ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 10/5

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τετάρτη, 10 Μαΐου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Πέμπτη είναι απαιτητική κυρίως για τα σταθερά ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου. Όσοι έχετε γενέθλια στο πρώτο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών ή έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα παραπάνω ζώδια καλό είναι να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σήμερα σε υγεία, σχέσεις και δουλειά.

Η Σελήνη τα ξημερώματα της Πέμπτης προχωρά στον Υδροχόο σχηματίζοντας με το «καλημέρα» σύνοδο με τον Πλούτωνα δηλαδή σαφώς μια πιο απαιτητική όψη. Αυτό αν μη τι άλλο δείχνει μεγαλύτερη πίεση, ένταση και εμπόδια. Η επόμενη κύρια όψη της θα είναι το τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή στον Ταύρο το μεσημέρι που δυσχεραίνει την επικοινωνία.

ΚΡΙΟΣ

Η Πέμπτη είναι απαιτητική για όλους και μας ζητά να φανούμε υπομονετικοί και να εξετάζουμε σε βάθος ό,τι εμποδίζει τη δράση μας. Για σας, η Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να σας βάλει σε σκέψεις για μια ερωτική, φιλική ή επαγγελματική σχέση. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να δώσετε λίγο χρόνο και να μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα. Σήμερα προσέξτε τις παρορμήσεις στα οικονομικά θέματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα είναι πιο απαιτητική για το ζώδιο σας, καθώς επηρεάζεστε από τη σύνοδο Σελήνης – Πλούτωνα στον Υδροχόο και το συνακόλουθο τετράγωνο της Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο σας τις μεσημεριανές ώρες. Η τάση για παρεξηγήσεις και χαλασμένο τηλέφωνο θα είναι εμφανής μέσα στη μέρα. Ίσως σήμερα έχετε ένα προβληματισμό σε θέματα σχέσεων είτε είναι προσωπικές, οικογενειακές ή επαγγελματικές.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Οι απαιτητικές όψεις της Σελήνης με τον Πλούτωνα τις πρωινές ώρες και τον ανάδρομο κυβερνήτη σας Ερμή το μεσημέρι δημιουργούν σύννεφα στη διάθεση σας. Θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί σε θέματα που αφορούν τόσο την υγεία, τη δουλειά όσο και την επικοινωνία με τους άλλους. Παρόλα αυτά, η μέρα σε γενικές γραμμές είναι μια χαρά αν έχετε υπό έλεγχο τις καθημερινές σας ρουτίνες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Πέμπτη είναι πιο απαιτητική μέρα καθώς η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή δίνοντας την αίσθηση στασιμότητας στα σχέδια σας. Η σημερινή μέρα δεν προσφέρεται για να κάνετε συζητήσεις περί οικονομικών ή να έρθετε σε ρήξη με αγαπημένα σας άτομα για οικονομικούς λόγους.

ΛΕΩΝ

Η Πέμπτη ξεκινά με πίεση καθώς η Σελήνη από τον Υδροχόο σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα που έχει εγκατασταθεί προσωρινά σε αυτό το ζώδιο μέχρι τις 10/06. Έτσι ίσως γίνεστε αποδέκτες μιας ασφυκτικής πίεσης σε προσωπικά ή επαγγελματικά θέματα. Βέβαια η πρώτη και κυριότερη σκέψη σας θα πρέπει να είναι η φυσική σας κατάσταση και υγεία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη προχωρά στον Υδροχόο σχηματίζοντας σύνοδο με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον ανάδρομο κυβερνήτη σας Ερμή βάζοντας φωτιά στις αγωνίες σας. Έτσι αν περιμένατε μια απάντηση από κάποιον είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο ενδεχομένως να μην τη λάβετε ξεκάθαρα. Όπως και να έχει εσείς μην πιεστείτε και μην πιέσετε προς το παρόν.

ΖΥΓΟΣ

Η μέρα ξεκινά με την είσοδο της Σελήνης στον Υδροχόο και τη σύνοδο της με τον Πλούτωνα ενώ στην πορεία και μέχρι το μεσημέρι θα σχηματίσει αντίξοη όψη με τον ανάδρομο Ερμή που δημιουργεί μεγαλύτερη πίεση σε όλους. Υπάρχει μια κατάσταση στασιμότητας διάχυτη. Από την άλλη ίσως πρέπει να κερδίσετε χρόνο για να δείτε καλύτερα μια συνεργασία, μια φιλική σχέση ή ακόμη και κάποια οικονομικά ζητήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα η Σελήνη προχωρά στον Υδροχόο τα ξημερώματα και εμπλέκεται σε απαιτητικές όψεις με τον Πλούτωνα και τον ανάδρομο Ερμή στον Ταύρο. Καλά θα κάνετε να τιθασεύσετε όσο μπορείτε τις παρορμήσεις σας για να μην έχετε δύσκολες εξελίξεις. Προσοχή σε οτιδήποτε μπορεί να σας βάλει σε κίνδυνο και δώστε τόπο στην οργή σε θέματα που αφορούν τις προσωπικές σας σχέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεν θα έλεγα ότι η μέρα μπαίνει με το δεξί αλλά αυτό δεν προδικάζει τίποτε για τη συνέχεια. Η Πέμπτη με το τετράγωνο της Σελήνης προς τον ανάδρομο Ερμή μπορεί να κρύβει λίγη απογοήτευση ειδικά όταν βλέπετε ότι δεν συμφωνούν οι άλλοι μαζί σας. Μπορεί να χρειάζεται να είστε υπεραναλυτικοί στις επεξηγήσεις σας. Από την άλλη ίσως είναι η λάθος μέρα για να επιλέξετε να αποκαλύψετε μυστικά της δουλειάς σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Απαιτητική η Πέμπτη για όλους. Για σας μπορεί να έχει επιρροή στις στενές σας σχέσεις ερωτικές ή φιλικές αλλά και στα οικονομικά. Η στασιμότητα μπορεί να αφορά και στην υλοποίηση ενός στόχου. Φυσικά είναι κάτι προσωρινό και σύντομα τα πράγματα θα ομαλοποιηθούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καθώς οι φιλοδοξίες σας αυξάνονται και πληθύνονται σε επίπεδο καριέρας μπορεί να νιώσετε ότι κάποιοι σας βάζουν τρικλοποδιές. Προσπαθήστε να μην το πάρετε συναισθηματικά και προσωπικά και να αντιδράσετε παρορμητικά. Ίσως χρειάζεται περισσότερος χρόνος. Λίγη περισσότερη προσοχή σε θέματα υγείας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη προχωρά στον Υδροχόο τα ξημερώματα και σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή αναχαιτίζοντας προσωρινά τα σχέδια σας. Ίσως όμως χρειάζεται από την πλευρά σας λίγη περισσότερη προετοιμασία και προσοχή στη λεπτομέρεια. Μπορεί τώρα να βγουν πτυχές ενός σχεδίου σας που δεν γνωρίζατε καλά και να πρέπει να το μελετήσετε πιο εντατικά.