης σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Τοξότη αλλά περιμένετε μέχρι την άλλη εβδομάδα για να καταλάβετε σοβαρή διαφορά. Προσέξτε ιδιαίτερα αυτές τις μέρες τις διαπραγματεύσεις και τις οικονομικές συμφωνίες. Αν πρέπει να δεσμευτείτε σε κάτι οικονομικό να το κάνετε γραπτώς. Σήμερα πιθανώς να χρειαστεί να συμμετέχετε σε κάποια συζήτηση με συνεργάτες ή φίλους. Προσπαθήστε να είστε διαλλακτικοί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πιο απαιτητική η Τρίτη με αρκετά φορτωμένο το πρόγραμμα σας. Ενδεχομένως να πιεστείτε να πάρετε κάποιες αποφάσεις γιατί κάποιος άλλος βιάζεται. Εσείς βέβαια καλύτερα να αντιδράσετε παίρνοντας το χρόνο σας. Σήμερα το πρωί ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία στο ζώδιο σας, και μολονότι δε θα είναι πολύ βοηθητικός αμέσως λόγω και της όψης τετραγώνου που έχει να αντιμετωπίσει μπροστά του με τον Ποσειδώνα, μακροπρόθεσμα θα διευκολύνει την καθημερινότητά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Τρίτη είναι σαφώς πιο άνετη για σας, γοητεύετε τους άλλους με αυτά που λέτε και βοηθά να τους πείσετε πιο εύκολα. Σήμερα, επιστρέφει σε ορθή πορεία και ο Ερμής στον Τοξότη μολονότι χρειάζεται να ξεπεράσει και το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα για να έχετε εξελίξεις στην καθημερινότητά σας. Καθώς ο Τοξότης συμβολίζει για σας το τέλος καταστάσεων στο ωροσκόπιο σας, πιθανώς να αποφασίσετε να κλείσετε μια πόρτα σε μια σχέση ή μια δουλειά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Με τη Σελήνη στην Παρθένο και τις αντίξοες όψεις της με τον Ερμή (τετράγωνο) και τον Ποσειδώνα (αντίθεση) φαίνεται να σας απασχολούν κάποια ζητήματα προσωπικά ή οικονομικά που σας ασκούν πίεση. Ο Ερμής γυρίζει το πρωί σε ορθή πορεία στον Τοξότη αλλά μην περιμένετε «φως» πριν την επόμενη εβδομάδα. Η μέρα προσφέρεται για πιο χαλαρούς ρυθμούς και ανάπαυση όσο μπορείτε.

ΙΧΘΥΕΣ

Στρες, απαιτήσεις και κάπως πιο εντατικούς ρυθμούς φέρνει η Σελήνη από την Παρθένο σήμερα, αφού όλοι κάτι ζητούν από σας ιδιαίτερα και μάλιστα μπορεί να το κάνουν με τον λάθος τρόπο. Σήμερα γυρίζει σε ορθή πορεία ο Ερμής στον τομέα της καριέρας αλλά θα χρειαστεί μερικές μέρες ακόμη για να έχετε μια ξεκάθαρη εικόνα που βαδίζετε σε επαγγελματικό επίπεδο και να έχετε εξελίξεις.