ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 16/8

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τετάρτη, 16 Αυγούστου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Τετάρτη φιλοξενεί μια δυνατή νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα, που δέχεται την εκρηκτική επίδραση του Ουρανού από τον Ταύρο και της ανάδρομης Αφροδίτης από τον Λέοντα επίσης. Ταυτόχρονα ο Ήλιος σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό. Οι όψεις της μέρας παραπέμπουν σε νευρικότητα, υπερένταση, ευερεθιστότητα ενώ θα είμαστε πιο επιρρεπείς σε κυκλοθυμία. Επηρεάζονται κυρίως οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί του τέλους του δευτέρου δεκαημέρου και των αρχών του δευτέρου.

Ξαφνικά και απρόβλεπτα θα είναι τα δεδομένα της μέσης της εβδομάδας γι’ αυτό χρειάζεται μεγαλύτερη ψυχραιμία και προσοχή. Βέβαια όπως κάθε νέα Σελήνη κρύβει μέσα της και το σπόρο για μια νέα αρχή.

ΚΡΙΟΣ

Η Τετάρτη φέρει την επιρροή της νέας Σελήνης και εξαιτίας του τετραγώνου με τον Ουρανό και της συνόδου με την ανάδρομη Αφροδίτη δημιουργεί μια εξαιρετικά φορτισμένη ατμόσφαιρα γύρω σας σε θέματα οικονομικά και στις σχέσεις. Για κάποιο λόγο φαίνεται ότι υπάρχει πολλή ένταση μέσα σας, την οποία δεν έχετε εκφράσει. Βάλτε τα όρια σας διπλωματικά για να μην ζορίζεστε περαιτέρω.

ΤΑΥΡΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η νέα Σελήνη στον Λέοντα που σχηματίζεται σήμερα στρέφει την προσοχή σας στην οικογένεια και στο χώρο του σπιτιού. Επειδή είναι μια ιδιαίτερα έντονη νέα Σελήνη με όψεις από την ανάδρομη Αφροδίτη και τον Ουρανό μπορεί να σας ζορίσει σε κάποιο ζήτημα που ίσως αφορά και τον σύντροφο σας ή τους γονείς σας. Πρέπει να φανείτε όσο γίνεται υπομονετικοί.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η νέα Σελήνη που σχηματίζεται σήμερα αλλά επηρεάζει σχεδόν όλη την εβδομάδα στον τομέα επικοινωνίας και μετακινήσεων αφορά κυρίως τους γεννημένους στο τέλος του δευτέρου αρχές του τρίτου δεκαημέρου κι εσείς πρέπει να είστε κάπως πιο προσεκτικοί τόσο σε σχέση με αυτά που λέτε όσο και με την οδηγική σας συμπεριφορά. Προσοχή ακόμη στις σχέσεις με τους ανθρώπους που έχετε καθημερινή επαφή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Τετάρτη φέρνει τα επαγγελματικά και τα οικονομικά στην πρώτη θέση των προτεραιοτήτων σας, και με τη νέα Σελήνη ακριβώς σ’ αυτόν τον τομέα δεν πρέπει να περιμένετε ιδιαίτερη ησυχία. Αυτός δεν είναι λόγος να προβληματίζεστε, αφού μπορεί να υπάρξουν καινούριες προτάσεις, ευκαιρίες και τρόποι εξεύρεσης νέων πηγών εσόδων.

ΛΕΩΝ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας σήμερα επηρεάζει αρκετά την καθημερινότητά σας αλλά πιέζει και θέματα που αφορούν στις σχέσεις, τις συνεργασίες ή και τη καριέρα σας. Μπορεί να νιώθετε πιεσμένοι με τις υποχρεώσεις σας ή να ψάχνετε να βρείτε μια άκρη σε σχέση με μια νέα πρόταση δουλειάς. Η συμβουλή μου είναι μην πιέζετε τα πράγματα πολύ αφού βλέπετε ότι όλα καθυστερούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η νέα Σελήνη στον Λέοντα σχηματίζεται σήμερα μέσα σε ένα αρκετά σκοτεινό κομμάτι του ωροσκοπίου σας μέσα στον 12ο Ηλιακό σας οίκο. Σε κάθε περίπτωση αυτό μπορεί να σημαίνει ότι κάτι ξεκινάτε να δουλεύετε πιθανώς και αρκετά μοναχικά, το οποίο θα εγκαινιάσετε παρακάτω μέσα στο χρόνο. Αυτό το φεγγάρι δημιουργεί από την άλλη και μια ψυχική ή πνευματική υπερένταση. Μην το βάζετε κάτω και μην απογοητεύεστε.

