ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 15/11

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

O Ερμής που διελαύνει πλέον στο ζώδιο του Τοξότη σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη που βρίσκεται στον Ζυγό, όψη που κυριαρχεί μέσα στη μέρα μας. Είναι μια ιδιαίτερα βοηθητική όψη για συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, δοσοληψίες αλλά και για να απολαύσουμε καθετί όμορφο στην καθημερινότητα μας. Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, Κριοί, Λέοντες και Τοξότες του πρώτου δεκαημέρου των παραπάνω ζωδίων θα ευνοηθούν ιδιαίτερα.

ΚΡΙΟΣ

Η μέρα αυτή με τη Σελήνη στον Τοξότη είναι πιο κοινωνική για σας και σας δίνει ευκαιρίες να το ρίξετε λίγο έξω. Θα στρέψετε την προσοχή σας σε φίλους κι εδώ είναι που θέλει προσοχή αν υπάρχει κάποιο θέμα είτε με ένα φίλο είτε ακόμη με ένα συνεργάτη. Πρέπει να δείτε αν αυτή η σχέση σας ικανοποιεί, να συζητήσετε τις διαφορές σας και να πάρετε από κοινού απόφαση για το πως θα προχωρήσετε.

ΤΑΥΡΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Μικτές οι επιρροές της Τετάρτης καθώς από τη μια το εξάγωνο Ερμή – Αφροδίτης είναι μια ιδιαίτερα θετική όψη που προσφέρει ευκαιρίες κι από την άλλη η Σελήνη στον Τοξότη μπορεί να σας ζορίσει σε θέματα που αφορούν τη δουλειά. Αυτό που δεν πρέπει να επιτρέψετε με τίποτε είναι «να σας πάρει από κάτω» και να αρχίσετε να σκέφτεστε αρνητικά αν κάτι δεν πηγαίνει όπως το θέλετε τώρα στη δουλειά σας. Σε αυτή την φάση το μόνο που δεν πρέπει να κάνετε είναι να επιβαρύνετε ακόμη περισσότερο την ψυχολογία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αξιοποιήστε τη μέρα για να ασχοληθείτε με θέματα σχέσεων και συνεργασιών αφού σε αυτό τον τομέα δίνει έμφαση τόσο η Σελήνη από τον Τοξότη όσο και η θετική όψη του κυβερνήτη σας Ερμή με την Αφροδίτη στον Ζυγό. Θα είστε πιο εξωστρεφείς και θα θέλετε να συζητήσετε ό,τι σας απασχολεί χωρίς περιορισμούς. Καλή μέρα για φλερτ, για νέες γνωριμίες αλλά και για να περάσετε κάποιες διασκεδαστικές ώρες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη από τον Τοξότη είναι πολύ βοηθητική για τις ρουτίνες της καθημερινότητας, τόσο τα θέματα της δουλειάς όσο και της φυσικής σας κατάστασης. Είναι ακόμη μια καλή όψη για να δείτε τι γίνεται με τις κάρτες, τους λογαριασμούς σας, τις οικονομικές σας υποχρεώσεις και συμφωνίες. Η μέρα προσφέρεται και για να ασχοληθείτε με τον χώρο του σπιτιού ή της δουλειάς.

ΛΕΩΝ

Από χθες η Σελήνη στον Τοξότη σας ενεργοποιεί και φτιάχνει κάπως τη διάθεση σας. Το εξάγωνο του Ερμή με την Αφροδίτη που ολοκληρώνεται σήμερα παραπέμπει σε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας ή δείχνει κι ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον κυρίως για τους γεννημένους τον Ιούλιο. Εσείς μπορεί να φλερτάρετε με την ψυχή σας και να έχετε και ανταπόκριση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Εσείς οι Παρθένοι έχετε την τάση να αναλαμβάνετε μεγαλύτερες ευθύνες και αγχώνεστε παίρνοντας προσωπικά ακόμη και πράγματα που δεν κάνετε εσείς αλλά οι συνεργάτες σας. Αν όμως οι άνθρωποι που εργάζεστε μαζί τους δεν έχουν τις ίδιες υψηλές προσδοκίες με σας πρέπει να κάνετε μια ξεκάθαρη συζήτηση. Από την άλλη μπορεί σήμερα να ασχοληθείτε περισσότερο με το χώρο του σπιτιού.

