ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 4/12

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η όψη τετραγώνου της Αφροδίτης από τον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς γίνεται ακριβείας το πρωί της Κυριακής. Η τάση των ημερών με αυτή την όψη είναι να ονειροπολούμε, να έχουμε μια νοσταλγική διάθεση και πιθανώς να μην είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στο εδώ και τώρα.

Προσοχή χρειάζεται και στα οικονομικά με αυτό το τετράγωνο. Μην ξεχνάτε η Αφροδίτη κυβερνά αισθήματα και χρήματα. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό την Κυριακή σε φάση κενής πορείας από τις 07:46 το πρωί μέχρι τις 13: 38 κι έπειτα θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου στρέφοντας την προσοχή μας σε πιο πρακτικά ζητήματα αλλά και στην ικανοποίηση των αισθήσεων μας. Προσέξτε λίγο παραπάνω με τους γευστικούς πειρασμούς και την κατανάλωση αλκοόλ.

ΚΡΙΟΣ

Το σαββατοκύριακο αυτό σας κάνει να ενθουσιάζεστε με οτιδήποτε αφορά τη μουσική, τον κινηματογράφο και γενικότερα τις τέχνες. Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής δημιουργώντας λίγο μεγαλύτερη κυκλοθυμία κι αμέσως μετά θα προχωρήσει στον Ταύρο κάνοντας προτεραιότητα τα πρακτικά θέματα της δουλειάς και των οικονομικών.

ΤΑΥΡΟΣ

Το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα βρίσκεται στον τομέα των οικονομικών σας. Επειδή η όψη αυτή θολώνει την κρίση σας ίσως σας αποπροσανατολίσει στα θέματα των οικονομικών μιας συνεργασίας. Δεν είναι μια όψη που μπορείτε να εμπιστευθείτε για να πάρετε μια σημαντική απόφαση. Την Κυριακή η Σελήνη προχωρά στο ζώδιο σας και το μυαλό σας τρέχει στις υποχρεώσεις που έρχονται τη νέα εβδομάδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Από πού σας απασχολεί περισσότερο με το τετράγωνο Αφροδίτης Ποσειδώνα είναι οι προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Προσέξτε τις εξιδανικεύσεις αλλά και στις απογοητεύσεις. Μην μεγαλώνετε στο μυαλό σας τα πράγματα είτε αρνητικά είτε θετικά. Αυτό αφορά και σε επαγγελματικές σχέσεις. Από το μεσημέρι της Κυριακής με τη Σελήνη στον Ταύρο θα ασχοληθείτε με εκκρεμότητες της δουλειάς και προσωπικά σας σχέδια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα που η επιρροή του εκτείνεται και στην Κυριακή δεν επηρεάζει τόσο πολύ την προσωπική σας ζωή. Προσέξετε αν εργάζεστε σε ένα νέο σχετικά επαγγελματικό περιβάλλον ποιον εμπιστεύεστε για να μην έρθετε σε δύσκολη θέση. Επίσης φήμες για θέματα δουλειάς θα πρέπει να σας αφήνουν ανεπηρέαστους. Μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής θα είστε πιο πιεσμένοι με περισσότερες υποχρεώσεις, αλλά η μέρα προσφέρεται για να χαλαρώσετε λίγο.

ΛΕΩΝ

Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα που ολοκληρώνεται το πρωί της Κυριακήςαφορά την ερωτική σας ζωή και τον τομέα των οικονομικών. Και στους δυο αυτούς τομείς θα σας συμβούλευα να μην πάρετε πολύ σημαντικές αποφάσεις. Μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής θα είναι πιο ευχάριστα τα πράγματα και θα καταφέρετε να περάσετε καλά και διασκεδαστικά. Έπειτα θα σας απασχολήσουν περισσότερο θέματα της δουλειάς και της καριέρας σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα σάς κάνει να σκέφτεστε το κεφάλαιο «σπίτι». Μπορεί να σκέφτεστε να κάνετε αλλαγές στο σπίτι ή να έχετε αποφασίσει να συζήσετε και να προετοιμάζετε το σπίτι με τον σύντροφό σας. Η Σελήνη μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής θα βρίσκεται στον Κριό δημιουργώντας μια κυκλοθυμία. Πολύ πιο άνετη κι ευχάριστη θα γίνει έπειτα η μέρα, καθώς θα αποκτήσει μία πιο κοινωνική διάσταση.

