ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 12/4

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Μεγάλη Τετάρτη, 12 Απριλίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η μέρα ξεκινά με τημ τυχερή όψη συνόδου του Ήλιου με τον Δία στον Κριό, που πραγματοποιείται λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα ξημερώνοντας Μεγάλη Τετάρτη. Όταν ο Δίας, συναντά σε όψη συνόδου τον Ήλιο, ο κόσμος μπορεί για ορισμένους να δείχνει ένα πιο χαρούμενο μέρος. Στη χειρότερη, ο Δίας απλά θα ανοίξει τους ορίζοντες σου.

Βέβαια, μια τέτοια όψη χρειάζεται προσοχή, διότι μπορεί να έχουμε υπερβολικές προσδοκίες ή να μας λείπει η επαφή με την πραγματικότητα και να βλέπουμε τα πράγματα όπως θέλουμε.

ΚΡΙΟΣ

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία στο ζώδιο σας ευνοεί την προώθηση των επαγγελματικών σας, τη διαφήμιση της δουλειάς σας, τις σπουδές, τις επαφές με ξένους, τα ταξίδια, το μέλλον σας γενικότερα. Είναι μια θετική μέρα αν θέλετε να συζητήσετε κάτι επαγγελματικό ή να ζητήσετε μια χάρη, ακόμη όμως και για να έχετε ένα ευχάριστο οικονομικό νέο.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σπάνια και πολύ τυχερή όψη του Ήλιου με τον Δία στο ζώδιο του Κριού ευνοεί τα επαγγελματικά και την υγεία σας σε όλα τα επίπεδα, πνευματικό, σωματικό και ψυχολογικό. Ενδεχομένως να σας έρθει μια θετική επαγγελματική πρόταση. Ίσως επίσης βρείτε τον κατάλληλο θεραπευτή για να απαλλαχθείτε από κάποιο πρόβλημα.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η συνάντηση του Ήλιου με τον Δία που φέρνει ένα κύμα μεγαλύτερης αισιοδοξίας στη ζωή σας σε θέματα που σχετίζονται με τα μεγάλα σας σχέδια, τους στόχους ζωής αλλά και τους ανθρώπους που αποτελούν το επαγγελματικό σας περιβάλλον. Κάποιο όνειρο σας μπορεί να υλοποιηθεί πιο εύκολα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σύνοδος Ήλιου – Δία στον Κριό αφορά περισσότερο στον τομέα της καριέρας. Εκμεταλλευτείτε τη μέρα αν θέλετε να περάσετε από μια συνέντευξη, να δώσετε ένα βιογραφικό αν αναζητάτε εργασία, να κάνετε μια παρουσίαση, να δώσετε εξετάσεις. Βέβαια θα πρέπει να είστε και αρκετά ρεαλιστές και να μην πάρετε κάποιο μη υπολογισμένο ρίσκο.

ΛΕΩΝ

Η σύνοδος του κυβερνήτη σας Ήλιου με τον Δία είναι μία τυχερή όψη. Θέματα που σχετίζονται με σπουδές, ταξίδια, δουλειά με ξένους, με το δημόσιο, νομικά ζητήματα μπορεί να τύχουν ευνοϊκών εξελίξεων. Ακόμη αν ασχολείστε επαγγελματικά με τον χώρο της επικοινωνίας μπορεί να έχετε θετικές προοπτικές. Έρωτας και παιδιά μπορεί να είναι αιτία χαράς σήμερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η σύνοδος Ήλιου – Δία στο ζώδιο του Κριού για το δικό σας Ηλιακό ωροσκόπιο επηρεάζει τον τομέα των οικονομικών. Είναι μια ιδανική μέρα για να περάσετε από μια συνέντευξη, να στείλετε ένα βιογραφικό, να ζητήσετε οικονομική βοήθεια ίσως κι από κάποιο άτομο της οικογένειας σας, ή ακόμη και μια αύξηση στη δουλειά σας.

ΖΥΓΟΣ

Μολονότι η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται σε κόντρα με το ζώδιο σας στον Αιγόκερω η σημερινή μέρα κρύβει για κάποιους ευχάριστες εκπλήξεις. Η σύνοδος Ήλιου – Δία ευνοεί συμφωνίες και συζητήσεις με μελλοντικούς συνεργάτες ή και αποφάσεις με το σύντροφο σας. Φυσικά θα μπορούσε αυτή η όψη να φέρει κάποιο νέο άτομο στη ζωή σας και σε προσωπικό επίπεδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σύνοδος Ήλιου – Δία ίσως φέρει θετικά νέα για επαγγελματικές συζητήσεις και συμφωνίες. Από την άλλη μπορεί να έχετε μια θετική εξέλιξη σε θέματα που σχετίζονται με τη δουλειά, τους συνεργάτες, τους πελάτες σας αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή ακόμη και καλά νέα για θέματα που αφορούν στην υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Μην αφήσετε ανεκμετάλλευτη τη σημερινή μέρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σημερινή μέρα είναι από τις πιο θετικές του Απριλίου. Μπορείτε να αξιοποιήσετε την εύνοια σε θέματα που αφορούν στα παιδιά, τους νέους, τη δημιουργία, τις επιχειρήσεις, τις σπουδές, τα επαγγελματικά σας αλλά και σε θέματα που αφορούν την προσωπική σας ζωή και τον έρωτα. Μπορεί να προκύψει μια νέα ερωτική ιστορία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η μέρα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή καθώς ο Ήλιος συναντά σε όψη συνόδου τον Δία στο ζώδιο του Κριού και κάποιοι από σας μπορεί να επωφεληθείτε τόσο σε θέματα που αφορούν την οικογένεια, τους ανθρώπους με τους οποίους συγκατοικείτε, το σπίτι ή την ακίνητη περιουσία σας αλλά και σε θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σημερινή μέρα κυριαρχείται από την όψη συνόδου Ήλιου – Δία στο ζώδιο του Κριού. Εκμεταλλευτείτε την σε θέματα στόχων, συλλογικής δουλειάς, επαφών με συνεργάτες και φίλους, στις σπουδές, τη δουλειά, τη βελτίωση σχέσεων. Αν δραστηριοποιείστε επαγγελματικά στην εκπαίδευση, στη διαφήμιση, στο μάρκετινγκ, σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης μπορεί να έχετε κάποια ενδιαφέρουσα πρόταση.

ΙΧΘΥΕΣ

Η σύνοδος Ήλιου – Δία είναι η σημαντική επιρροή της ημέρας. Είναι ίσως από τις λίγες ημέρες του μήνα που μπορεί να έχετε θετικές εξελίξεις και ειδήσεις τόσο σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας αλλά και τα επαγγελματικά. Αν θέλετε να περάσετε από μια συνέντευξη η σημερινή μέρα είναι σίγουρα από τις πιο θετικές. Ή ακόμη αν έχετε κάποιες οφειλές και θέλετε να επιτύχετε συμφέρουσες λύσεις ίσως πρέπει να το προσπαθήσετε περισσότερο.