ΖΥΓΟΣ

Αν είστε γεννημένοι κοντά στις 28 Σεπτεμβρίου, ενδεχομένως να προκύπτει μια θετική εξέλιξη σε ένα ερωτικό θέμα ή σε θέματα παιδιών, σε θέματα σπουδών ή δουλειάς. Από την άλλη το εξάγωνο Ερμή – Αφροδίτης που ολοκληρώνεται σήμερα ίσως σας ωθήσει σε μια σοβαρή συζήτηση για το μέλλον των επαγγελματικών σας με κάποιους συνεργάτες. Καλή μέρα και για εμπορικές δοσοληψίες ή αν πρέπει να υπογράψετε συμβόλαια και συμφωνίες με καλές προδιαγραφές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το εξάγωνο του Ερμή από τον Τοξότη με την Αφροδίτη στον Ζυγό σήμερα μπορεί να φέρει μια ευχάριστη είδηση για τους γεννημένους τον Οκτώβριο σε θέματα που αφορούν τη δουλειά και τα οικονομικά σας. Η Σελήνη στον Τοξότη είναι λίγο πιο κουραστική για τη διάθεση σας και μπορεί να σας πιάνει μια αγωνία ενδεχομένως και χωρίς να υπάρχει κάποιος λόγος πέρα από αυτά που γνωρίζετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το εξάγωνο του Ερμή που προχώρησε στο ζώδιο σας με την Αφροδίτη στον Ζυγό μπορεί να σας δώσει μεγάλη χαρά αν αποφασίσετε να το εκμεταλλευτείτε συναντώντας κάποιο φιλικό σας πρόσωπο που ίσως είχατε καιρό να δείτε ή αν κανονίσετε μια δραστηριότητα με το σύντροφό σας. Κάποιο οικονομικό θέμα μπορεί να σας απασχολήσει με κάποιο τρόπο επίσης και να ψάχνετε να βρείτε λύση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Το εξάγωνο του Ερμή με την Αφροδίτη μπορεί να φέρει κάτι θετικό σε επίπεδο επαγγελματικό ή οικονομικό ειδικά αν έχετε γενέθλια στο πρώτο δεκαήμερο. Αν σκεφτόσασταν μάλιστα να κάνετε μια κουβέντα για ένα οικονομικό θέμα ή για μια δουλειά προτιμήστε τη σημερινή μέρα. Το καλύτερο αντίδοτο για τη συννεφιασμένη διάθεση που ίσως έχετε, είναι να ασχοληθείτε με ένα συγκεκριμένο έργο δίνοντας εκεί όλη την αφοσίωση και την συγκέντρωση σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το εξάγωνο που συνδέει την Αφροδίτη από τον Ζυγό με τον Ερμή στον Τοξότη δίνει μια πιο διασκεδαστική κι ερωτική διάσταση στη μέρα ειδικά για τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Η Σελήνη εξακολουθώντας σε όλη τη διάρκεια της ημέρας να βρίσκεται στον Τοξότη δημιουργεί ένα θετικότερο πλαίσιο για το ζώδιο σας και σίγουρα μπορείτε να κανονίσετε κάτι πιο διασκεδαστικό με το σύντροφο ή κάποιο φίλο-η και να περάσετε πολύ όμορφα.

ΙΧΘΥΕΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Τετάρτη είναι σχετικά πιο άνετη μολονότι με τη Σελήνη σε όλη τη διάρκεια της στον Τοξότη τα θέματα της καριέρας και γενικότερα της δουλειάς σας δεν θα σταματήσουν να σας απασχολούν λεπτό. Ενδεχομένως να έχετε και κάποιες κοινωνικές υποχρεώσεις ή να προκύψουν υποχρεώσεις της τελευταίας στιγμής που δεν είχατε υπολογίσει.