ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 17/11

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Ο Ήλιος από τον Σκορπιό σχηματίζει ένα αρμονικό τρίγωνο με τον Ποσειδώνα σήμερα, δίνοντας μια πιο ρομαντική ή πιο φευγάτη διάσταση στη μέρα. Υπάρχει τάση για ωραιοποίηση κάποιων καταστάσεων ή εξιδανίκευσης στις σχέσεις όπως υπάρχει και η τάση να είμαστε πιο αφηρημένοι στα πρακτικά πράγματα.

Τρίγωνο σχηματίζει και ο Άρης από τον Σκορπιό με τον Ποσειδώνα. Οι Ποσειδώνιες όψεις φημίζονται για την χαλαρότητα τους αλλά και για το ό,τι ενισχύουν τη φαντασία μας.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα ίσως χρειαστεί να δουλέψετε πιο μοναχικά, να διερευνήσετε υποθέσεις που είναι σε εκκρεμότητα από το παρελθόν, να ασχοληθείτε με την κατάσταση της υγείας σας, τα θέματα των οικονομικών σας, να πετάξετε πράγματα και συνήθειες που σας κρατάνε πίσω. Προσπαθήστε μέσα σε όλα να βρίσκετε χρόνο να ξεκουράζεστε.

ΤΑΥΡΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Αιγόκερω βοηθώντας σας να έχετε επιτυχία στους στόχους σας. Τα τρίγωνα του Ήλιου και του Άρη με τον Ποσειδώνα, μπορεί να σας δημιουργούν μια μικρή σύγχυση σε σχέση με ένα μελλοντικό σας στόχο. Είναι μια μέρα που ευνοεί τη δημιουργία, τις έξυπνες ιδέες που εφαρμόζοντας τις θα μπορέσετε να έχετε ένα καλύτερο αποτέλεσμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Φαίνεται ότι θα σας απασχολήσει περισσότερο τόσο σήμερα όσο και μέσα στο σαββατοκύριακο ο τομέας των επαγγελματικών όχι απαραίτητα για αρνητικούς λόγους αλλά με μια σχετική αγωνία. Αρκετά ανήσυχοι μπορεί να είστε και για θέματα που αφορούν στην υγεία. Τα τρίγωνα του Ήλιου και του Άρη με τον Ποσειδώνα σάς ενθαρρύνουν να βρείτε μια δουλειά την οποία θα κάνετε με κέφι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα τρίγωνα του Ήλιου και του Άρη από τον Σκορπιό με τον Ποσειδώνα σάς κάνουν να ονειρεύεστε με τα μάτια ανοιχτά το παρακάτω της ζωής σας. Προσέξτε όμως την τάση να ωραιοποιείτε καταστάσεις ή να βλέπετε τα πράγματα στην επιφάνεια τους γιατί έχοντας αυτή τη διάθεση μπορεί να παραβλέψετε σημαντικές λεπτομέρειες.

ΛΕΩΝ

Σήμερα θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τα μυστικά σας ή με τα μυστικά που σας έχουν εμπιστευθεί άλλοι. Ας είστε λίγο πιο «μαζεμένοι» ειδικά με ανθρώπους που δεν γνωρίζετε. Από την άλλη η μέρα με τα τρίγωνα Ήλιου και Άρη με τον Ποσειδώνα σας προτρέπουν να δώσετε χρόνο στον εαυτό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα τρίγωνα του Ήλιου και του Άρη με τον Ποσειδώνα είναι η κυρίαρχη επιρροή της μέρας που στρέφει την προσοχή σας στον τομέα των σχέσεων προσωπικών, επαγγελματικών αλλά και δημοσίων σχέσεων. Φυσικά χρειάζεται προσοχή στην επιλογή των προσώπων που σας πλαισιώνουν.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα σχηματίζονται τα τρίγωνα του Ήλιου και του Άρη με τον Ποσειδώνα δημιουργώντας κάποια μικρή σύγχυση σε θέματα που αφορούν συνεργάτες και γενικότερα την καθημερινότητα της δουλειάς. Χρειάζεται προσοχή στις μεγάλες προσδοκίες που μπορεί να έχετε γιατί όταν διαψεύδονται απογοητεύστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Παρασκευή σάς ενθαρρύνει να αφήσετε λίγο τη ζώνη ασφαλείας και το γνωστό σε σας μοτίβο δράσης και να ψάξετε λίγη περιπέτεια και εναλλακτικά πράγματα στη ζωή σας. Τα τρίγωνα του Ήλιου και του Άρη με τον Ποσειδώνα σήμερα παραπέμπουν σε ένα πιο χαλαρό και ίσως πιο ρομαντικό βράδυ για σας και το ταίρι σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ήλιος και ο Άρης σχηματίζουν τρίγωνα σήμερα με τον Ποσειδώνα, φέρνοντας θέματα που σχετίζονται με το σπίτι ή την οικογένεια σε πρώτο πλάνο. Γενικά από σήμερα μέχρι την Κυριακή φαίνεται ότι θα ασχοληθείτε περισσότερο με τις προσωπικές σας επιδιώξεις αλλά και την οικογένεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Οι σχέσεις προσωπικές και επαγγελματικές είναι ό,τι καλείστε να διαχειριστείτε τον Νοέμβριο και σίγουρα δεν είναι μια εύκολη υπόθεση καθώς πολλές από αυτές τις σχέσεις ενέχουν παιχνίδια εξουσίας. Ο μόνος τρόπος για να καταφέρετε να βρείτε μια άκρη με όλο αυτό είναι μόνο μέσω της καλής επικοινωνίας και του ειλικρινούς διαλόγου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα Ήλιος, Άρης και Ποσειδώνας συναντιούνται σε όψεις τριγώνου που σάς ενθαρρύνουν να σκεφτείτε καλύτερα τα θέματα της δουλειάς αλλά και τα οικονομικά σας θέματα. Αν αυτά που κερδίζετε δεν είναι αυτά τα οποία επιθυμείτε πρέπει ίσως να δείτε πως μπορείτε να το αλλάξετε όλο αυτό. Από την άλλη προσέξτε σήμερα τις «μεγάλες» προσδοκίες.

ΙΧΘΥΕΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Ο κυβερνήτης σας Ποσειδώνας θα σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Άρη όψεις τριγώνου δίνοντάς σας μια αίσθηση αισιοδοξίας. Είναι η κατάλληλη μέρα αν θέλετε να κάνετε μεγαλόπνοα σχέδια για το μέλλον, να σκεφτείτε νέες ιδέες , ενώ πολύ βοηθητικοί θα είναι στο πλευρό σας και οι φίλοι ή κάποιος αγαπημένος συνεργάτης.