ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 12/5

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Παρασκευή, 12 Μαΐου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Την Παρασκευή η Σελήνη εξακολουθεί το σύντομο ταξίδι της στο ζώδιο του Υδροχόου και στην διάβα της θα συναντήσει σε τετράγωνο τον Ουρανό και τον Ήλιο σχηματίζοντας το τελευταίο της τέταρτο. Σήμερα επηρεαζόμαστε κι από το εξάγωνο ανάμεσα στον ανάδρομο Ερμή από τον Ταύρο με τον Κρόνο στους Ιχθύς.

Πρόκειται για την όψη της υπομονής για να φέρουμε εις πέρας και το πιο δύσκολο καθήκον, ενώ βοηθά να είμαστε λίγο πιο συγκεντρωμένοι στους στόχους μας.

ΚΡΙΟΣ

Η Παρασκευή στρέφει την προσοχή σας στο φιλικό και επαγγελματικό σας περιβάλλον. Ίσως χρειαστεί να γίνει μια εκκαθάριση αν υπάρχει εκεί κάποιο πρόσωπο με το οποίο δεν βλέπετε πλέον να υπάρχουν οι δεσμοί αγάπης, κατανόησης και στήριξης που θα θέλατε. Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τις συνέργειες.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Παρασκευή δεν είναι μία χαλαρή μέρα, καθώς η Σελήνη από τον Υδροχόο είναι σε κόντρα με το ζώδιο σας και το εξάγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Κρόνο. Όλα αυτά σας επιφορτίζουν με περισσότερες υποχρεώσεις και ευθύνες. Προσπαθήστε να είστε υπομονετικοί με ανωτέρους και συνεργάτες και μη ρίχνετε λάδι στην φωτιά.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Παρασκευή με τη θετική προς το ζώδιο σας Σελήνη στον Υδροχόο και το εξάγωνο του ανάδρομου κυβερνήτη σας Ερμή με τον Κρόνο αυξάνει την περιέργεια σας πάνω σε θέματα μυστικά. Το θέμα είναι αν τα ευρήματα είναι άξια λόγου καθώς η ανάδρομη πορεία του Ερμή δεν δίνει και πολλές εγγυήσεις για αλήθειες. Γι’ αυτό μη πάρετε σημαντικές αποφάσεις βασισμένοι στις ανακαλύψεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Παρασκευή είναι αρκετά πιο χαλαρή κι η αλήθεια είναι ότι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να ηρεμήσετε λίγο, να κοιμηθείτε περισσότερο, να είστε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Με τις όψεις που δημιουργούνται από τη μια μπορεί να σας ενδιαφέρει περισσότερο ο τομέας των οικονομικών κι από την άλλη ίσως υπάρχουν κάποια έξοδα που πρέπει να καλυφθούν.

ΛΕΩΝ

Οι σχέσεις σας κυρίως με τους φίλους σας και τους αγαπημένους σας είναι αυτές που αποτελούν το καταφύγιό σας. Διαθέστε χρόνο και καλή διάθεση σε κάποια άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον. Η Σελήνη στον Υδροχόο σε όλη τη διάρκεια της μέρας μπορεί να παίζει λίγο με την ψυχολογία και το νευρικό σας σύστημα, ενώ ίσως προκύψουν και απρόοπτα κυρίως στο χώρο της εργασίας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου στρέφει την προσοχή σας στα καθημερινά θέματα της δουλειάς και μπορεί να σκέφτεστε διάφορα πράγματα σχετικά με την εξέλιξη επαγγελματικών σας υποθέσεων. Όμως μέσα σε όλα μην ξεχνάτε το πιο σημαντικό που είναι η φυσική σας κατάσταση και υγεία. Η Σελήνη στον Υδροχόο σας ωθεί να αποκτήσετε πιο υγιεινές συνήθειες.

ΖΥΓΟΣ

Η Παρασκευή σάς βρίσκει σε πιο ανάλαφρη σχετικά διάθεση. Η Σελήνη στον Υδροχόο σάς καλεί να ασχοληθείτε με τα πράγματα που σας δίνουν χαρά. Μάλιστα δεν θα ήταν κακή ιδέα αν ένα από τα χόμπι σας μπορούσατε να το εκμεταλλευτείτε και επαγγελματικά έτσι ώστε να χαίρεστε ενώ παράλληλα βγάζετε και χρήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Παρασκευή έρχεται με λίγο κυκλοθυμική διάθεση με τη Σελήνη στον Υδροχόο κόντρα στο ζώδιο σας και με αρκετή πίεση ή απρόοπτα κυρίως στη δουλειά. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε λοιπόν είναι να ασχοληθείτε με τις δικές σας προσωπικές ανάγκες και επιθυμίες και το χώρο του σπιτιού. Θα σας ανανεώσει και θα σας φτιάξει και το κέφι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Παρασκευή είναι ιδιαίτερα κοινωνική με τη Σελήνη στον Υδροχόο αλλά και πιεστική καθώς διάφοροι από το περιβάλλον σας, σας απευθύνονται για τους δικούς τους λόγους. Αυτό θα επιβαρύνει περισσότερο το δικό σας πρόγραμμα και θα νιώθετε πάλι ότι ασφυκτιείτε από τις υποχρεώσεις. Βρείτε λίγο χρόνο σήμερα για να κάνετε κάτι για να απασχολήσετε και το σώμα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Παρασκευή δίνει έμφαση ουσιαστικά στα «πρέπει» και λιγότερο στις επιθυμίες σας. Τα θέματα των οικονομικών επίσης με τις όψεις της Σελήνης από τον Υδροχόο φαίνεται ότι μπορεί να σας απασχολήσουν πιο πολύ αλλά θα μπορούσε να υπάρχει και μια οικονομική πρόταση με ενδιαφέρον που καλά θα κάνετε να σκεφτείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το εξάγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Κρόνο σας καλεί να σκεφτείτε καλύτερα και ρεαλιστικότερα τους στόχους που έχετε, ιδιαίτερα τους μακροπρόθεσμους. Με τη Σελήνη στο ζώδιο σας μπορεί η διάθεση σας να είναι πιο κυκλοθυμική, ενώ σήμερα είναι μια πιο απαιτητική μέρα και στο χώρο της δουλειάς.

ΙΧΘΥΕΣ

Την Παρασκευή θα έχετε πιο πολλές ευκαιρίες να κάνετε τις επαφές που θέλετε ή να έχετε συζητήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο. Αυτό που χρειάζεστε περισσότερο είναι να υπάρχουν κάποιες σταθερές στην καθημερινότητά σας και τα πράγματα να λειτουργούν με μεγαλύτερη οργάνωση. H Σελήνη από τον Υδροχόο σάς καλεί να προσπαθήσετε με κάθε τρόπο να ξεκουραστείτε.