ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 16/12

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Παρασκεύη, 16 Δεκεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Σήμερα ίσως είμαστε πιο ανήσυχοι τις πρωινές ώρες καθώς η Σελήνη από την Παρθένο σχηματίζει αντίθεση με τον Ποσειδώνα και αμέσως μετά το τελευταίο της τέταρτο, καθώς συναντά σε τετράγωνο τον Ήλιο. Με αυτές τις όψεις πρέπει να περιμένουμε ίσως και το πιο απίθανο σενάριο να συμβεί. Ας είμαστε λοιπόν πιο ευέλικτοι για να μην καταλήξουμε να γκρινιάζουμε.

Αφού σχηματίσει και την αντίθεση της με τον Δία, η Σελήνη θα αποχωρήσει από την Παρθένο και θα περάσει στον Ζυγό το βράδυ στις 21:49 συγκεκριμένα, καλμάροντας κάπως το νευρικό μας σύστημα και κάνοντας το βράδυ της Παρασκευής ιδανικό για την κοινωνική μας ζωή.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα έχετε ένα φορτωμένο πρόγραμμα γεμάτο υποχρεώσεις που μπορεί να μην είχατε υπολογίσει και να έρχονται με τη μορφή του επείγοντος να σας ταράξουν. Η Σελήνη στην Παρθένο μέσα στον τομέα της δουλειάς και της υγείας σχηματίζει αντιθέσεις με τον Ποσειδώνα και τον Δία και τετράγωνο με τον Ήλιο βάζοντας σας σε μια διαδικασία να δείτε πιο σοβαρά και τους δυο τομείς. Το βράδυ έρχεται με μια κοινωνική και διασκεδαστική διάσταση.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στην Παρθένο σάς επιτρέπει να είστε ο πιο χαλαρός εαυτός σας αλλά το τετράγωνο με τον Ήλιο το πρωί όπως και οι αντιθέσεις της με τον Ποσειδώνα και τον Δία μπορεί να σας ζορίσουν σήμερα. Θέματα που αφορούν στα παιδιά μπορεί να σας απασχολήσουν περισσότερο. Προσέξτε όταν ασκείτε κριτική στους άλλους να δείχνετε ταυτόχρονα και ενσυναίσθηση. Το βράδυ η Σελήνη θα προχωρήσει στον Ζυγό και μπορεί να χρειαστεί να ασχοληθείτε με κάποια θέματα της δουλειάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Κάπως ασταθής είναι η σημερινή μέρα. Το τελευταίο τέταρτο της Σελήνης δημιουργεί μεγαλύτερη τάση για ανησυχία, άγχος αλλά και απρόοπτα είτε στο χώρο της οικογένειας είτε της εργασίας. Αν το έχετε αυτό υπόψη σας θα καταφέρετε να είστε πιο προσαρμοστικοί και να μην σας δυσκολέψουν οι αλλαγές. Ακόμη σήμερα μπορεί να είναι μια παραγωγική μέρα. Το βράδυ εξελίσσεται πολύ διαφορετικά και σίγουρα πιο διασκεδαστικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τις πρωινές ώρες μπορεί να λάβετε ένα τηλεφώνημα ή ένα mail ή κάποιος από τη δουλειά μπορεί να σας δώσει μια πληροφορία που θα σας εκπλήξει και θα δρομολογήσει διαφορετικά τη μέρα σας. Είναι μια μέρα με έντονη νοητική ανησυχία και προς το απόγευμα θα χρειαστεί να συγκεντρωθείτε σε κάποια επαγγελματικά θέματα και να δουλέψετε πιο σκληρά. Το βράδυ δεν θα βλέπετε την ώρα να επιστρέψετε σπίτι σας ή να δείτε αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΛΕΩΝ

Καλό θα ήταν να μην παραφορτώσετε το πρόγραμμα σας, γιατί ούτως ή άλλως η μέρα κρύβει εκπλήξεις. Καλύτερα να ορίσετε λιγότερα πράγματα και να τα φέρετε εις πέρας όπως πρέπει. Ακόμη σήμερα θα σας απασχολήσουν κάποια οικονομικά θέματα. Προσέξτε την τάση σας για παρορμητικές αγορές. Το βράδυ και συγκεκριμένα στις 21:49 η Σελήνη θα προχωρήσει στον Ζυγό κάνοντας σας πιο πρόθυμους να επικοινωνήσετε με φίλους και να διασκεδάσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σας στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας και ίσως νιώθετε κάπως να πνίγεστε μέσα σε ένα επαγγελματικό πλαίσιο που δεν σας επιτρέπει μεγαλύτερη ελευθερία. Δείτε μακροπρόθεσμα την επαγγελματική σας πορεία και τους οικονομικούς σας στόχους. Να είστε προετοιμασμένοι για κάποιες αλλαγές στο πρόγραμμα σας της τελευταίας στιγμής ή και για κάποιες αντιπαραθέσεις. Το βράδυ θα είναι σαφώς πιο ήρεμο.

