ΖΩΔΙΑ

Ανάδρομος Ερμής: Τα ζώδια που θα έχουν τα μεγαλύτερα δράματα

Pexels

Το σύμπαν μάς χάρισε μόλις δύο εβδομάδες ηρεμίας, πριν το 2022 εξαπολύσει την πιο γνωστή μορφή χάους. Το όνομά του; Ανάδρομος Ερμής. Η πρώτη ανάδρομη πορεία του Ερμή για φέτος, ξεκινά στις 14 Ιανουαρίου και διαρκεί έως τις 3 Φεβρουαρίου.

Τα προβλήματα που φέρνει ο ανάδρομος Ερμής 

Ανάδρομος Ερμής: Τα ζώδια που έχουν τα μεγαλύτερα δράματα Pexels

Αυτή η ενοχλητική διέλευση είναι γνωστή για την πρόκληση τεχνολογικών προβλημάτων, εμπόδια στις μετακινήσεις, πνευματική σύγχυση και έντονες επικοινωνιακές συγκρούσεις. Πράγματα για τα οποία κανένας δεν ανυπομονεί. Μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για να επιβραδύνετε και να αναθεωρήσετε την τρέχουσα πορεία σας, ώστε να μπορείτε να διορθώσετε καταστάσεις και να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές. Η κατανόηση του πώς ο πρώτος ανάδρομος Ερμής του 2022, θα επηρεάσει το ζώδιό σας μπορεί να  βοηθήσει να αποφύγετε περιττά δράματα.

Πώς θα επηρεάσει ο πρώτος ανάδρομος Ερμής του 2022 τα ζώδια;

Κριός

Οι καβγάδες με φίλους ή οι διαφωνίες μεταξύ συναδέλφων μπορεί να σας απογοητεύσουν, μέσα τις επόμενες εβδομάδες, Βάλτε τα δυνατά σας να παίζετε ομαδικά και να είστε ευέλικτοι, όταν πρόκειται για συμβιβασμούς με άλλους. Εάν παρασύρεστε σε κουτσομπολιά ή μικροδιαμάχες, μπορεί τα δυσκολέψουν τα πράγματα στη δουλειά ή στην κοινωνική σας ζωή. Φροντίστε να τηρήσετε αποστάσεις από οτιδήποτε περιττό.

Ταύρος

Προσπάθειες που σχετίζονται με την καριέρα ή τις σπουδές σας, μπορεί να συναντήσουν εμπόδια κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Ερμή. Επομένως, αντί να ξεκινήσετε ένα νέο πρότζεκτ, επιλέξτε να μείνετε σε αυτά που ξέρετε να κάνετε. Φροντίστε να κλείσετε εργασίες στη δουλειά και υποχρεώσεις που έχουν μείνει πίσω. Αυτό θα σας βοηθήσει να νιώσετε έτοιμοι να αναλάβετε δράση μόλις τελειώσει ο ανάδρομος Ερμής.

Δίδυμοι

Ο Ερμής είναι ο κυρίαρχος πλανήτης σας, οπότε η επίδραση που προκαλεί η ανάδρομη πορεία του, δεν θα είναι ευγενική μαζί σας. Συνήθως είστε πρωταθλητές στην επεξεργασία νέων πληροφοριών, αλλά η εκμάθηση νέων πραγμάτων μπορεί να μην είναι τόσο εύκολη αυτή τη στιγμή. Μπορεί να αισθάνεστε σαν να είστε μπερδεμένοι σχετικά με το τι θέλετε να κάνετε. Χρησιμοποιήστε αυτόν τον χρόνο για να εμβαθύνετε στον εαυτό σας και να αντιμετωπίσετε τυχόν φόβους, που μπορεί να σας εμποδίζουν να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας.

Πώς θα επηρεάσει ο πρώτος ανάδρομος Ερμής του 2022 τα ζώδια;

Καρκίνος

Ίσως είναι καιρός να διευθετήσετε τις υποχρεώσεις σας, τόσο σε οικονομικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Παλιότερες υποσχέσεις σας ή οι καθυστερήσεις σε πληρωμές, μπορεί να έρθουν ξανά στο επίκεντρο, αναγκάζοντάς σας να τηρήσετε το λόγο σας. Μπορεί επίσης να διαπιστώσετε ότι το δράμα του ανάδρομου Ερμή, διαχέεται στις σχέσεις σας, φέρνοντας ανείπωτες αλήθειες στην επιφάνεια. Ασχοληθείτε με τα μυστικά σας για να προχωρήσετε με καθαρή συνείδηση.

Λέων

Ήρθε η ώρα να εστιάσετε περισσότερο στις σχέσεις σας. Ο ανάδρομος Ερμής, μπορεί να σας δυσκολέψει να δείτε τα πράγματα κατάματα. Οι παρεξηγήσεις ή οι συγκρούσεις θα μπορούσαν να προκαλέσουν τριβές ανάμεσα σε εσάς και έναν σύντροφο. Φροντίστε να μην δεσμευτείτε να περάσετε περισσότερο χρόνο μαζί από ό,τι συνήθως. Ο ποιοτικός χρόνος είναι πιο σημαντικός από την ποσότητα.

