ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 1/3

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Παρασκευή 1η Μαρτίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Καλό μήνα. Ο Μάρτιος μπαίνει με το δεξί καθώς ο Ήλιος από τους Ιχθύς συναντά τον Δία σε ένα εξαιρετικό εξάγωνο. Η Παρασκευή είναι μια θετική ημέρα για συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, συμφωνίες, για να χαράξουμε τα νέα μας σχέδια και πλάνα.

ΚΡΙΟΣ

Αρκετά πιο ουδέτερη η σημερινή μέρα με έμφαση στις πρακτικές πλευρές της καθημερινότητας σας. Είναι μια από τις πιο τυχερές μέρες του Μαρτίου σε θέματα που σχετίζονται με τα επαγγελματικά και τα οικογενειακά σας. Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Δία προσφέρει ευκαιρίες για βελτίωση των συνθηκών στη δουλειά.

ΤΑΥΡΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Αρκετά απαιτητική μέρα για εσάς, καθώς η Σελήνη στον Σκορπιό, κάνει όλους να στρέφονται σε σας για λύσεις. Οι επαφές και οι συζητήσεις δίνουν και παίρνουν, αλλά θα πρέπει να προσέξετε τα όρια σας. Είναι μια μέρα για να έχετε διαπραγματεύσεις και συζητήσεις με πιθανούς συνεταίρους ή συνεργάτες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Την προσοχή σας σε θέματα δουλειάς και υγείας στρέφει η Σελήνη στον Σκορπιό. Επειδή το σαββατοκύριακο θα έχετε πολύ πιο απαιτητικό πρόγραμμα και μεγαλύτερη δυσκολία στην εφαρμογή του, μην αναβάλλετε δραστηριότητες που μπορείτε με μεγαλύτερη ευκολία να τις φέρετε εις πέρας σήμερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Παρασκευή είναι σίγουρα η πιο άνετη μέρα της εβδομάδας. Αυτό αναφέρεται τόσο σε θέματα της δουλειάς, όσο και στα θέματα των σχέσεων. Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Δία, δίνει επικοινωνιακή υπεροχή στη μέρα σας. Αν θέλετε να κάνετε μια διαπραγμάτευση ή μια σοβαρή συζήτηση η μέρα προσφέρεται.

ΛΕΩΝ

Αρκετά πιεστική η Παρασκευή καθώς ίσως είναι δύσκολο να βγάλετε συμπεράσματα σε κάποιες σχέσεις ή συνεργασίες. Αν μπορείτε προσπαθήστε σημαντικές συζητήσεις να τις ορίσετε από τις 10/03 κι έπειτα που θα είναι πολύ βοηθητικός ο Ερμής από τον Κριό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προσπαθήστε να αξιοποιήστε στο έπακρο τη σημερινή μέρα καθώς είναι από αυτές που εύκολα θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις και μέσω διαλόγου και επικοινωνίας να αποκτήσετε μια πιο σφαιρική άποψη για όσα σας απασχολούν. Την Παρασκευή συνοδεύει η υπέροχη όψη Ήλιου – Δία και σας ανοίγει τους ορίζοντες σας.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στον Σκορπιό μπορεί να είναι πολύ βοηθητική, αρκεί να είστε πρακτικοί στην προσέγγιση σας στα πράγματα. Ακόμη είναι μια μέρα που μπορεί να σας απασχολήσουν οικονομικά ζητήματα. Αν θέλετε να προχωρήσετε σε συμφωνίες οικονομικού ενδιαφέροντος είναι μια αξιόλογη μέρα από κάθε άποψη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σας για τη μηνιαία της επίσκεψη και σας ενεργοποιεί αυξάνοντας τη ζωτικότητα, την ενεργητικότητα σας αλλά και το βαθμό ευαισθησίας σας. Τις πρωινές ώρες αποφύγετε συζητήσεις με άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού όλη μέρα σάς κάνει να συνειδητοποιείτε περισσότερο την ανάγκη που έχετε στην καθημερινότητά σας να αφιερώνετε χρόνο στον εαυτό σας. Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Δία είναι μια εξαιρετική όψη για τα επαγγελματικά σας και ευνοεί το μέλλον μιας νέας συνεργασίας ή επιχειρηματικής κίνησης.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στον Σκορπιό, βρίσκεται σε ένα φιλικό ζώδιο προς το δικό σας και επιτρέπει μεγαλύτερη άνεση κινήσεων. Προσπαθήστε να αξιοποιήσετε τη μέρα αν έχετε κάποια επαγγελματικά ραντεβού, μια σύσκεψη, κάποιες επαφές που θέλετε να κάνετε για να προωθήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα θέματα της δουλειάς σας απασχολούν περισσότερο σήμερα καθώς η Σελήνη περιδιαβαίνει τον τομέα της καριέρας. Σήμερα έχει και την πιο θετική όψη του μήνα για να κάνετε συζητήσεις για το μέλλον των επαγγελματικών σας. Μάλιστα δεν είναι απίθανο να έχετε περισσότερες από μια προτάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια πιο συμπαθητική μέρα όπως είναι η σημερινή σημαίνει ότι πρέπει να την εκμεταλλευτείτε με κάθε τρόπο. Η Σελήνη στον Σκορπιό είναι βοηθητική για να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας θέματα και να οργωνάσετε τα μελλοντικά σας πλάνα. Καλό είναι να προσέχετε περισσότερο και τα θέματα της υγείας σας.