ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 17/12

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Το Σαββατοκύριακο αναμένεται ιδιαίτερα κοινωνικό καθώς η Σελήνη θα κινείται στο ζώδιο του Ζυγού καλώντας μας να αφιερώσουμε χρόνο στο σύντροφο, σε φίλους και συναδέλφους. Η Σελήνη αυτή
κάνει σίγουρα πιο ευχάριστες τις επαφές μας.

Παράλληλα, το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό βοηθά σε αγορές, δοσοληψίες αλλά και να έχουμε ωραίες και πρωτότυπες ιδέες. Θα θέλουμε να δούμε καινούρια πράγματα, να αλλάξουμε παραστάσεις, να ανακαλύψουμε νέα στέκια και γενικώς να είμαστε σε κίνηση.

ΚΡΙΟΣ

Μια ευχάριστη μέρα με έμφαση στις επαφές σας με τους άλλους είναι η σημερινή που βρίσκει τη Σελήνη στον Ζυγό σε τρίγωνο με τον κυβερνήτη σας, Άρη. Ακόμη και να θέλετε να μην κάνετε τίποτε κάποιος θα σας τραβήξει από το χέρι για να μοιραστείτε μαζί κάποιες ευχάριστες συζητήσεις ή δραστηριότητες. Είναι μία μέρα που ευνοεί τα προσωπικά, τον έρωτα και τις σχέσεις. Το Σάββατο ολοκληρώνεται και το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό και πιθανότατα να συζητάτε επαγγελματικά θέματα ή μια πρόταση με θετικό αντίκτυπο και στα οικονομικά. Προσοχή στα περιττά έξοδα.

ΤΑΥΡΟΣ

Το Σάββατο είναι αρκετά ευνοϊκό στο σύνολο του και μπορείτε να διαχειριστείτε το πρόγραμμα και τα σχέδια σας, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Κάποιοι μπορεί να έρθετε σε επαφή με άτομα από το επαγγελματικό περιβάλλον ή μπορεί να έχετε κάποιες ανειλημμένες υποχρεώσεις τις οποίες πρέπει να φέρετε εις πέρας ή απλώς να εργάζεστε. Παράλληλα, γίνεσετε πιο πρόθυμοι να ψάξετε διεξόδους και πρωτότυπες ιδέες που θα αναβαθμίσουν τη δουλειά σας. Η χρήση της τεχνολογίας θα σας βοηθήσει να κάνετε πιο εύκολο το έργο σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Σήμερα είναι η μέρα σας από κάθε άποψη, η διάθεσή σας είναι ανεβασμένη και μεταδίδετε αυτή η θετική ενέργεια και στους άλλους που είναι γύρω σας. Μια υπέροχη μέρα για να διασκεδάσετε, να είστε στο επίκεντρο της παρέας αλλά ακόμη και να φλερτάρετε ή να έχετε ανταπόκριση στα συναισθήματα σας από την
ενδιαφερόμενη πλευρά. Παράλληλα, ίσως έχετε κάποια ευχάριστη έκπληξη σε οικονομικά ζητήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το Σαββατοκύριακο έχει «οικογενειακή» γεύση. Είναι εξαιρετικές μέρες για να κάνετε δουλειές στο σπίτι, να τελειοποιήσετε τις Χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις, να καλέσετε φίλους για να περάσετε ένα όμορφο βράδυ μαγειρεύοντας, βλέποντας ταινίες ή παίζοντας παιχνίδια με την οικογένεια σας. Μία ευκαιρία να ετοιμάσατε μια εκδρομή στο πατρικό σας, αν μένουν μακριά ή να αποδεχτείτε τη πρόσκληση από ένα άλλο μέλος της οικογένειάς σας. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό ευνοεί τις νέες γνωριμίες ενώ σας κάνει και πιο πρόθυμους να αλληλοεπιδράσετε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αν είστε μόνες-οι μπορεί να προκύψει και μια νέα γνωριμία.

ΛΕΩΝ

Το Σαββατοκύριακο είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό. Νιώθετε περισσότερη αυτοπεποίθηση και έχετε όρεξη να συζητήσετε, να δείτε κόσμο ή γενικότερα να περάσετε κάποιες ώρες με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Ακόμη κι αν δεν έχετε πλάνα για μια εκδρομή έστω και μονοήμερη, αξίζει τον κόπο να κάνετε μια βόλτα και να χαρείτε λίγη περισσότερη ελευθερία. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό βοηθά ιδιαίτερα σε επαγγελματικό επίπεδο αρκεί να σκέφτεστε με πιο πρωτότυπο ή μη δοκιμασμένο τρόπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Το Σάββατο είναι εξαιρετικό για να περάσετε καλά με τους αγαπημένους σας και να το ρίξετε λίγο έξω. Βέβαια προσπαθήστε να μην παρασυρθείτε σε πολλά έξοδα, γιατί θα έχετε την τάση να είστε παρορμητικοί σε αγορές και πολύ γενναιόδωροι με τους άλλους καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται στον Ζυγό στον τομέα των οικονομικών. Παράλληλα, οι ερωτικές σχέσεις ευνοούνται, οπότε βρείτε την ευκαιρία να κάνετε κάτι ξεχωριστό με το ταίρι σας ή με τους φίλους σας αν είστε μόνες-οι.