ΖΥΓΟΣ

Το τετράγωνο της Αφροδίτης προς τον Ποσειδώνα σάς δημιουργεί την ανάγκη να εκφραστείτε και να επικοινωνήσετε τις σκέψεις και τις ιδέες σας κυρίως στο χώρο της δουλειάς σας. Καθώς επηρεάζει τον οίκο της επικοινωνίας στο ηλιακό σας ωροσκόπιο είναι πιθανόν να νιώθετε μπερδεμένοι με κάποια μηνύματα που λαμβάνετε. Αφήστε τα σημαντικά για μια άλλη μέρα και κοιτάξτε να απολαύσετε τη μέρα με τις αισθήσεις σας. Η Σελήνη στον Κριό μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής δίνει μια εξωστρέφεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα, μπορεί να επηρεάσει την κρίση σας, είτε σε θέματα ερωτικών σχέσεων είτε ακόμη και στα οικονομικά σας. Πιθανώς κάποιος να σας υπόσχεται πολλά και να πρέπει να κρατήσετε μικρό καλάθι. Αν είστε μόνες-οι μην συμβιβαστείτε σε κάτι λιγότερο από αυτό που σας αξίζει μόνο και μόνο για να μην νιώθετε μοναξιά. Από το μεσημέρι της Κυριακής η προσοχή σας θα στραφεί στις στενές σας σχέσεις και συνεργασίες με τη Σελήνη στον Ταύρο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα γίνεστε πιο επιρρεπείς στις εξιδανικεύσεις. Αν έχετε γενέθλια κοντά στις 14,15/12 ζήστε ένα ρομάντζο αλλά μην βάζετε στο θρόνο της καρδιάς σας κάποιον αν δεν σας αποδείξει ότι το αξίζει. Μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής η Σελήνη θα βρίσκεται στον Κριό κάνοντας πιο αισιόδοξη τη διάθεση σας. Μετά περνώντας στον Ταύρο θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας θέματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Κυριακή ενδείκνυται για χαλάρωση. Αν εργάζεστε κοιτάξτε να τελειώνετε τις υποχρεώσεις σας μια ώρα αρχύτερα και να αφιερώσετε ελεύθερο χρόνο στον εαυτό σας και σε αυτούς που αγαπάτε. Είναι μια πιο άνετη μέρα για σας και μάλιστα οι απογευματινές ώρες μπορεί να είναι και ιδιαίτερα διασκεδαστικές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η κόντρα της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα γεμίζει την καρδιά σας επιθυμίες και ρομαντισμό ακόμα κι αν έχετε αμφιβολίες για τη φύση μίας νέας γνωριμίας. Μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής με τη Σελήνη στον Κριό θα έχετε λίγο πιο ζωντανούς ρυθμούς και αρκετές ευκαιρίες να βγείτε και να διασκεδάσετε. Από το μεσημέρι της Κυριακής θέματα του σπιτιού και της δουλειάς θα σας απασχολήσουν περισσότερο.

ΙΧΘΥΕΣ

Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο σας μπορεί να θολώνει την κρίση σας. Αν δεν είστε βέβαιοι για μια κατάσταση μην παίρνετε σημαντικές αποφάσεις κυρίως αν είστε γεννημένοι κοντά στις 13,14,15/3. Θέματα των οικονομικών θα σας απασχολήσουν με τη Σελήνη στον Κριό μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής. Έπειτα θα ασχοληθείτε περισσότερο με πρακτικά θέματα και εκκρεμότητες της δουλειάς σας για να είστε έτοιμοι για μια απαιτητική εβδομάδα.