ΖΥΓΟΣ

Αυτό που μπορεί να σας εκνευρίσει περισσότερο σήμερα είναι κάποιες προκλήσεις που δεν τις περιμένατε από άτομα στο χώρο εργασίας ή κι από την οικογένεια. Αυτό μπορεί να πυροδοτήσει την ανησυχία σας και μετά να γκρινιάζετε με το παραμικρό. Από την άλλη ίσως νιώθετε ανασφάλεια για την έκβαση μιας κατάστασης σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο. Το βράδυ και συγκεκριμένα στις 21:49 η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο σας δίνοντας σας περισσότερη ενέργεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η έμφαση της Παρασκευής είναι στον τομέα των συνεργατών, των φίλων και των στόχων σας. Η Σελήνη σχηματίζει το τελευταίο της τέταρτο τις πρωινές ώρες κι έτσι ίσως δημιουργηθεί κάποια ένταση ή απρόσμενες συμπεριφορές και εξελίξεις στο χώρο της δουλειάς. Προσπαθήστε να μην επηρεάζεστε ψυχολογικά και μην παίρνετε τα πάντα προσωπικά. Το βράδυ η Σελήνη θα προχωρήσει στον Ζυγό και θα είστε πιο ήρεμοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τις πρωινές ώρες η Σελήνη συναντά σε τετράγωνο τον Ήλιο στο ζώδιο σας κι αυτό μπορεί να κάνει πιο ασταθή την Παρασκευή. Μπορεί να προκύψει μια συμπεριφορά που δεν περιμένατε από κάποιο άτομο στη δουλειά ή την οικογένειά σας ή κάποιο απρόοπτο στο χώρο εργασίας να διαταράξει την προσοχή σας και να σας φέρει άγχος. Πιο επιρρεπείς σε αυτή τη συνθήκη θα είναι οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο. Τις βραδινές ώρες η Σελήνη στον Ζυγό σας καλεί να χαρείτε κάποιες ώρες με τη συντροφιά αγαπημένων σας ατόμων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η μέρα μπορεί να κρύβει κάποιες εκπλήξεις που σας βγάζουν εκτός προγράμματος. Μπορεί να είναι μια δυσκολία στην μετακίνηση σας που δεν την είχατε υπολογίσει, ένα απρόοπτο συμβάν με κάποιον από την δουλειά, αλλά και υποχρεώσεις που δεν υπολογίζατε. Προσπαθήστε να δείξετε ευελιξία και μη χάνετε την καλή σας διάθεση. Το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στον κοινωνικό Ζυγό δίνοντας τον πρώτο λόγο στην κοινωνική σας ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εξαιτίας των αντιθέσεων της Σελήνης με τον Ποσειδώνα και τον Δία και του τετραγώνου με τον Ήλιο το πρόγραμμα σας μπορεί να διαταραχθεί απρόοπτα. Θέματα που αφορούν στα οικονομικά θα σας απασχολήσουν περισσότερο αλλά προσέξτε αυτή τη στιγμή τα έξοδα σας. Στις 21:49 η Σελήνη θα περάσει στον Ζυγό και θα δώσει έμφαση στην επικοινωνία και τις επαφές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη βρίσκεται απέναντι σας στο μεγαλύτερο μέρος της Παρασκευής σχηματίζοντας αντιθέσεις με τον Ποσειδώνα και τον Δία στο ζώδιο σας αλλά και τετράγωνο με τον Ήλιο στον Τοξότη, δημιουργώντας μεγαλύτερη ένταση σε κάποιες σχέσεις είτε προσωπικές είτε επαγγελματικές. Πιθανώς να υπάρχει μια ξαφνική αλλαγή στα σχέδια σας. Αποφύγετε τις πολλές επαφές και συζητήσεις τις πρωινές ώρες. Πολύ πιο ήρεμοι και άνετοι θα είστε τις βραδινές ώρες.