ΖΥΓΟΣ

Το Σάββατο πρωταγωνιστείτε. Η Σελήνη στο ζώδιο σας σας κάνει πιο ελκυστικούς για τους άλλους, ενισχύει την ακτινοβολία σας και ανεβάζει τη διάθεση σας. Είναι μια σούπερ κοινωνική μέρα καθώς θα επιδιώκουν πολλοί την παρέα σας και θα θέλουν να μάθουν τι σκέφτεστε, πως αισθάνεστε, τι σχέδια κάνετε. Με κάποιο τρόπο είναι σαν να νιώθετε την «αγάπη» με την οποία σας περιβάλλουν οι άλλοι και είστε έτοιμοι να ανταποκριθείτε. Το τρίγωνο του Ερμή από τον Αιγόκερω με τον Ουρανό στον Ταύρο βέβαια σας κάνει πιο επιλεκτικούς σε ποιους θα χαρίσετε τη συντροφιά σας με προτεραιότητα την οικογένεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τη Σελήνη στον Ζυγό, αυτό το Σαββατοκύριακο είναι αλήθεια πως περισσότερο θέλετε να απολαύσετε ένα χαλαρό χωρίς υποχρεώσεις διήμερο μ ‘ έναν – δυο καλούς φίλους ή το ταίρι σας, παρά να συναντάτε κόσμο.  Βέβαια με το τρίγωνο του Ερμή από τον Αιγόκερω προς τον Ουρανό μπορεί να σας πιάνουν τάσεις φυγής, να θέλετε να αλλάξετε παραστάσεις ή γενικώς να θέλετε να βρίσκεστε σε κίνηση. Η όψη αυτή βοηθά και σε νέες γνωριμίες και σας κάνει πιο τολμηρούς στην ερωτική διεκδίκηση .

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι από τα πιο άνετα Σαββατοκύριακα του Δεκεμβρίου και καλά θα κάνετε να το χαρείτε με κάθε τρόπο. Η Σελήνη θα βρίσκεται στον φιλικό σας Ζυγό σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Τι πιο ωραίο από το να συναντήσετε την αγαπημένη σας παρέα και να χαρείτε μαζί τους τις κοινές σας δραστηριότητες, μια έξοδο, ένα δείπνο σε ένα καινούριο εστιατόριο, μια πρόσκληση σε ένα φιλικό σπίτι. Σήμερα, καλό είναι να είστε πιο αυθόρμητοι αλλά και πιο ευέλικτοι στο πρόγραμμα σας αν προκύψει κάποια αλλαγή της τελευταίας στιγμής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τη Σελήνη στο ψηλότερο σημείο του ωροσκοπίου σας μια συνάντηση ή ένα κάλεσμα στο σπίτι, θα μπορούσε να φανεί εξαιρετικά χρήσιμη και για να συσφίξετε τις σχέσεις σας με ανθρώπους που συνεργάζεστε. Σήμερα, το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό σας κάνει λίγο πιο υπερκινητικούς και πιο πρόθυμους να βγείτε και να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν και σας διασκεδάζουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το Σάββατο είναι από τις πιο όμορφες μέρες του Δεκεμβρίου και μπορείτε να το απολαύσετε στο έπακρο ό,τι κι αν έχετε προγραμματίσει να κάνετε. Η Σελήνη από τον Ζυγό είναι ιδιαίτερα βοηθητική για να
χαρείτε με τους φίλους, τους γνωστούς, τη σχέση σας,  αλλά και για να κάνετε νέες γνωριμίες, να φλερτάρετε ή να αναθερμάνετε το δεσμό σας. Θα γίνετε πιο ευαίσθητοι στα μηνύματα που λαμβάνετε από τους άλλους.

ΙΧΘΥΕΣ

Με το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό και η επιθυμία σας να είστε δίπλα σ’ αυτούς που αγαπάτε, γίνεται ακόμη πιο έντονη. Αν δεν υπάρχει κάποιο εμπόδιο σ’ αυτό, τότε μπορείτε να χαρείτε μια υπέροχη μέρα, διαφορετικά μπορεί να αισθάνεστε περίεργα. Αν πάντως σας ενδιαφέρει ένα πρόσωπο και θέλετε να δώσετε ένα πράσινο φως, η μέρα είναι κατάλληλη για μια τέτοια κίνηση. Πάρτε ένα μικρό ρίσκο να αποκαλύψετε κάτι πιο προσωπικό για σας, κάνετε μια μικρή κίνηση να δείξετε το ενδιαφέρον σας.