ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 6/01

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Χρόνια πολλά και καλή μας φώτιση! Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο για να ολοκληρώσει την πρώτη Πανσέληνο του 2023, την Πανσέληνο του λύκου, μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα ξημερώματα Σαββάτου.

Η Πανσέληνος θα λάβει χώρα στις 16ο 21΄μοίρες του άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου και θα επηρεάσει περισσότερο την παρορμητική ομάδα ζωδίων δηλαδή Κριούς Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους ή όσους έχουν ωροσκόπο και πλανήτες κοντά στη μοίρα που γίνεται η Πανσέληνος.

Φυσικά η επιρροή έχει αρχίσει ήδη και θα κορυφωθεί απόψε το βράδυ και αύριο. Η τάση είναι να γινόμαστε πιο κυκλοθυμικοί, να μην ελέγχουμε εύκολα τα συναισθήματα μας ή να νιώθουμε μεγαλύτερη ανασφάλεια. Το τετράγωνο της Πανσελήνου με τον Χείρωνα ξυπνά πληγές από το παρελθόν αλλά το υποστηρικτικό εξάγωνο του Ουρανού μας καλεί να το αφήσουμε πίσω μας και να κοιτάξουμε το νέο που μπαίνει με ορμή στη ζωή μας.

ΚΡΙΟΣ

Πιο συναισθηματικοί μπορεί να γίνετε με αυτό το φεγγάρι στον Καρκίνο σήμερα που σας ωθεί να είστε λίγο πιο κοντά στους ανθρώπους που αγαπάτε. Η αυριανή Πανσέληνος θα λάβει χώρα μες τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας κι αν υπάρχουν κάποια προβλήματα εκεί καλείστε να τα επιλύσετε. Κοιτάξτε να ασχοληθείτε λίγο και με τις προσωπικές σας ανάγκες.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στον Καρκίνο σάς βρίσκει σε μια επικοινωνιακή έξαψη ενώ δεν είναι απίθανο να σκέφτεστε να κάνετε και κάποια εκδρομή. Προσέξτε τις παγίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μην παρασυρθείτε σε άσκοπες συζητήσεις και καυγάδες. Προσέξτε και με το μεταφορικό σας μέσο αυτές τις μέρες όπως και τα μέσα επικοινωνίας.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η πρώτη Πανσέληνος της χρονιάς βγάζει στην επιφάνεια κάποιες ανασφάλειες είτε σε συναισθηματικό είτε σε οικονομικό επίπεδο. Μπορεί να νιώθετε ανήσυχοι πως θα τακτοποιήσετε τους λογαριασμούς σας ή να σας δημιουργεί στρες μία προσωπική σχέση. Σε κάθε περίπτωση μην γίνεστε υπερβολικοί στο πως θα εκφράσετε τα συναισθήματα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη έχει πάρει θέση στο ζώδιο σας για να ολοκληρώσει απόψε την πρώτη Πανσέληνο της χρονιάς. Η κυκλοθυμία αυτές τις μέρες θα είναι το κύριο μενού σας. Αυτό όμως που πρέπει να προσέξετε είναι τα όρια σας. Αν δυσκολεύεστε βάλτε στις αποφάσεις για το νέο έτος μερικά μαθήματα αυτογνωσίας. Διαφυλάξτε την υγεία σας σωματική και ψυχική και κοιτάξτε να πετάξετε από πάνω σας βάρη.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη βρίσκεται στον 12ο οίκο του ωροσκοπίου σας δίνοντας ένα τόνο υπερευαισθησίας από σήμερα μέχρι την Κυριακή. Σε αυτό το κομμάτι του ωροσκοπίου μας όμως είναι και το τέλος και η κάθαρση. Είναι η κατάλληλη στιγμή να σκεφτείτε όλα όσα πρέπει να αφήσετε πίσω σας τη νέα χρονιά. Να είστε αρκετά προσεκτικοί και με τα θέματα της υγείας σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι επαφές με τους φίλους, τους συνεργάτες, τους ανθρώπους σας, γίνονται όλο και πιο σημαντικές για σας και νιώθετε μεγαλύτερη ευαισθησία. Το τετράγωνο της Πανσελήνου με τον Χείρωνα, μπορεί να σας θυμίζει και κάποιες πληγές που άνοιξαν σε κάποιες από αυτές τις σχέσεις. Το εξάγωνο με τον Ουρανό δείχνει τον δρόμο στο καινούριο που πρέπει να ακολουθήσετε.

ΖΥΓΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο του Καρκίνου, δημιουργώντας ένα πιο φορτισμένο συναισθηματικά τοπίο μέχρι την Κυριακή. Η Πανσέληνος επηρεάζει τόσο τα θέματα της δουλειάς όσο και του σπιτιού και της οικογένειας και μπορεί να νιώθετε δυο διαφορετικές δυνάμεις να σας τραβάνε από τη μια και την άλλη κατεύθυνση. Ας είστε προσεκτικοί στην επικοινωνία και στις μετακινήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με μια ιδιαίτερα ευαίσθητη και συναισθηματική Σελήνη στον Καρκίνο που απόψε τη νύχτα θα καταλήξει σε Πανσέληνο φαίνεται ότι τον πρώτο λόγο τον έχουν τα συναισθήματα και όχι η λογική. Μπορεί αυτά τα συναισθήματα να θολώσουν κάπως το μυαλό σας και να εμφανιστούν ζήλιες, θυμοί κτ. Προσπαθήστε να είστε λίγο πιο ψύχραιμοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη βρίσκεται στον πιο ευαίσθητο και μυστικό οίκο του ωροσκοπίου σας στον 8ο. Ενδεχομένως αυτές οι μέρες μέχρι την Κυριακή να είναι πιο φορτισμένες συναισθηματικά και να σας έρχονται στο νου καταστάσεις από το παρελθόν. Μπορεί να είναι μνήμες που πονάνε αλλά ίσως έρχονται για να τις γιατρέψετε. Προσέξτε τις οικονομικές σας δοσοληψίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη έχει περάσει απέναντι σας στο ζώδιο του Καρκίνου. Αυτό το φεγγάρι φωτίζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, ακόμα και τις αθέατες πλευρές τους, ώστε να δείτε τι χρειάζεται να διορθωθεί ή να τελειώσει. Εσείς που έχετε γενέθλια σήμερα, αύριο και μεθαύριο επηρεάζεστε σε όλη την διάρκεια της γενέθλιας χρονιάς σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο όπου ολοκληρώνει την Πανσέληνο του Ιανουαρίου. Η Πανσέληνος αυτή ενεργοποιεί τον τομέα της υγείας και της εργασίας. Έτσι μπορεί να έχετε εκκρεμότητες στη δουλειά ή ίσως υπάρχει ένας αυξημένος όγκος εργασίας ή και οικιακών εργασιών που πρέπει να ολοκληρωθούν. Αυτό που πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα είναι η υγεία και η φυσική σας κατάσταση.

ΙΧΘΥΕΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη έχει περάσει ήδη στον φιλικό σας Καρκίνο και σας κάνει πιο συναισθηματικούς και ευαίσθητους απέναντι στον σύντροφο, τους φίλους ή τα παιδιά σας αν είστε γονείς. Γενικά τα παιδιά θα κερδίσουν την προσοχή σας αυτές τις ημέρες. Η κυκλοθυμία με αυτό το φεγγάρι είναι βέβαιη και μπορεί να φέρει στον νου μνήμες του παρελθόντος που εξακολουθούν να σας ζορίζουν.