ΖΥΓΟΣ

Η νέα Σελήνη δίνει έμφαση στις επαφές ή τις κοινές δραστηριότητες με φίλους, συνεργάτες ή και τα πολύ αγαπημένα σας πρόσωπα. Ενδεχομένως να υπάρχει κάτι πιεστικό στον οικονομικό τομέα σε αυτή την φάση που δεν σας επιτρέπει να κάνετε όσα ονειρεύεστε ή όσα χρειάζονται για να εξελιχθούν καλύτερα τα θέματα σας. Αυτές τις μέρες προσέξτε ιδιαίτερα και τις σχέσεις με φίλους και συνεργάτες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για άλλη μια φορά η καριέρα δέχεται τις ισχυρότερες επιδράσεις, ειδικά με τη νέα Σελήνη στον Λέοντα, που στον δικό σας ωροσκόπιο πραγματοποιείται ακριβώς σ ’αυτό τον τομέα της επαγγελματικής αποκατάστασης. Εσείς οι Σκορπιοί περισσότερο απ’ όλα λατρεύετε την σταθερότητα ενώ η πιθανότητα μιας αλλαγής και δη ουρανοκατέβατης σας ξενίζει η σας απωθεί. Δυστυχώς όμως θα πρέπει να δείξετε πνεύμα συμβιβασμού και προσαρμοστικότητας αν θέλετε να μη νοιώσετε έντονα τους κραδασμούς αυτής της νέας Σελήνης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε οποιαδήποτε άλλη χρονική στιγμή αυτή η νέα Σελήνη στον Λέοντα που κυριαρχεί αυτή την εβδομάδα, θα μπορούσε να σημαίνει μια ευκαιρία για ένα μακρινό ταξίδι στο εξωτερικό. Όμως με τις όψεις της φαίνεται ότι δυστυχώς δεν θα είναι τόσο εύκολο να ταξιδέψετε. Αυτές τις μέρες θα χρειαστεί να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε θέματα που σχετίζονται με την επικοινωνία που έχετε με άλλους, τις επαφές σας αλλά ακόμη και σε ό,τι σχετίζεται με τις μετακινήσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα που πραγματοποιείται σήμερα στρέφει την προσοχή σας σε θέματα οικονομικά και στις συναλλαγές ή τις δοσοληψίες σας με το δημόσιο, τις τράπεζες κτλ. Ίσως αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες. Σε κάθε περίπτωση είναι μια απαιτητική περίοδος αυτή με την ανάδρομη Αφροδίτη κι όλοι πρέπει να είμαστε πιο υπομονετικοί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η νέα Σελήνη ακριβώς απέναντί σας στο ζώδιο του Λέοντα κυριαρχεί σήμερα και επηρεάζει τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών ορίζοντας μια σύνθετη εικόνα κι αρκετά πιεστική για κάποιους. Καταρχάς υπάρχει αρκετή ένταση και τη νοιώθετε σε κάθε επαφή σας είτε πρόκειται για μια συζήτηση με τους συνεργάτες σας ή για μια συζήτηση με το σύντροφό σας. Προσπαθήστε να μην φανείτε αρνητικοί και εν καιρώ θα περάσετε με διπλωματία και τις δικές σας θέσεις.

ΙΧΘΥΕΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα δημιουργεί ένα αρκετά νευρικό κλίμα στην καθημερινότητα σας ειδικά αν είστε γεννημένοι τέλος δευτέρου αρχές τρίτου δεκαημέρου. Μπορεί να νιώθετε ότι εκνευρίζεστε με τις υποχρεώσεις ή τις απαιτήσεις των άλλων. Από την άλλη μπορεί αυτό το φεγγάρι, αν ψάχνατε να βρείτε εργασία να δημιουργήσει κάποιες προϋποθέσεις έστω και προσωρινά να βρείτε κάποια δουλειά.