ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 11/5

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Πέμπτη, 11 Μαΐου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη τα ξημερώματα της Πέμπτης προχωρά στον Υδροχόο σχηματίζοντας σύνοδο με τον Πλούτωνα μια απαιτητική όψη. Αυτό αν μη τι άλλο δείχνει μεγαλύτερη πίεση, ένταση και εμπόδια στη δράση μας. Η επόμενη κύρια όψη της θα είναι το τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή στον Ταύρο το μεσημέρι που δυσχεραίνει την επικοινωνία.

Η Πέμπτη είναι απαιτητική για τα σταθερά ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου. Όσοι έχετε γενέθλια στο πρώτο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών ή έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα παραπάνω ζώδια καλό είναι να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σήμερα σε όλα υγεία, σχέσεις, δουλειά.

ΚΡΙΟΣ

Η Πέμπτη είναι απαιτητική για όλους μας και μας ζητά να φανούμε υπομονετικοί αλλά και να εξετάζουμε σε βάθος ό,τι παρακωλύει τη δράση μας. Η Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να σας βάλεισε σκέψεις για μια ερωτική, φιλική ή επαγγελματική σχέση. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να δώσετε λίγο χρόνο και να μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα είναι πιο απαιτητική για το ζώδιο σας. Ενδεχομένως να αντιμετωπίζετε κάποια προβλήματα ή εμπόδια στη δουλειά προκειμένου να επιτύχετε τους στόχους σας. Ή είναι πιθανόν οι άλλοι γύρω σας να ακούσουν κάτι διαφορετικό σε σχέση με αυτό που λέτε εσείς. Η τάση για παρεξηγήσεις και χαλασμένο τηλέφωνο θα είναι εμφανής μέσα στη μέρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Οι απαιτητικές όψεις της Σελήνης με τον Πλούτωνα τις πρωινές ώρες και τον ανάδρομο κυβερνήτη σας Ερμή το μεσημέρι δημιουργούν κάποια σύννεφα στη διάθεση σας, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο. Εσείς θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί σε θέματα που αφορούν τόσο την υγεία, τη δουλειά όσο και την επικοινωνία με τους άλλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Πέμπτη είναι πιο απαιτητική μέρα καθώς η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή δίνοντας την αίσθηση στασιμότητας στα σχέδιά σας. Αυτό βέβαια δεν είναι απαραίτητα κάτι κακό καθώς θα μπορέσετε να κερδίσετε χρόνο και να ξαναδείτε τους στόχους σας και να κάνετε τροποποιήσεις που θα αποδειχτούν μακροπρόθεσμα ιδιαίτερα ευεργετικές.

ΛΕΩΝ

Η Πέμπτη ξεκινά με πίεση καθώς η Σελήνη από τον Υδροχόο σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα. Έτσι ίσως γίνεστε αποδέκτες μιας ασφυκτικής πίεσης σε προσωπικά ή επαγγελματικά θέματα. Βέβαια η πρώτη και κυριότερη σκέψη και το μέλημα σας θα πρέπει να είναι η φυσική σας κατάσταση και υγεία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη προχωρά στον Υδροχόο σχηματίζοντας σύνοδο με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον ανάδρομο κυβερνήτη σας Ερμή βάζοντας φωτιά στις αγωνίες σας. Έτσι αν περιμένατε μια απάντηση από κάποιον είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο ενδεχομένως να μην τη λάβετε ξεκάθαρα. Σήμερα ας είστε πιο προσεκτικοί και στην επικοινωνία με συνεργάτες.

ΖΥΓΟΣ

Η μέρα ξεκινά με την είσοδο της Σελήνης στον Υδροχόο και τη σύνοδο της με τον Πλούτωνα ενώ στην πορεία και μέχρι το μεσημέρι θα σχηματίσει αντίξοη όψη με τον ανάδρομο Ερμή. Υπάρχει μια κατάσταση στασιμότητας διάχυτη. Από την άλλη ίσως πρέπει να κερδίσετε χρόνο για να δείτε καλύτερα μια συνεργασία, μια φιλική σχέση ή ακόμη και κάποια οικονομικά ζητήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα η Σελήνη προχωρά στον Υδροχόο τα ξημερώματα και εμπλέκεται σε πιο απαιτητικές όψεις με τον Πλούτωνα και τον ανάδρομο Ερμή στον Ταύρο. Καλά θα κάνετε να τιθασεύσετε όσο μπορείτε τις παρορμήσεις σας για να μην έχετε δύσκολες εξελίξεις. Ενδεχομένως να βρίσκετε εμπόδια στην προσπάθεια σας να περάσετε κάποια πρότασή σας. Μην απογοητεύεστε, δοκιμάστε το μια άλλη στιγμή που θα είναι πιο εύκολο να πείσετε τους άλλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεν θα έλεγα ότι η μέρα μπαίνει με το δεξί αλλά αυτό δεν προδικάζει τίποτε για τη συνέχεια της μέχρι το βράδυ. Η Πέμπτη μπορεί να κρύβει λίγη απογοήτευση, ειδικά όταν βλέπετε ότι δεν συμφωνούν οι άλλοι μαζί σας. Το τετράγωνο Σελήνης – ανάδρομου Ερμή δεν αγαπά τις ανοιχτές και αποκαλυπτικές προσεγγίσεις μια μέρα σαν την σημερινή. Εστιαστείτε καλύτερα στους δικούς σας στόχους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Απαιτητική η Πέμπτη για όλους με τις αντίξοες όψεις της Σελήνης προς τον Πλούτωνα αλλά κυρίως προς τον ανάδρομο Ερμή. Για σας μπορεί να έχει επιρροή στις στενές σας σχέσεις ερωτικές ή φιλικές αλλά και στα οικονομικά. Η στασιμότητα μπορεί να αφορά και στην υλοποίηση ενός στόχου. Φυσικά είναι κάτι προσωρινό και σύντομα τα πράγματα θα ομαλοποιηθούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιο σας από τα ξημερώματα δημιουργεί απαιτητικές όψεις τόσο με τον Πλούτωνα όσο και με τον ανάδρομο Ερμή. Καθώς οι φιλοδοξίες σας αυξάνονται σε επίπεδο καριέρας μπορεί να νιώσετε ότι κάποιοι σας βάζουν εμπόδια. Προσπαθήστε να μην το πάρετε συναισθηματικά και προσωπικά και να αντιδράσετε παρορμητικά. Προτεραιότητα σήμερα έχει ο εαυτός σας και μόνον αυτός, γι’ αυτό προσέξετε λίγο περισσότερο και θέματα υγείας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη προχωρά στον Υδροχόο τα ξημερώματα και σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή αναχαιτίζοντας τα σχέδια σας προσωρινά. Ίσως όμως χρειάζεται από την πλευρά σας λίγη περισσότερη προετοιμασία και προσοχή στη λεπτομέρεια. Μπορεί τώρα να βγουν πτυχές ενός σχεδίου σας που δεν γνωρίζατε καλά και να πρέπει να το μελετήσετε πιο εντατικά.