ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 14/12

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Σήμερα ολοκληρώνεται το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα, μια όψη που δεν έχει και την καλύτερη φήμη καθώς ο Ποσειδώνας είναι ο πλανήτης της εξιδανίκευσης, του παραμυθιού, της διάλυσης, των σκανδάλων και καταστάσεων που δεν προσφέρουν εχέγγυα στις δοσοληψίες, στις αποφάσεις που πρέπει να πάρουμε με βάση τη λογική. Προσέξτε τις επαφές σας με εκείνους που δεν γνωρίζετε καλά και μην παίρνετε πολύ σημαντικές αποφάσεις.

Η όψη Ήλιου – Ποσειδώνα είναι η όψη της παραπληροφόρησης, των θεωριών συνωμοσίας, της συγκάλυψης γεγονότων, των σκανδάλων, των αποκαλύψεων. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες κυρίως οι γεννημένοι στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου ή όσοι έχετε ωροσκόπο και πλανήτες από τις 19 ως τις 24 μοίρες στα παραπάνω ζώδια στο γενέθλιο ωροσκόπιο σας θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί.

ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή μέρα είναι η κατάλληλη για εντατικό ψάξιμο στην ψυχολογία σας, στο παρελθόν, στις αντιδράσεις, τις φοβίες και τις ανασφάλειές σας. Ό,τι αναφέρεται στο μέλλον μπορεί να μοιάζει χαοτικό αυτή τη στιγμή στο μυαλό σας. Αφήστε τις συναισθηματικές αντιδράσεις στην άκρη και συγκεντρωθείτε στο τώρα. Το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη το βράδυ είναι βοηθητικό για να συζητήσετε επαγγελματικά θέματα και να φροντίσετε την υγεία σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η κυρίαρχη όψη της ημέρας είναι το τετράγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα που μπορεί να σας κάνει να βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα για ό,τι αφορά την επαγγελματική σας ομάδα ή την όποια ομάδα στην οποία συμμετέχετε. Ακόμη σήμερα χρειάζεται πολύ προσοχή στα οικονομικά σας θέματα. Η Σελήνη σχηματίζει μια θετική όψη τριγώνου με την Αφροδίτη δίνοντας σας την ευκαιρία να περάσετε τις βραδινές ώρες με την οικογένεια και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Μέρα σύγχυσης είναι η σημερινή. Το τετράγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα σας κάνει να νιώθετε αμήχανα με τις εξελίξεις στην καριέρα σας ή σε μία σχέση, ειδικά αν γεννηθήκατε στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου. Αν πρέπει να υπογράψετε μια σύμβαση, ένα συμβόλαιο ή μια συμφωνία μην το κάνετε σήμερα. Το τρίγωνο της Σελήνης από την Παρθένο με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω θα είναι βοηθητικό για περάσετε ένα όμορφο βράδυ στο σπίτι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τετράγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα δημιουργεί άγχος σε σχέση με τις καθημερινές σας δραστηριότητες ή μια αίσθηση αβεβαιότητας σε ό,τι έχει να κάνει με την πορεία της δουλειάς σας. Μην περιμένετε ξεκάθαρες απαντήσεις αυτές τις μέρες, αλλά προσπαθήστε να είστε μεθοδικοί και προσεκτικοί στις λεπτομέρειες. Με την Σελήνη στην Παρθένο να συναντά σε όψη τριγώνου την Αφροδίτη τις βραδινές ώρες κανονίσετε μια συνάντηση με φίλους.

