ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 11/01

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη θα βρίσκεται στην Παρθένο κάνοντας την Τετάρτη μια παραγωγική μέρα, αλλά μπορεί να είμαστε και πιο αγχώδεις στην καθημερινότητα μας. Ειδικά τις πρωινές ώρες που η Σελήνη θα σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη στους Διδύμους χρειάζεται προσοχή γιατί μπορεί να έρθουμε αντιμέτωποι με εκρηκτικές συμπεριφορές. Θέματα που αφορούν στην υγεία, τα θέματα της παιδείας, το περιβάλλον αλλά και τα επαγγελματικά, θα μας προβληματίσουν περισσότερο.

Η μέρα προσφέρεται για να δουλέψουμε σε πιο εντατικούς ρυθμούς, να οργανώσουμε την καθημερινότητά μας, τη δουλειά, όσα αφορούν στο σώμα μας. Οι απογευματινές ώρες είναι πιο θετικές καθώς η Σελήνη εναρμονίζεται με τον Ερμή και τον Ουρανό.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στην Παρθένο, στρέφει το ενδιαφέρον σας στα καθήκοντα που έχετε στη δουλειά, τις σπουδές ή το σπίτι και μπορεί να είστε παραγωγικοί. Το τετράγωνο της Σελήνης προς τον ανάδρομο κυβερνήτη σας Άρη στους Διδύμους το πρωί ίσως φέρει ανασφάλειες στη διάρκεια της μέρας. Αν ξεφύγατε λίγο το προηγούμενο διάστημα πρέπει να βρείτε τον τρόπο να ξαναβρείτε τη φόρμα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Με λίγο άγχος και ανησυχία ξεκινά η μέρα σας καθώς σας απασχολούν θέματα σε σχέση με τη δουλειά ή τα οικονομικά σας. Όμως προσέξτε τις παρορμητικές κινήσεις και βασικά τις άτσαλες και απροετοίμαστες δράσεις. Μια τέτοια αντίδραση σε ένα πρόβλημα μπορεί να κάνει το πρόβλημα χειρότερο. Στη διάρκεια της μέρας τα πράγματα βελτιώνονται.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη στην Παρθένο στρέφει την προσοχή σας στο παρελθόν και με το τετράγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Άρη στο ζώδιο σας μπορεί να θεωρείτε ότι θα επαναληφθούν πράγματα που σας σημάδεψαν. Θα είστε πιο ευαίσθητοι αλλά και αρκετά νευρικοί ειδικά τις πρωινές ώρες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη από την Παρθένο, στρέφει την προσοχή σας σε θέματα που αφορούν στην επικοινωνία. Αν αναζητάτε δουλειά μην απογοητεύεστε. Από αύριο θα γυρίσει σε ορθή πορεία ο Άρης στους Διδύμους και θα εξυπηρετήσει με πιο θετικό τρόπο τα συμφέροντα σας. Το πρωί με το τετράγωνο της Σελήνης προς τον ανάδρομο Άρη μπορεί να υπάρχουν διαφωνίες στο χώρο της δουλειάς σας.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στην Παρθένο, σας προσκαλεί να ασχοληθείτε προσεκτικά με τα οικονομικά σας θέματα. Με το τετράγωνο της Σελήνης προς τον ανάδρομο Άρη θα πρέπει να μην είστε παρορμητικοί στα έξοδα ειδικά τις πρωινές ώρες. Σήμερα προσπαθήστε να επιλύσετε πρακτικές εκκρεμότητες ιδιαίτερα τις απογευματινές ώρες που η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ερμή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιο σας σε όλη τη διάρκεια της Τετάρτης μπορεί να σας φορτώνει με πολλές υποχρεώσεις κι εσείς να έχετε περιορισμένο χρόνο. Οι πρωινές ώρες θα σας παιδέψουν λίγο περισσότερο με το τετράγωνο της Σελήνης προς τον ανάδρομο Άρη. Ενδεχομένως να υπάρχει ένα νευρικό κλίμα στη δουλειά. Από το απόγευμα κι έπειτα καλμάρουν λίγο τα πράγματα.

ΖΥΓΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Οι πρωινές ώρες ίσως σας παιδέψουν κάπως στην επικοινωνία ή και στο δρόμο. Σήμερα ίσως χρειαστεί να δουλέψετε πιο μοναχικά, να διερευνήσετε υποθέσεις που είναι σε εκκρεμότητα από το παρελθόν, να ασχοληθείτε με την κατάσταση της υγείας σας. Προσπαθήστε μέσα σε όλα να βρίσκετε χρόνο να ξεκουράζεστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και σας βοηθά να έχετε θετικότερα αποτελέσματα στους στόχους σας με στήριξη από τους φίλους και τους συνεργάτες σας. Γενικώς είναι ένα φεγγάρι που ευνοεί τη συλλογική εργασία. Όμως οι πρωινές ώρες θα είναι αρκετά απαιτητικές. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη μπορεί να δείξει ασυμφωνίες, πιέσεις, εκνευρισμό με ένα πρόσωπο από το επαγγελματικό περιβάλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και ενεργοποιεί τον τομέα της καριέρας. Φαίνεται ότι θα σας απασχολήσει περισσότερο τόσο σήμερα όσο και αύριο ο τομέας των επαγγελματικών με μια σχετική αγωνία. Αρκετά ανήσυχοι μπορεί να είστε και για θέματα που αφορούν στην υγεία. Πιο ήρεμες θα είναι οι απογευματινές ώρες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και είναι πιο φιλική προς το ζώδιο σας όχι όμως από νωρίς το πρωί. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Άρη το πρωί φέρνει ένα εύφλεκτο κλίμα στη δουλειά. Προσέξτε λίγο περισσότερο και θέματα υγείας. Ευτυχώς στην πορεία η μέρα στρώνει αρκετά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε όλη την διάρκεια της Τετάρτης η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και στρέφει την προσοχή σας σε πρακτικά θέματα αλλά και στον τομέα των οικονομικών. Προσπαθήστε να βάλετε μια τάξη σε λογιστικά θέματα και να δείτε πως μπορείτε να επωφεληθείτε από δάνεια, χρηματοδοτήσεις. Τις πρωινές ώρες προσέξτε περισσότερο στην επικοινωνία αλλά και στις πληροφορίες που λαμβάνετε.

ΙΧΘΥΕΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και στρέφει την προσοχή σας στις σχέσεις σας, τις συνεργασίες ή το γάμο. Τις πρωινές ώρες θα σχηματίσει τετράγωνο με τον ανάδρομο Άρη στους Διδύμους και θα νιώσετε μεγαλύτερη ανασφάλεια σε κάποια σχέση ή συνεργασία. Το απόγευμα με τα τρίγωνα της Σελήνης προς τον Ερμή και τον Ουρανό εξετάστε καλύτερα θέματα μιας συνεργασίας ή της σχέσης ενώ μπορεί να υπάρχει κι ένα καινούριο πρόσωπο στη ζωή σας.