ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 18/12

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Την Κυριακή η Σελήνη θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Κρόνο υπενθυμίζοντας μας και τις υποχρεώσεις μας που ξεκινούν με τη νέα εβδομάδα. Είναι μια όψη βοηθητική για να θέσουμε τις σωστές προτεραιότητες μέσα στη μέρα και να προετοιμαστούμε για την εβδομάδα που έρχεται.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Ζυγό αλλά δεν έχει την ίδια ευχάριστη επιρροή, δίνοντας μια αίσθηση μεγαλύτερου στρες, που μπορεί να σας κάνει πιο οξύθυμους ή νευρικούς. Για να μην καταλήξει όλο αυτό σε εντάσεις και καυγάδες βρείτε μια υγιή διέξοδο στην περίσσεια ενέργεια. Ίσως να έχετε μεγαλύτερη αγωνία σε αυτή τη φάση και για την εξέλιξη μιας σχέσης ή μιας συνεργασίας. Πέραν τούτου, μπορεί να έχετε πολύ φόρτο εργασίας για να φέρετε εις πέρας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Κυριακή είναι λίγο πιο αγχωτική καθώς το τρίγωνο της Σελήνης προς τον Κρόνο σας υπενθυμίζει τις ευθύνες και τις δεσμεύσεις σας και ίσως χρειαστεί να διαθέσετε κάποιες ώρες στη δουλειά. Από την άλλη, είναι ένα τέλειο Σαββατοκύριακο να ασχοληθείτε λίγο παραπάνω με τη φυσική σας κατάσταση και υγεία από το να προσέξετε τη διατροφή σας μέχρι να κάνετε λίγη άσκηση ή να εκμεταλλευτείτε τον καλό καιρό για να βγείτε να περπατήσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Σήμερα, η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Ζυγό και για κάποιες ώρες εγκλωβίζεται στην παρέα του
Κρόνου στον Υδροχόο που της προσδίδει κάποιο στρες ή πίεση. Η όψη αυτή σας ενθαρρύνει να μην ασχολείστε με ανθρώπους που δεν ενδιαφέρονται πραγματικά για σας είτε πρόκειται για μια προσωπική σας
ιστορία είτε για μια επαγγελματική σχέση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τη σημερινή μέρα προσπαθήστε να αποβάλλετε την ανάγκη να τα ελέγχετε όλα και να πιέζετε τον εαυτό σας και τους άλλους. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε κάπως, κι αν έχετε πολλές υποχρεώσεις ζητήστε βοήθεια. Το
να ζητάμε βοήθεια δεν είναι σημάδι αδυναμίας, αντιθέτως. Ένας συνεργάτης ή φίλος θα είναι πιο πρόθυμος να σας βοηθήσει αρκεί να τον ακούσετε με ανοιχτό μυαλό.

