ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 1/12

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Παρασκευή, 1η Δεκεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Καλό μήνα! Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Καρκίνο, πριν περάσει στον Λέοντα στις 18.00, αλλά αυτή τη φορά σχηματίζει απαιτητικές όψεις με την Αφροδίτη στον Ζυγό και με τον Πλούτωνα. Καθώς η Σελήνη κυβερνά τον Καρκίνο και η Αφροδίτη τον Ζυγό το μεταξύ τους τετράγωνο δεν είναι τόσο αρνητικό. Η αντίθεση με τον Πλούτωνα, όμως μάς ξυπνά, ίσως, κάποιες αρνητικές σκέψεις.

Παράλληλα, ο Ερμής προχωρά στον Αιγόκερω κι έτσι θα έχουμε από το απόγευμα έναν πιο πρακτικό προσανατολισμό.

ΚΡΙΟΣ

Ο Δεκέμβριος μπαίνει με μια αλλαγή στο πλανητικό σκηνικό καθώς ο Ερμής προχωρά στο ζώδιο του Αιγόκερω. Πρακτικότητα και μεθοδικότητα σε επαγγελματικά θέματα απαιτεί ο Ερμής αυτός, αλλά όχι παρορμητικές κινήσεις. Μέχρι το απόγευμα πιθανώς να έχετε μεγαλύτερο εκνευρισμό εξαιτίας μιας επαγγελματικής σχέσης. Το βράδυ είναι πιο διασκεδαστικό και χαλαρό.

ΤΑΥΡΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Ο Ερμής παίρνει θέση στον Αιγόκερω το απόγευμα της Παρασκευής. Το μυαλό θα λειτουργεί με περισσότερη καθαρότητα κι ευθυκρισία και θα καταφέρνετε να οργανώνετε καλύτερα την καθημερινότητα σας. Το μόνο που χρειάζεται προσοχή είναι να είστε συνεπείς στα ραντεβού σας και να μην επιμένετε σε συζητήσεις που αφορούν υποκειμενικές απόψεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το απόγευμα της Παρασκευής ο κυβερνήτης σας Ερμής από τη νέα του θέση στον Αιγόκερω, ευνοεί την ενασχόληση με τα οικονομικά σας. Καιρός να δείτε με μεθοδικότητα και πρακτικότητα οτιδήποτε σχετίζεται με έσοδα κι έξοδα. Αν θέλετε να κάνετε μια συζήτηση για θέματα που αφορούν στην ερωτική σχέση με το ταίρι σας ή τα κοινά σας οικονομικά επιδιώξτε το μέχρι και τις 12/12 .

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η νέα θέση του Ερμή στον Αιγόκερω από σήμερα το απόγευμα, σας δημιουργεί την επιθυμία να επικοινωνήσετε περισσότερο με τους άλλους. Ευνοείται ο διάλογος και η επίλυση προβλημάτων στις σχέσεις σας μέσω του διαλόγου. Σήμερα μέχρι το απόγευμα είναι πιο απαιτητική η μέρα με τις δύσκολες όψεις της Σελήνης που μπορεί να βγάζουν στην επιφάνεια κάποια αρνητικά συναισθήματα.

ΛΕΩΝ

Το απόγευμα της Παρασκευής ο Ερμής παίρνει θέση στον Αιγόκερω, θα διευκολύνει πρακτικά την καθημερινότητα σας και κυρίως τα επαγγελματικά θέματα. Είναι μια καλή περίοδος για να κλείσετε εκκρεμότητες στη δουλειά. Επίσης το διάστημα είναι θετικό για να ελέγξετε την κατάσταση της υγείας σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Το απόγευμα της Παρασκευής ο Ερμής μπαίνει στον Αιγόκερω και βοηθά να εκφράσετε τη δημιουργικότητα και τις ιδέες σας. Θα είστε πιο ανοιχτοί στην επικοινωνία με τους άλλους, πιο διασκεδαστικοί και πιο εξωστρεφείς. Η σχέση με το ταίρι σας, τα παιδιά σας αν έχετε ή τους φίλους θα είναι πιο ζωηρή και θα τους αφιερώνετε μεγάλο μέρος του χρόνου σας.

ΖΥΓΟΣ

Η είσοδος του Ερμή στον Αιγόκερω το απόγευμα της Παρασκευής, σηματοδοτεί μια περίοδο κάπως πιο εσωστρεφή σε ό,τι αφορά τις σκέψεις σας. Ενδεχομένως να μην θέλετε να ανοιχτείτε σε ανθρώπους εκτός του οικογενειακού περιβάλλοντος σας. Θέματα του σπιτιού, των προσώπων που απαρτίζουν την οικογένεια σας ή ενός ακινήτου θα σας απασχολήσουν περισσότερο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το απόγευμα της Παρασκευής ο Ερμής περνά στον Αιγόκερω και σας προικίζει με μεγαλύτερη περιέργεια και με εξαιρετική δεινότητα στην επικοινωνία. Αν ψάχνετε δουλειά, τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος να στείλετε βιογραφικά, να περάσετε από συνεντεύξεις. Αν εργάζεστε ειδικά σε επαγγέλματα επικοινωνίας θα αυξηθούν οι ευθύνες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Την Παρασκευή ο Ερμής μετακινείται από το ζώδιο σας στον Αιγόκερω και σας βοηθά να εστιαστείτε στα πρακτικά θέματα των οικονομικών σας. Ενδεχομένως να έχετε κάποιες καλές ιδέες για να βγάλετε χρήματα τώρα. Γενικώς καλό είναι να ασχοληθείτε πρακτικά με λογαριασμούς, με τα ψιλά γράμματα σε οικονομικές συμφωνίες προκειμένου να επωφεληθείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Το απόγευμα της Παρασκευής ο Ερμής περνά στο ζώδιο σας και η επικοινωνία γίνεται προτεραιότητα. Με την επιρροή αυτή θα έχετε μια πολυάσχολη καθημερινότητα, πολλές συζητήσεις, επαγγελματικά ραντεβού, επαφές με κόσμο, εμπορικές δοσοληψίες και ταξίδια. Πολλές φορές βέβαια μπορεί να νιώθετε πιο ανήσυχοι ή να έχετε ανεξήγητη νευρικότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εσωστρέφεια, μια τάση να κλείνεστε στον εαυτό σας και τις σκέψεις σας να μην αποκαλύπτετε τα συναισθήματα σας και να λειτουργείτε παρασκηνιακά, προσδίδει η νέα θέση του Ερμή στον Αιγόκερω. Είναι μια περίοδος που θα σας απασχολεί το παρελθόν, φροντίστε όμως, να μην φορτώνεστε ενοχές για πράγματα που δεν αλλάζουν.

ΙΧΘΥΕΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η είσοδος του Ερμή στον Αιγόκερω, εξυπηρετεί ιδανικά τα συμφέροντα σας σε ό,τι αφορά την επικοινωνία με τους άλλους, τη συλλογική εργασία, την υλοποίηση των στόχων και των επιθυμιών σας. Από σήμερα σταδιακά θα έχετε περισσότερο εξωστρεφή διάθεση και θα επικοινωνείτε τις ανάγκες σας.