Παρθένος

Αυτός ο ανάδρομος Ερμής θα φέρει τα πάνω – κάτω εντελώς στο πρόγραμμά σας. Γι’ αυτό προετοιμαστείτε για μερικές απαιτητικές εβδομάδες. Το να προγραμματίσετε μια οποιαδήποτε συνάντηση – είτε είναι προσωπική είτε επαγγελματική – θα είναι πολύ πιο δύσκολο από ό,τι συνήθως. Επομένως καλό θα ήταν να αφήσετε για τα σχέδια σας, όσο το δυνατόν περισσότερη ευελιξία.

Ζυγός

Μπορεί να μην αισθάνεστε ιδιαίτερη έμπνευση, κατά τη διάρκεια αυτής της ανάδρομης πορείας. Συγκρούσεις με την οικογένεια, προβλήματα με συγκάτοικους ή εμπλοκές με ραντεβού θα μπορούσαν να περιορίσουν την κοινωνικότητά σας και να βγάλουν τη διασκέδαση από το πρόγραμμα. Αντί να προσπαθείτε να πιέσετε καταστάσεις, χρησιμοποιήστε αυτόν τον χρόνο για να αφιερώσετε λίγο χρόνο στον εαυτό σας. Θα νιώσετε πιο δημιουργικά και συναισθηματικά ανανεωμένοι, μόλις τελειώσει ο ανάδρομος Ερμής.

Πώς θα επηρεάσει ο πρώτος ανάδρομος Ερμής του 2022 τα ζώδια;

Σκορπιός

Ένα αίσθημα ρευστότητας μπορεί να έρχεται στην ιδιωτική σας ζωή με αυτόν τον ανάδρομο Ερμή. Ήρθε η ώρα για ξεκαθαρίσματα. Εάν υπάρχουν ζητήματα στο σπίτι που δεν έχουν αντιμετωπιστεί – είτε πρόκειται για δράματα με ένα μέλος της οικογένειας, είτε για μια απαραίτητη επισκευή σπιτιού που δεν έγινε ποτέ σωστά – μπορεί να διαπιστώσετε ότι δεν έχετε άλλη επιλογή από το να αναλάβετε την ευθύνη. Η επικοινωνία μπορεί επίσης να είναι δύσκολη, επομένως προσέξτε πώς εκφράζεστε στις καθημερινές συζητήσεις.

Τοξότης

Θα είναι εύκολο να παρασυρθείς σε μια δίνη δράματος αν δεν προσέχεις τι και σε ποιον μιλάτε. Το να στείλετε ένα μήνυμα στο λάθος άτομο ή να πείτε κάτι απερίσκεπτο θα μπορούσε να οδηγήσει σε μπερδέματα και παρεξηγήσεις. Επομένως είναι καλύτερο να κρατήσετε τα λόγια σας. Προσπαθήστε να αποφύγετε το shopping therapy, καθώς θα είναι εύκολο να ξοδέψετε υπερβολικά και να βγείτε εκτός προϋπολογισμού κατά τη διάρκεια αυτής της ανάδρομης πορείας του Ερμή.

Αιγόκερως

Ο ανάδρομος Ερμής θα μπει στο ζώδιό σας, στο δεύτερο μισό αυτής της ανάδρομης πορείας του. Οπότε οι συνέπειες του θα σας επηρεάσουν αρκετά. Τα οικονομικά ζητήματα θα μπορούσαν να γίνουν πρόβλημα, αν δεν είστε προσεκτικοί. Βάλτε ένα όριο στις δαπάνες σας και αφήστε στην άκρη μετρητά για τυχόν απρόβλεπτα έξοδα. Το να χειρίζεστε τα πράγματα μέρα με τη μέρα είναι ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσετε αυτόν τον ανάδρομο Ερμή. Επομένως αντί να σχεδιάζετε νέα ξεκινήματα, χρησιμοποιήστε αυτόν τον χρόνο για να βελτιώσετε τα τρέχοντα στόχους σας.

Πώς θα επηρεάσει ο πρώτος ανάδρομος Ερμής του 2022 τα ζώδια;

Υδροχόος

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή ξεκινά από το ζώδιό σας, πράγμα που κάνει τις συνέπειές του, να φαίνονται ιδιαίτερα προσωπικές. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι είναι πιο δύσκολο να αποκτήσετε πρόσβαση στη διαίσθησή σας. Ή να δείτε τον εαυτό σας καθαρά, γεγονός που καθιστά ιδιαίτερα δύσκολη την επίτευξη των στόχων σας. Είναι καλύτερο να αναβάλετε οποιεσδήποτε νέες ιδέες μέχρι να τελειώσει ο ανάδρομος Ερμής. Αντ’ αυτού χρησιμοποιήστε αυτόν τον χρόνο για να σκεφτείτε την τρέχουσα πορεία σας και να κάνετε προσαρμογές.

Ιχθύες

Ίσως να μην αισθάνεστε ο εαυτό σας κατά τη διάρκεια αυτής της ανάδρομης πορείας. Η φυσικά ισχυρή αίσθηση της διαίσθησής σας δεν θα είναι τόσο καθαρή όσο συνήθως. Αυτό θα μπορούσε επίσης να σας κάνει να αισθάνεστε ότι δεν έχετε επαφή με τους φίλους σας. Κάντε ό,τι καλύτερο μπορείτε για να μην παίρνετε τα πράγματα προσωπικά, όταν πρόκειται για κοινωνικές εμπλοκές στον περίγυρό σας. Όλοι αντιμετωπίζουν το χάος που προκαλεί ο ανάδρομος Ερμής. Θα νιώσετε πολύ καλύτερα, όταν όλο αυτό τελειώσει.