ΛΕΩΝ

Κάπως πιο πιεσμένη η σημερινή μέρα και νιώθετε την ανάγκη να ελέγξετε τα πάντα. Μπορεί να σας πιάνει μια καχυποψία για ένα άτομο ίσως κι από το επαγγελματικό σας περιβάλλον που μπορεί να θεωρούσατε σύμμαχό σας αλλά αποδείχτηκε ότι δεν είναι. Από την άλλη αν δεν το συζητήσετε, μπορεί απλώς να έχετε παρεξηγήσει κάτι. Επιδιώξτε με διάλογο να βρείτε άκρη. Παράλληλα, η Κυριακή προσφέρεται για να σκεφτείτε ίσως κάποια πράγματα που θέλετε να κάνετε για τη δουλειά σας. Την ενέργεια θα την έχετε!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο την Κυριακή είναι ιδιαίτερα βοηθητική όψη για να δώσετε σάρκα και οστά σε ένα επαγγελματικό στόχο στο επόμενο διάστημα. Ίσως αν ψάχνετε μια  δουλειά ή μια καλύτερη δουλειά να ξεσκονίσετε το βιογραφικό σας και να το ανανεώσετε και εννοείται να το στείλετε, να συζητήσετε με κάποια άτομα τις προοπτικές μιας συνεργασίας ή να κάνετε περισσότερη δουλειά ή μελέτη αν έχετε ήδη κάποιο πλάνο στο μυαλό σας.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη παραμένει στο ζώδιο σας αλλά η ατμόσφαιρα δεν έχει τους ίδιους θετικούς κραδασμούς με τη χθεσινή μέρα. Είναι πιθανόν να σκέφτεστε μακροπρόθεσμες αλλαγές που θέλετε να κάνετε ή και αλλαγές στην καθημερινότητα σας. Από την άλλη είναι πιθανόν οι υποχρεώσεις απέναντι σε αυτούς που αγαπάτε να σας φαίνονται λίγο πιο πιεστικές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Την Κυριακή η ατμόσφαιρα είναι λίγο πιο περίεργη καθώς η Σελήνη θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Κρόνο. Μπορείτε να αξιοποιήσετε την όψη όμως για να ολοκληρώσετε εκκρεμότητες που μπορεί να έχετε ή να ασχοληθείτε περισσότερο με το χώρο του σπιτιού. Βέβαια παίζει το ενδεχόμενο μιας ξαφνικής επαγγελματικής υποχρέωσης που δεν την είχατε υπολογίσει. Μια γυναίκα μπορεί να παίξει ρόλο αυτή τη στιγμή σε
κάποιες εξελίξεις ακόμη και σε επαγγελματικό επίπεδο και να έχετε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση μαζί της.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Κυριακή είναι λίγο πιο νευρική θα χρειαστεί να προσέξετε λίγο περισσότερο μια φιλική σας σχέση γιατί κάτι μπορεί να σας εκνευρίσει ή να νιώσετε πιεσμένοι. Η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον πλανήτη των περιορισμών τον Κρόνο και μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη πίεση. Είναι όμως μια χαρά επιρροή για να οργανώσετε κάπως καλύτερα τους στόχους και την επόμενη εβδομάδα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σημερινή μέρα χάνει λίγο από την χαλαρότητα αλλά κερδίζει σε δυναμικότητα και αποφασιστικότητα από το τρίγωνο της Σελήνης με τον κυβερνήτη σας Κρόνο που προδιαθέτει είτε για μια επικερδή συμφωνία που μπορεί να έρθει μες την άλλη εβδομάδα ή για ένα ξεκαθάρισμα σε θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά. Από την άλλη αυτή η όψη προκαλεί και στρες ή νευρικότητα και θα πρέπει να την καταπολεμήσετε κάπως αν δεν θέλετε να δημιουργηθούν εντάσεις είτε στο σπίτι είτε ακόμη και με κάποιους συνεργάτες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σημερινή μέρα είναι κάπως πιο περιοριστική μέρα σε σχέση με την χαρά που θα μπορούσε να σας προσφέρει αλλά είναι πολύ αποτελεσματική σε θέματα που μπορεί να αφορούν το μέλλον σας. Ενδεχομένως να συζητήσετε κάποια επαγγελματικά σας σχέδια με συνεργάτες και να νιώσετε ικανοποιημένοι από την εξέλιξη τους. Ή να μάθετε κάποια πράγματα που αφορούν το μέλλον σε σχέση με τη δουλειά ή τις σπουδές σας. Η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο στο ζώδιο σας και βοηθά στην παραγωγική επικοινωνία με τους άλλους. Αλλά θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί σε αυτά που λέτε στους άλλους. Μια διπλωματική προσέγγιση σίγουρα θα σας βοηθήσει περισσότερο.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Κυριακή είναι πιο κουραστική καθώς το τρίγωνο της Σελήνης προς τον Κρόνο δημιουργεί περισσότερες υποχρεώσεις αλλά και μεγαλύτερο άγχος. Αν εστιάσετε την προσοχή σας σε ένα συγκεκριμένο στόχο ή πρότζεκτ, ή αν έχετε να κάνετε κάποιες δουλειές και συγκεντρωθείτε σε αυτές τότε μπορεί να προφυλάξετε τη ψυχολογία σας από την κυκλοθυμία που μπορεί να δημιουργεί μια τέτοια όψη αλλά και τα νεύρα.