ΛΕΩΝ

Προσοχή πρέπει να δείξετε σήμερα απέναντι σε όσους σας πλησιάζουν καθώς ακόμα κι όταν σας «λούζουν» με κομπλιμέντα δεν σημαίνει ότι οι προθέσεις τους είναι καλές. Επειδή σήμερα η κρίση σας μπορεί να είναι πιο ασθενής καλύτερα να είστε πιο καχύποπτοι κυρίως με άτομα που δεν γνωρίζετε. Για τους καλλιτέχνες του ζωδίου η μέρα κρύβει εμπνεύσεις. Είναι σημαντικό να αποφύγετε υποσχέσεις αλλά και αποφάσεις σε σχέση με τα οικονομικά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Ο Ήλιος τετραγωνίζει τον Ποσειδώνα και σας κάνει πιο ευαίσθητους στην επαφή σας με τους άλλους. Για εκείνους που έχουν ενέθλια κοντά στις 15 Σεπτεμβρίου, μπορεί η μέρα να έχει κάποια αίσθηση απογοήτευσης σε ερωτικό ή φιλικό επίπεδο. Οικονομικά θέματα μπορεί να σας απασχολήσουν αλλά δεν είναι η κατάλληλη μέρα για διαπραγματεύσεις. Εκμεταλλευτείτε το τρίγωνο που σχηματίζει η Σελήνη από το ζώδιο σας τις βραδινές ώρες με την Αφροδίτη για να διασκεδάσετε.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη περνά στην Παρθένο αυξάνοντας τις απαιτήσεις προς όλες τις κατευθύνσεις αλλά και την ευαισθησία σας. Βάλτε τα όρια σας καθώς η τάση σας να τρέξετε να βοηθήσετε όπου σας το ζητούν μπορεί να σας βάλει σε μπελάδες. Σήμερα ακόμη μπορεί να υπάρχει τάση για παρεξηγήσεις κυρίως στο χώρο της δουλειάς ή τάση για λάθη τόσο δικά σας όσο και των συνεργατών σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα μες τον τομέα των οικονομικών στο ωροσκόπιο σας, θα χρειαστεί να είστε ρεαλιστές σε σχέση με τα έξοδα και το εισόδημα σας. Φροντίστε να ξέρετε τι γίνεται στο πορτοφόλι σας και αποφύγετε αγορές που μπορεί να είναι προβληματικές. Την ίδια προσοχή βέβαια πρέπει να δείξετε και σε ανθρώπους που μπορεί να σας πλησιάζουν σε ερωτικό επίπεδο γιατί πιθανώς κάτι κρύβουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το τετράγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα στα γενέθλια σας μπορεί να σας κάνει να ονειροβατείτε ή να σας βυθίζει σε απογοήτευση, ειδικά αν έχετε γενέθλια από τις 13 ως τις 16/12 καθώς σας ακολουθεί και στην γενέθλια χρονιά σας. Η σημερινή είναι μια μέρα που μπορεί πιο εύκολα να παραπλανηθείτε γι’ αυτό αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις. Η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο από την Παρθένο με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω τις βραδινές ώρες φέρνοντας κάποια θετική είδηση στα επαγγελματικά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι από τις ημέρες εκείνες που είναι καλύτερα να εμπιστευθείτε το ένστικτο σας παρά τις πληροφορίες που παίρνετε. Μπορεί να μην καταφέρετε να εξακριβώσετε ακριβώς τι μπορεί να συμβαίνει, όμως ακούγοντας αυτό που σας λέει η εσωτερική σας φωνή μπορεί να αποφύγετε την πλάνη. Θέματα καριέρας σας θα σας απασχολήσουν περισσότερο. Με το τρίγωνο της Σελήνης από την Παρθένο με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω το βράδυ, κανονίστε κάτι διασκεδαστικό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα μπορεί να δείχνει προβλήματα στα οικονομικά. Αποφύγετε να δανείσετε ή να δανειστείτε χρήματα σήμερα. Ίσως πάλι νιώθετε ότι κάποιος συνεργάτης ή ένας φίλος δεν συμπεριφέρεται με τον τρόπο που θα θέλατε κι ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να το ξεκαθαρίσετε, αν είστε σίγουροι γι’ αυτό. Το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη βοηθά να είστε πιο ήρεμοι στην θαλπωρή του σπιτιού σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Το τετράγωνο του Ήλιου από τον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο σας, ολοκληρώνεται σήμερα και μπορεί να θολώνει την κρίση σας σχετικά με τα θέματα της καριέρας. Αν είστε γεννημένοι κοντά στις 13-16/3 μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη σύγχυση σε σχέση με την πορεία των επαγγελματικών σας φιλοδοξιών κι όταν είμαστε σε τέτοια κατάσταση δεν πρέπει να παίρνουμε και πολύ σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον μας. Γι’ αυτό μην πιέζεστε και μην πιέσετε για εξελίξεις.